Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019

Ο Κβαντικός Άνθρωπος *** ΟΛΙΚΗ ΙΑΣΗ και Μακροβιότητα από το ΔΙΑΣΤΗΜΑ *** ΕΠΙΦΥΣΗ και ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ *** (Αφιέρωμα) 4

τελευταίο μέρος του αφιερώματος...

της Βίκυς Χρυσού


Μελατονίνη και αντιγήρανση.


H μελατονίνη παράγεται κατά τη διάρκεια της νύχτας στην επίφυση πάνω στη βάση της σεροτονίνης, η οποία παράγεται αντίστοιχα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η χορήγηση μελατονίνης διά του δέρματος, που εισχωρεί στο λιπώδη ιστό, έχει την ικανότητα: 
 • να ενερgοποιεί το δευτέριο, 
 • να ενεργοποιεί τους φυσιολογικούς βιορυθμούς, 
 • να ενεργοποιει όλες τις λειτουργίες της επίφυσης, η οποία ούτως ή άλλως ελέγχει: 
  • ΟΛΕΣ τις άλλες λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού, αλλά και 
  • το εντερικό μικροβίωμα! 
(*** Θυμηθείτε στο σημείο αυτό τη σύνδεση του εντέρου με τον εγκέφαλο μέσω του πνευμονογαστρικού νεύρου...
αλλά και τη σχέση της κατάστασης του εντέρου, το οποίο όταν δεν λειτουργεί φυσιολογικά στέλνει λανθασμένα σήματα προς τον εγκέφαλο, που οδηγούν σε διάφορες νόσους, μεταξύ των οποίων ο υποθυροειδησμός... )

Η Μελατονίνη είναι με βάση τις μελέτες τούτες η απόλυτη ορμόνη και η χορήγηση της σε υψηλές δόσεις άνω των 300mgr δια του δέρματος, σύμφωνα με τον καθηγητή Edinger, αποκαθιστά τους κιρκαδικούς ρυθμούς, τακτοποιεί όλες τις ορμονικές εκκρίσεις του οργανισμού και αναστέλλει τη γήρανση. (!)

(Θυμηθείτε εδώ το γεγονός πως η επίφυση στέλενει εντολές ΚΑΙ στο θυροειδή αδένα. Ακριβώς αυτό το THS που μετρούν οι αιματολογικές εξετάσεις, την τιμή της ορμόνης THS στο αίμα δηλαδή, είναι η ορμόνη που χρησιμοποιεί η επίφυση για να ενεργοποιήσει το θυρεοειδή αδένα.  Όταν οι τιμές της THS ξεπερνούν π.χ. κάποια υγειή όρια... οι γιατροί συμπεραίνουν υποθυροειδισμό.)Βασική προϋπόθεση λοιπόν για υγεία και μακροβιότητα 
είναι η ορθή λειτουργία της επίφυσης!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ορθή της λειτουργία, πέρα από το μπλέ φως και τις άλλες βλαβερές ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες, είναι το φθόριο! Φθόριο στις οδοντόπαστες, τα τρόφημα που έχουν παρασχευαστεί με φθοριωμένο νερό, το νερό... το οποίο οξυδώνει και δηλητηριάζει καταστρέφοντας τους μαγνητικούς κρυστάλλους της επίφυσης. Η επίφυση όμως πέρα από το γεγονός πως ελέγχει και συντονίζει την υγεία ολόκληρου του οργανισμού, είναι και η βάση της ορθής σκέψης και αντίληψης των όσων έρχονται από το περιβάλλον προς εμάς. 

Το φθόριο θα πρέπει να αφαιρεθεί από τη ζωή μας πάσει θυσία, δεδομένου πως αυτό το ίδιο είναι υπέυθυνο ΚΑΙ για προβλήματα
 • στην γονιμότητα και αναπαραγωγή, 
 • προβλήματα στα νεφρά, 
 • καρδιακές ανακοπές, 
 • εγκεφαλικά κ.α. 
(*Κατ΄αρχήν επενδύουμε σε ένα καλό φίλτρο νερού, εάν κατοικούμε σε πόλεις που το νερό τους φθοριώνεται... π.χ. Βερολίνο, Στουτγκάρδη κ.α. )

Η επίφυση κυριολεκτικά στενάζει κάτω από το βάρος κάθε είδους δηλητηρίων που εισβάλλουν στον οργανισμό και καταστέλλουν την πιεζοηλεκτρική λειτουργία των κρυστάλλων της, αφού όπως είδαμε δεν είναι προστατευμένη από το φράγμα του εγκεφάλου.... Άρα μια καλή αποτοξίνωση από βαρέα μέταλλα και κάθε είδους τοξίνες προτείνεται ανεπιφύλακτα... 

Υπο κανονικές συνθήκες όμως η επίφυση είναι αυτή που συντονίζει ολόκληρο τον εγκέφαλο! 

Γερασμένη επίφυση σημαίνει... μειωμένο προσδόκιμο ζωής. 


Ο Πιέτροπαόλι το απέδειξε αυτό σε πειράματα με ποντίκια. Μεταμόσχευσε την επίφυση νεαρών ποντικιών σε γέρικα ποντίκια και αντίστορφα την επίφυση των γέρικων ποντικών στα νεαρά ποντίκια. Αποτέλεσμα; Τα γέρικα ποντίκια ξανάνιωσαν κι έζησαν σχεδόν τη διπλάσια διάρκεια ζωής *(περίπου 1000 μέρες!), ενώ τα νεαρά με τη γερασμένη επίφυση πέθαναν μέσα σε 500 ημέρες. 

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ βλάπτει την επίφυση σημαίνει γήρας και ασθένεια.

Σε αυτή την κατηγορία βλαβερών παραγόντων ανήκουν:
 • η ηλεκτρομαγνητική μόλυνση (electrosmog), 
 • το φθόριο(σε πολλές χώρες και πόλεις του κόσμου γίνεται φθορίωση του νερού εδώ και δεκαετίες, φθόριο επίσης υπάρχει σε τρόφημα, αλλά και στις οδοντόπαστες)
 • τα ψυχοτρονικά όπλα(* που βρίσκουν ευρεία εφαρμογή κατά τη διάρκεια των εκλογών... ειδικά στην Αμερική, αλλά και στην Ευρώπη... προκειμένου να δημιουργούνται προβατάκια...)
 • τα chemtrails
 • οι συχνότητες TEDDY BEAR των 80 Hz
 • τα χαμηλόσυχνα ηλεκτρομαγνητικά κύματα
 • άλλες  ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες και συχνότητες,
 • οι "κακοί" άνθρωποι με το αρνητικό πεδίο που εκπέμπουν 
αλλά και:

 1. η κακή διατροφή με φάστ φουντ
 2. η έλλειψη πνευματικής άσκησης
 3. η ραφιναρισμένη, λευκή ζάχαρη και το λευκό αλεύρι
 4. οι έτοιμες ή κατεψυγμένες κοτομπουκιές, που λόγω μιας κατεργασίας που υφίστανται εμφανίζουν ιδιαίτερα μεγάλες συγκεντρώσεις φθορίου
 5. τα αναψυκτικά και τα ποτά που περιέχουν διοξίδειο του άνθρακα
 6. η λήψη ασβεστίου από συνθετικά σκευάσματα που καταλήγει στην επίφυση, αντί για τα οστά μας...
Ωστόσο ανάμεσα σε όλα τούτα το φθόριο ως στοιχείο που προσλαμβάνουμε μέσω της διατροφής, αποτελεί το μεγαλύτερο κίνδυνο για την επίφυση διότι έχει την ιδιότητα να το συγκεντρώνει και να παρουσιάζει έτσι τα μεγαλύτερα ποσοστά φθορίου στο σώμα...


Αποκαθιστώντας ΜΟΝΟ τη λειτουργία της επίφυσης 
αυξάνει το προσδόκιμο ζωής ήδη κατά 35 χρόνια!!!


Για να γίνει αυτό σημαίνει πως πρέπει:
 • να αποκαταστήσουμε την κρυσταλλική της δομή,
 • να αποτοξινώσουμε τον οργανισμό, πετώντας το φθόριο αλλά και κάθε άλλο βλαβερό στοιχείο που συσσωρεύτηκε στον οργανισμό μας,
 • να αποφύγουμε όσο το δυνατόν κάθε είδους βλαβερή ακτινοβολία
 • να ενεργοποιήσουμε εντός μας την Πίστη και τη Βεβαιότητα των κβαντικών μας ικανοτήτων!
Ποιές λύσεις έχουμε άμεσα διαθέσημες;

 • Οι ινδικοί χουρμάδες ή αλλιώς ταμάρινδος ή ταμαρίνδα σε φρούτα ή πάστα. Ειναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να ανακάμψει ο αδένας της επίφυσης. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι η ταμαρίνδα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην απομάκρυνση των φθοριδίων από το σώμα και ακόμη και στην κινητοποίηση του φθορίου που έχει αποτεθεί στα οστά. Αυτό δεσμεύεται και απεκκρίνεται στη συνέχεια με τα ούρα. Σαν καρπός περιέχει 
 • Το βορικό οξύ (borax) είναι ένας άλλος πολύ γνωστός καθαριστής του οργανισμού από φθοριούχες μολύνσεις με ΠΡΟΣΟΧΗ εννοείται να είναι πεντακάθαρη σκόνη για πόσιμη χρήση ή χάπι. Υπάρχει ως συμπλήρωμα διατροφής. (Επίσης καλό είναι να πάρετε και την ιατρική συμβουλή από τον προσωπικό σας γιατρό, ειδικά εάν πάσχετε από κάποια νόσο ή λαμβάνεται φαρμακευτική αγωγή )
 • Επίσης η αποτοξίνωση του ήπατος είναι ζωτικής σημασίας για τη σωματική και ψυχική μας ευεξία. Ο καλός καθαρισμός του ήπατος μπορεί να αφαιρέσει βαρέα μέταλλα και πολυάριθμες τοξίνες, συμπεριλαμβανομένου του φθορίου, από το σώμα μας.  Αυτό που μπορώ να συστήσω επιπλέον είναι ένα κλύσμα καφέ ή ένα πλύσιμο εντέρων με καφέ ΜΕΤΑ την αποτοξίνωση, διότι αλλιώς επιστρέφουν οι αποκολλημένες τοξίνες πίσω στην κυκλοφορία του αίματος.
 • Η σάουνα ή η σαμάνικη τελετή ιδρώτα λειτουργεί πολύ καλά για την αφαίρεση φθορίου και άλλων τοξινών από το δέρμα καθώς αποβάλλονται μέσω του ιδρώτα. Σε αυτή την περίπτωση, σκουπίστε συχνά τον ιδρώτα για να αποφύγετε την επαναπορρόφηση και να πιείτε πολύ νερό. Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική αν επιλέξετε αυτή τη μέθοδο.


Μετά από όλα αυτά...
που πιθανόν θα χρειαστεί ίσως να τα μελετήσετε και μια δεύτερη ή τρίτη φορά...

Εύχομαι να κατανοήσατε τη μέγιστη ανάγκη αποκατάστασης της επίφυσης και των επιπέδων της μελατονίνης σας.... αλλά και την ενεργειακή, ηλεκτρομαγνητική σας ευθυγράμμιση... 

Εύχομαι ειλικρινά να κάνετε ότι είναι απαραίτητο, ώστε να απολαύσετε μακροζωία και ευζωία, επιτρέποντας στα 12 πολύτιμα σώματα σας να δράσουν κοινωνώντας πληροφορίες υγείας και ανάτασης στα κύτταρα σας!

Σας εύχομαι μια υγιή επίφυση και
πολλά πολλά χρόνια Σωματικής και Ψυχοπνευματικής Υγείας!

Με αγάπη και δύναμη!

Βίκυ Χρυσού


vickytoxotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου