Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ... ΕΜΕΙΣ, Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΚΟΜΗ;;;






Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ …. ΠΕΙΣΜΩΝΕΙ!!!!!!

Χθές η ΕΥΝΟΜΙΑ στα πλαίσια της 84ης ΔΕΘ μοίρασε μπαλόνια με το ΙΕΡΟ σύμβολο, τον Ηλιο της Βεργίνας και το σύνθημα της μόνης ιστορικής αλήθειας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ στη ελληνική και αγγλική γλώσσα.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Στα πρώτα λεπτά που φτάσαμε στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ και εμφανίστηκαν τα πρώτα μπαλόνια, προς μεγάλη μας έκπληξη, τρείς υψηλόβαθμοι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν μέσω ασυρμάτου, μας ζήτησαν με κόσμιο, ομολογώ τρόπο, να μάθουν ποιοί είμαστε και τι σκοπεύουμε να κάνουμε (!!!!!!!) για να ενημερώσουν τον εισαγγελέα (!!!!!!!!) και τον επικεφαλής τους, όπως ανέφεραν.
Για λίγα δευτερόλεπτα δεν πίστευα στα μάτια και στ’ αυτιά μου.
Συνήλθα.
Τους εξήγησα ότι είμαστε το σωματείο ΕΥΝΟΜΙΑ και ΑΠΛΑ θα μοιράσουμε μπαλόνια στους επισκέπτες έξω από τον χώρο της ΔΕΘ.
Εφυγαν.
Σε 2’ με 3’ λεπτά εμφανίστηκε μία διμοιρία ΜΑΤ (!!!!!!) που παρατάχθηκαν στην είσοδο της ΔΕΘ (!!!!!!).
“ΤΣΙΜΠΙΟΜΟΥΝ” κυριολεκτικά, για να διαπιστώσω, εάν αυτά συνέβαιναν στην πραγματικότητα και δεν μπορούσα –ούτε μπορώ έως και αυτή την στιγμή- ν΄αντιληφθώ προς τι ο φόβος και ο πανικός.
Στην συνέχεια, μοιράσαμε χιλιάδες μπαλόνια και εισπράξαμε ένα ανεκτίμητο δώρο, το χαμόγελο και την χαρά των παιδιών καθώς και τις επευφημίες των γονέων και του κόσμου που συναντήσαμε.
Η κατάμεστη ΔΕΘ στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο σε λίγη ώρα γέμισε με το χρώμα της πατρίδας μας και το ΙΕΡΟ σύμβολο ανέμιζε ΨΗΛΑ, όπως του ταιριάζει, ενώ το μήνυμα διαβάστηκε από χιλιάδες μάτια παιδιών, επισκεπτών και εκθετών, ελλήνων και ξένων.
Καθώς η δράση μας βρισκόταν σε εξέλιξη αιφνιδίως παρατηρήσαμε δύο 25ντάδες μπαλονιών μέσα στον χώρο της έκθεσης ανεξελέγκτες να κατευθύνονται στον ουρανό και σχεδόν ταυτόχρονα ενημερωθήκαμε ότι η Διοίκηση της ΔΕΘ απαγόρευσε στον προμηθευτή μας -βρισκόταν μέσα στην ΔΕΘ- να γεμίσει τα μπαλόνια και στην ουσία να μας τα παραδώσει (!!!!!!).
Πέντε άτομα κατευθυνθήκαμε στην είσοδο ήσυχα και ήρεμα, προκειμένου να συναντήσουμε την Διοικηση και μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ η είσοδος (!!!!!!!).
Να μην τα πολυλογώ, αναγκάστηκα να επικαλεστώ την ιδιότητα μου (!!!!!!!), προκειμένου να επισκεφτώ την Διοικηση.
Μετά απο ένα δεκάλεπτο (!!!!!!!) μου επιτράπηκε η είσοδος με την συνοδεία (!!!!!!!!!) δύο αστυνομικών της ασφάλειας (!!!!!!!!!) .
Εννοοειται ότι ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ και εξακολουθώ να μην πιστεύω όσα διαδραματίστηκαν, διότι αυτό που η ΕΥΝΟΜΙΑ διοργάνωσε θα ΕΠΡΕΠΕ να είχε διοργανωθεί -έστω και με άλλο, παρόμοιο τρόπο- από αυτούς που τόσο εκκωφαντικά “διαφημίζουν” ότι νοιάζονται για την Ελλάδα μας και εκλέγονται για να φροντίζουν τον ελληνικό λαό.
Εν τέλει, στην Διοίκηση δεν χρειάστηκε να μεταβώ διότι στα μισά της διαδρομής με ενημέρωσαν, ότι μπορώ να παραλάβω τα υπόλοιπα μπαλόνια (όχι φουσκωμένα βέβαια).
Είναι καταφανές ότι η δράση ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ και προκάλεσε “πονοκέφαλο” για τον μοναδικό λόγο, ότι δεν άφηνε πολλά περιθώρια αντίδρασης .
Ο εύκολος δρόμος της προσαγωγής, ατόμων που πολιτισμένα μοιράζουν μπαλόνια στα παιδιά ήταν απαγορευτικός, θα τσαλάκωνε «προσεγμένα προφίλ».
Βέβαια τα παραταγμένα ΜΑΤ στην είσοδο της ΔΕΘ που ακατανοήτως έστειλαν να μας επιτηρούν (!!!!!) –μάλλον-, και αναγκαστικά συναντούσαν μικροί και μεγάλοι “χάλασαν” την “προστατευμένη” εικόνα που καλλιεργούν –ο νοών νοείτο-.
Φεύγοντας, ο επικεφαλής της ασφάλειας μου ζήτησε με ευγενικό τρόπο να τον ενημερώσω, αν θα επιστρέψουμε το απόγευμα για να απομακρύνει τα ματ από την είσοδο -η εικόνα που λέγαμε-. Τον διαβεβαίωσα ότι δεν θα επιστρέφαμε …… το απόγευμα .
Για την ΕΥΝΟΜΙΑ ο στόχος επιτεύχθηκε !!!
Το μήνυμα της ΜΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ πλημμύρισε την 84η ΔΕΘ … ποιός θα τολμούσε άλλωστε να απομακρύνει από τα χέρια χιλιάδων μικρών παιδιών τα μπαλόνια !!!!!!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!!!!! γεμάτοι εκπληκτικά συναισθήματα και με όπλο την ΑΛΗΘΕΙΑ που μας ΠΕΙΣΜΩΝΕΙ.
ΣΧΟΛΙΟ Διαχειριστή : Την ώρα που οι υπόλοιποι «Μακεδονομάχοι» ΕΣΙΩΠΗΣΑΝ εκκωφαντικά για προγαενίς λόγους, κάποιοι ωραίοι ΕΛΛΗΝΕΣ -χαραμίζοντας το Σαββατοκύριακό τους- προσπάθησαν με τα μπαλόνια ΕΥΝΟΜΙΑ, να ανεβάσουν τις ψυχές όσων πήγαν στην ΔΕΘ στα ουράνια και να φωτίσουν όλους τους Έλληνες ανα τον κόσμο, που αγωνίζονται … στον ΜΕΓΑΛΟ αγώνα για την Μακεδονία μας,  ενάντια στην μεγάλη αδικία εις βάρος του Ελληνισμού!
Κι επειδή την αδικία ΔΕΝ την αποδέχεται επ' ουδενί ο Άγιος Τριαδικός μας Θεός, να είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι στο τέλος ο αγώνας αυτών των ...έστω ολίγων αλλά ΠΟΛΥ εκλεκτών, θα τους βγάλει ΝΙΚΗΤΕΣ κι ας είναι απέναντι σε όλους και όλα.... Ας τους ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ οι υπόλοιποι!

shmantikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου