Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

10 sites για να παρακολουθήσετε ταινίες εντελώς δωρεάν!

Top 10 sites για να παρακολουθήσετε ταινίες εντελώς δωρεάν!


Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα top 10 sites για να παρακολουθήσετε ταινίες εντελώς δωρεάν! Αρχικά όπως όλοι γνωρίζουμε το site 123Movies ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα που έδινε στους χρήστες μία μεγάλη ποικιλία από ταινίες και TV shows για διάφορες κατηγορίες. Παρόλα αυτά το 123Movies έχει απενεργοποιηθεί εξαιτίας ορισμένων περίπλοκων λόγων. Βέβαια υπάρχουν και άλλα παρόμοια sites αλλά οι χρήστες παραπονιούνται πως η ταχύτητα είναι πολύ χαμηλή, λόγω ενοχλητικών διαφημίσεων και κακής ποιότητας. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλά καλά websites, όπως το 123Movies που μπορείτε να δείτε ταινίες εντελώς δωρεάν. Για την ακρίβεια, κάποια από αυτά που θα σας προτείνουμε είναι ακόμα καλύτερα.
top 10
Το συγκεκριμένο θεωρείται από τα top 10 sites, καθώς έχει μία μεγάλη βάση δεδομένων, μεγάλη ταχύτητα streaming και σχετικά λίγες διαφημίσεις. Στο Yes!Movies είναι διαθέσιμες ταινίες και shows για διαφορετικές κατηγορίες από διαφορετικές χώρες. Να επισημανθεί πως το site αναβαθμίζεται τακτικά, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα. Όλες οι δημοφιλείς ταινίες και σειρές τηλεόρασης είναι διαθέσιμες και είναι εφικτό να εντοπίσει ο χρήστης οτιδήποτε θέλει σχετικά γρήγορα! Επιπλέον, υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για τις ταινίες βάσει αξιολόγησης του IMDB. Το καλύτερο από όλα είναι πως είναι εντελώς δωρεάν και σύμφωνα με πολλούς χρήστες είναι καλύτερο από το 123Movies. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κατεβάσετε τη streaming ταινία ή να τη μετατρέψετε σε αρχείο συμβατό με τηλεόραση, κινητό, iPad και άλλα, μπορείτε να δοκιμάσετε το VideoMaster. Αποτελεί μία εύκολη λύση για να κατεβάσετε, να μετατρέψετε και να επεξεργαστείτε βίντεο.
#2 Vumoo
Το Vumoo αποτελεί μία άλλη εναλλακτική επιλογή από τα top 10 sites και μοιάζει αρκετά με το 123Movies. Προσφέρει μία μεγάλη συλλογή από ταινίες και σειρές και η βάση δεδομένων του αναβαθμίζεται τακτικά. Για όσους γνωρίζουν το Netflix, το Vumoo έχει παρόμοια εμφάνιση και πλοήγηση για τους χρήστες, χαρακτηριστικό που το κάνει να έχει τη δεύτερη θέση ανάμεσα στα κορυφαία streaming websites. Στην αρχική σελίδα υπάρχουν οι ενότητες Popular this Week, Currently Watching, New Releases, Recently Added και άλλα παρόμοια sections για να μπορείτε να δείτε τις νέες τάσεις. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ανοίξετε ένα λογαριασμό με μερικά στοιχεία σας.
#3 ShowBox
Το ShowBox είναι από τα πιο ευέλικτα top 10 sites, καθώς δεν υπάρχουν όρια ως προς τον αριθμό των ταινιών που θα παρακολουθήσετε ή θα κατεβάσετε! Οι χρήστες έχουν την επιλογή ή να παρακολουθήσουν είτε να κατεβάσουν όσες ταινίες και σειρές επιθυμούν. Παρέχει ένα απλό και ελκυστικό interface με εξαιρετικά γραφικά, τα οποία το κάνουν να ξεχωρίζει. Το ShowBox λοιπόν είναι πολύ εύχρηστο και μπορείτε να βρείτε αποτελεσματικά όποιες ταινίες θέλετε, καθώς υπάρχει τρόπος κατάταξης και αναζήτησης.
Το VexMovies αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή και σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε ταινίες δωρεάν. Το site είναι πολύ απλό και εύχρηστο και το καλύτερο από όλα είναι πως δεν περιέχει καθόλου διαφημίσεις! Απλά επιλέγετε την ταινία που θέλετε να παρακολουθήσετε, πατάτε το Play, στη συνέχεια αυτό φορτώνει και η ταινία είναι έτοιμη! Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να προσαρμόσετε την ανάλυση της εικόνας σε 1080p και μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία σε πλήρη οθόνη. Σίγουρα αποτελεί μία καλή επιλογή, καθώς ανήκει στα top 10 sites για streaming!
#5 Niter
Το Niter εξωτερικά μοιάζει πολύ με το 123Movies και σας επιτρέπει να δείτε ταινίες και σειρές εντελώς δωρεάν! Το μόνο που απαιτείται είναι να αφιερώσετε ελάχιστα δευτερόλεπτα για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, ώστε να συνεχίσετε το streaming. Σύμφωνα με το ίδιο το Niter, η βάση δεδομένων αναβαθμίζεται συνεχώς και προσθέτονται αρκετά συχνά νέες ταινίες. Η ποιότητα είναι αρκετά καλή και η συλλογή από ταινίες είναι μεγάλη!
Το Crackle ανήκει στα sites που μπορείτε να βρείτε τις τελευταίες ταινίες και τα δημοφιλή shows που κυκλοφορούν! Πέρα από τα πλεονεκτήματά του, για να δείτε το περιεχόμενο πρέπει πρώτα να εγγραφείτε. Μετά από την απλή εγγραφή, θα έχετε μία υπέροχη εμπειρία, καθώς η πλοήγηση είναι πολύ εύκολη και η ποιότητα πολύ καλή. Όλες οι κατηγορίες του site καλύπτονται συνεχώς με νέες κυκλοφορίες και υπάρχουν επίσης και αντίστοιχες εφαρμογές για iOS και Android για να παρακολουθήσετε δωρεάν ταινίες και σειρές.
#7 Movie25
Το Movie25 προσφέρει ποικιλία ταινιών και σειρών αλλά προκειμένου να τα παρακολουθήσετε πρέπει να κάνετε εγγραφή και να δημιουργήσετε πρώτα ένα λογαριασμό. Από τη στιγμή που έχετε κάνει την εγγραφή, μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες ταινίες σας άμεσα. Να τονιστεί πως στο Movie25 υπάρχουν πάνω από 70.000 ταινίες και ο αριθμός εξακολουθεί να μεγαλώνει. Το κυριότερο πλεονέκτημα είναι πως δεν υπάρχουν διαφημίσεις και υπάρχουν πάρα πολλές κατηγορίες για να επιλέξετε τι να παρακολουθήσετε.
Το WatchFree είναι το επόμενο δημοφιλές site  και έχει όλες τις ταινίες και σειρές που επιθυμεί κανείς. Όπως γράφεται και στο όνομα, το περιεχόμενό του είναι εντελώς δωρεάν. Η πλοήγηση είναι πολύ εύκολη και απλή αλλά να αναφερθεί πως δεν έχει τη δική του βάση δεδομένων. Αντίθετα, παρέχει συνδέσμους από το διαδίκτυο και μπορεί ο χρήστης να δει δωρεάν περιεχόμενο από διαφορετικές πηγές.
Το GoMovies ανήκει στα καλύτερα streaming sites και σας επιτρέπει να δείτε HD streaming ταινίες δωρεάν. Το πιο χρήσιμο είναι πως μπορεί κανείς να κατεβάσει τις ταινίες και να τις παρακολουθήσει offline. Ουσιαστικά το GoMovies αποτελεί μία βελτιωμένη εκδοχή του 123Movies και περιέχει μεγάλη ποικιλία ταινιών και σειρών.
Τέλος, το 10MyDownloadTube αποτελεί ένα δωρεάν site και όπως όλα τα προηγούμενα παρέχει πολλές ταινίες. Δεν απαιτείται εγγραφή για να δει κανείς το περιεχόμενο αλλά αν επιθυμείτε να κατεβάσετε μία ταινία, η εγγραφή είναι απαραίτητη! Δεν υπάρχουν διαφημίσεις και το περιεχόμενο είναι δωρεάν.

Πηγή έρευνας: SecNews
thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου