Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματος


Το σώμα του κάθε ανθρώπου απαρτίζεται από 3 δυνάμεις ιδιότητες.
Η μία είναι η καρδιά, η άλλη είναι η ψυχή και η τρίτη το ίδιο το μυαλό.
Οι δυνάμεις αυτές φέρνουν το σώμα του κάθε ανθρώπου σε σημεία- καταστάσεις – ασθένειες, όταν η χρήση τους είναι αντίθετες από την φυσικότητα και την αυθεντικότητα.
Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο στο σώμα του κάθε ανθρώπου επηρεάζεται άμεσα από την χρήση των δυνάμεων αυτών.
Τι θα πει επηρεάζεται ?


Θα πει πως ο κάθε άνθρωπος είναι μία μονάδα που έχει μέσα της και τους δύο πόλους, αρνητικό και θετικό. Και πως αφού έχει μέσα του και τους δύο πόλους, ο ίδιος ο άνθρωπος δημιουργεί όλες τις καταστάσεις για τη ζωή του. Τόσο τις θετικές, αλλά και τις αρνητικές.
Ανάλογα πως θα χειριστεί τους πόλους αυτούς, θα έχει και ανάλογα αποτελέσματα.
Έτσι το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του κάθε ανθρώπου δεν επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες, αλλά μόνο από τους εσωτερικούς.
Όταν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπου είναι επηρεασμένο από θυμό, άγχος, έχθρα, ψέμα, υποκρισία κλπ, μπουκώνει και μαγνητίζει πόνο, όλεθρο, πίκρα και φυσικά ασθένειες.
Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο καθαρίζει μόνο από μέσα και μόνο από τον ίδιο τον άνθρωπο. 

Άδικα αναζητά ο άνθρωπος να καθαρίσει το ηλεκτρομαγνητικό του πεδίο από έξω. Καθώς το κάθε έξω, δεν έχει την δυνατότητα να μπει μέσα- μέσα, παραμένει σε μία επιφάνεια. Και γι’ αυτό βλέπουμε πως μία χαρά εξωτερική δεν έχει την δυνατότητα να έχει διάρκεια, γιατί δεν έχει από πού να «κρατηθεί». Δηλαδή η χαρά αν δεν πηγάζει από μέσα μας, όσες φορές και να έρθει από έξω, πάντα θα χάνεται.
Η εξωτερική χαρά είναι σαν το ρούχο. Κανένα ρούχο δεν μπορεί να μας γεμίσει εσωτερικά, μόνο εξωτερικά.
Όση ζεστασιά και να μας δώσει το ρούχο εξωτερικά, αν εσωτερικά έχουμε ρίγος, το ρίγος παραμένει. Το εσωτερικό ρίγος ζεσταίνεται μόνο εσωτερικά.
Έτσι έχουμε φτάσει στο σημείο, το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο στους περισσότερους ανθρώπους να είναι βεβαρυμένο πάρα πολύ.
Αν θέλουμε να βιώσουμε την ειρήνη, την αρμονία, την ηρεμία και την αγάπη, μπορούμε ατομικά να βελτιώσουμε το εσωτερικό μας.



Δωροθέα

thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου