Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Τα τρία μεγάλα κακά που κληρονόμησε το 2019, μέρος Γ´

Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου 

Συνεχίζοντας το άρθρο για τα μεγάλα κακά που κληρονόμησε το 2019, σήμερα θα αναφερθώ στο τρίτο και τελευταίο μεγάλο κακό, την προσπάθεια επιβολής του ουδετερόθρησκου κράτους στην Ελλάδα. Μία χώρα που δημιουργήθηκε πάνω στην ορθόδοξη εκκλησία και μόνον. 

Το ζήτημα, βέβαια, δεν έχει να κάνει πρωτίστως με το ποιος πολέμησε και πάνω στην περιουσία ποιανού στήθηκε το ελληνικό κράτος, αυτά είναι γνωστά και αδιαμφισβήτητα ακόμη και από αυτούς που θα ψηφίσουν το ουδετερόθρησκο κράτος. Το ζήτημα έγκειται στο ποιος διατάζει και αυτήν την εξέλιξη, ποιος δηλαδή βρίσκεται πίσω από αυτό το τρίτο μεγάλο κακό. Όλως τυχαία βρίσκεται και πάλι, όπως και στα δύο προηγούμενα, το ΝΑΤΟ!

Ναι, αυτό που τα πάσης φύσεως παπαγαλάκια, αριστερά και δεξιά, στο τέλος πάντα μας λένε ότι είναι για το καλό μας. Αυτό είναι που επιβάλλει την νέα τάξη πραγμάτων και αυτό είναι που επιβάλλει την παγκοσμιοποίηση και την αλλαγή του πληθυσμού, όχι μόνο στην χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. 

Το ουδετερόθρησκο κράτος σημαίνει πλήρης απουσία ταυτότητας: ούτε εικόνες και προσευχές στα σχολεία, ούτε στον στρατό, ούτε στα δικαστήρια! Καμία δημόσια εκδήλωση λατρείας (λιτανείες κτλ). Καμία ιδιαίτερη θέση, πουθενά, για την Εκκλησία της Ελλάδος και βέβαια, σε καμία περίπτωση και υπό οποιοδήποτε καθεστώς μισθοδοσία του κλήρου.

Δηλαδή στην ουσία σημαίνει μία αποχριστιανοποιημένη Ελλάδα, μία Ελλάδα που ο χριστιανισμός πλέον θα αρχίσει και επισήμως να διώκεται, μία Ελλάδα δηλαδή χωρίς Ελλάδα!!!

Από τα τρία μεγάλα κακά, έχω την αίσθηση ότι αυτό είναι το πιθανότερο να το γλυτώσουμε, τουλάχιστον για φέτος. Αλλά θα το ξαναφέρουν, όσο μας βρίσκουν αδιάφορους! Είθε να μην προλάβουν!

Διαβάστε το Α μέρος ΕΔΩ
Διαβάστε το Β μέρος ΕΔΩ


koukfamily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου