Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

ΕΣΕΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ…


Ναι εσένα!
Εσένα που είσαι ένα φοβισμένο ανθρωπάκι, που δειλιάζει να μιλήσει και να πει ότι δεν του αρέσει αυτός ο εφιαλτικός κόσμος που έφτιαξαν.....


Ένας κόσμος όπου βασιλεύει το κακό και το μίσος, η παραφροσύνη και η βία, η σκλαβιά και η εκμετάλλευση, η παραπληροφόρηση και η αντινόηση, η ύβρις και το ψέμα.

Ένας κόσμος όπου η καταστροφή των πάντων έχει αρχίσει να γίνεται αυτοσκοπός.

Μήπως το σχέδιο είναι να εξοντωθεί η ανθρωπότητα και τη θέση της να πάρουν άλλες μορφές ζωής όπως πχ η τεχνητή νοημοσύνη, ο μετάνθρωπος, τα cyborg;

Κάθε μέρα βυθίζουν την ανθρώπινη ύπαρξη και πιο βαθιά στο βάλτο της ανωμαλίας, της παρεκτροπής, της διαστροφής, του απόλυτου κακού, εκεί όπου- φιλοδοξούν- κανείς Θεός να μην μπορεί να φθάσει για να σώσει τον άνθρωπο από τον όλεθρό του, αφού πολύ απλά έχοντας τον εξορίσει από τη ζωή του δεν θα του επιτρέπει καν να τον πλησιάσει μήπως και τον λυτρώσει!

Και αυτό γίνεται παγκοσμίως, και όχι μόνο στη χώρα μας, η οποία εξ’ ορισμού, ως «χώρα του Φωτός» και όποιος γνωρίζει καταλαβαίνει, σηκώνει και το ο μεγαλύτερο σταυρό στο Γολγοθά που ονομάζεται «παγκοσμιοποίηση» και με βοηθούς την «πολιτική ορθότητα» τα δήθεν «ανθρώπινα δικαιώματα» την «ελευθερία του παραλόγου», τα «ανοιχτά σύνορα», τις από σκοτεινές πηγές χρηματοδοτούμενες «Μη,ΚΥ.Ο.», τους νέους αστικούς στρατούς των αναρχικών, αντιρα και αντιφα και διεξάγοντας αδιάκοπους πολέμους και τεχνητές οικονομικές κρίσεις μετακινεί πληθυσμούς από τη μια ήπειρο στην άλλη, νομιμοποιεί στα μάτια των πολλών απροκάλυπτες επεμβάσεις στην εδαφική ακεραιότητα και την κρατική οντότητα των χωρών, αντικαθιστά κυβερνήσεις με «εκλεκτούς», «ημετέρους» και διάφορα πιόνια που απλά εκτελούν εντολές, όσο παράλογες και αντιφατικές αν αυτές εκ πρώτης όψεως δείχνουν με τις αρμοδιότητες που υποτίθεται ότι έχουν (αυτό συντελείται σε όλο το δυτικό κόσμο πολλές δεκαετίες τώρα). Και φυσικά καταστρέφονται εθνικές οικονομίες, ρημάζονται ζωές καθημερινά με το απόλυτο δίκιο «του ισχυρού» και το δεκανίκι των διεφθαρμένων μήντια και των δημοσιογραφίσκων που με ύφος θεού κουνάνε το δάχτυλο στον κακομοίρη τηλε-πολίτη και του υποδεικνύουν πως να σκεφτεί, πως να νοιώσει, τι να πιστέψει και τι να πράξει.

Ακόμη χειρότερα, η σαπίλα έχει προχωρήσει σε κάθε έκταση και προέκταση της ανθρώπινης δράσης και συμπεριφοράς, και φυσικά και μέσα στην ίδια την Εκκλησία και τον κλήρο.

Παπάδες που διαστρέφουν καθημερινά το ευαγγέλιο, κληρικοί σε ανώτατες θέσεις που θα έπρεπε να δίνουν το παράδειγμα και ακριβώς γι’ αυτό (για να «παραδειγματίσουν» τους πιστούς) βγάζουν το σύμβολο της πίστης τους, δηλ. το σταυρό, για να μην προσβάλλουν τάχα τον αλλόθρησκο! Φυσικά, λεπτομέρεια ότι η μη προσβολή πρέπει να είναι αμοιβαία!

Τα ανθρώπινα δικαιώματα χρησιμοποιούνται μονομερώς και κατά το δοκούν, με μόνο πρόσημο την «πολιτική ορθότητα» που προστατεύουν και περιφρουρούν και η οποία έχει εξελιχθεί στην απόλυτη δικτατορία της εποχής μας που ποινικοποιεί το φυσιολογικό και προσκυνάει το παραβατικό και αφύσικο.

Πράγματα αδιανόητα και απαράδεκτα δηλ., μέχρι πριν λίγο καιρό τουλάχιστον, πριν η συνειδησιακή πανούκλα αρχίσει να απλώνεται παντού, για να δημιουργήσει νέα συνειδησιακά πεδία στην ανθρωπότητα, όπου μέσα σε αυτά τα πάντα είναι εφικτά, «ηθικά» δικαιολογημένα, «φυσιολογικά» και γι’ αυτό ανεκτά!

Αυτό, όμως, που πραγματικά φοβούνται, και γι’ αυτό βιάζονται τόσο πολύ να αλλάξουν μια για πάντα τα συνειδησιακά πεδία της ανθρωπότητας, είσαι ΕΣΥ!

Ναι εσύ ανθρωπάκο και άκου, όπως θα έλεγε και ο Βίλχελμ Ράιχ.

Εσύ που νομίζεις ότι είσαι ένα τίποτα, ένα σκουλήκι που σέρνεται και το τσακίζει η αυθαιρεσία της παγκοσμοποίησης και των διεφθαρμένων ελίτ που -νομίζουν-ότι βασιλεύουν στον πλανήτη μας.
Εσύ που κάθεσαι και ανέχεσαι όλα αυτά τα χρόνια, που δεν μιλάς, που σκύβεις το κεφάλι, που, εν ανάγκη, λες ακόμη και ψέματα στον εαυτό σου («θα γίνουν εκλογές και θα αλλάξει η κυβέρνηση», ενώ ξέρεις ότι όλοι την ίδια ατζέντα εφαρμόζουν), που φαντασιώνεσαι ότι «θα περάσει και αυτό» ενώ ξέρεις πολύ καλά, κατά βάθος, ότι τίποτα δεν θα περάσει και τα πράγματα θα γίνονται όλο και χειρότερα.

Εκτός εάν…

Και εκεί είναι ο δικός σου ρόλος, αυτό που πραγματικά φοβούνται και προσπαθούν να προλάβουν. Βλέπεις, ο χρόνος τρέχει γρήγορα σε βάρος μας, γιατί τους βοηθάνε οι αλματώδεις τεχνολογικές εξελίξεις (αυτοί οραματίζονται μια τεχνητή νοημοσύνη να κάνει όλη τη χαμαλοδουλειά της πρώην ανθρωπότητας, συμπεριλαμβανομένων των σωμάτων καταστολής, της σωφρονιστικής τάξης, ίσως ακόμη και των «πολιτικών» και «κυβερνήσεων») και την ελίτ να κάνει upload τα «χαριτωμένα μυαλουδάκια» της σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές ώστε να νικήσει τον θάνατο, συνεκδοχικά θα μπορούσαμε να πούμε να απελευθερωθεί από αυτόν τον «δυνάστη Θεό» που ως τιμωρία για το προπατορικό αμάρτημα έδωσε τον θάνατο στην ανθρωπότητα, και να ζήσει για πάντα! (στην απόλυτη φρίκη, θα έλεγα εγώ, αυτή όμως δεν το αντιλαμβάνεται γιατί είναι η προσωποποίηση την ανηθικότητας και της αισχρότητας με τη φιλοσοφική έννοια των λέξεων).

Αν εσύ ξυπνήσεις, έστω και στο παρά πέντε, αν εσύ επαναστατήσεις επιτέλους, πρώτα και κύρια με το μυαλό σου που το εκπαίδευσαν σε γραμμικό τρόπο αντίληψης, να τα δέχεται όλα αδιαμαρτύρητα, να είναι αφελές και να μην ελέγχει την κάθε πληροφορία που του σερβίρουν αν είναι αληθής ή όχι, που το έμαθαν να είναι οκνηρό και άτολμο στους συλλογισμούς ώστε να σταματήσει να παράγει πρωτογενή σκέψη και να γίνεται ένα κασετόφωνο που αναμασά τις πεποιθήσεις που του εμφύτεψαν, αν εσύ συνειδητοποιήσεις ότι σε δουλεύουν ανέκαθεν και ότι μια ζωή θύμα σε είχαν και το έπαιζαν Θεοί, αποφασίζοντας στην πολυτάραχη ιστορία της ανθρωπότητας για το ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, κάνοντας πολέμους για να «ξεσκαρτάρουν» κάθε φορά που παρουσιαζόταν άνοδος του πληθυσμού πέραν της ελεγχόμενης καμπύλης και κίνδυνος ανεπάρκειας πόρων, τότε ίσως…

Ίσως όλα θα πάρουν μια άλλη κατεύθυνση από τη σχεδιαζόμενη, και τότε, όταν η οργή γίνει χείμαρρος και άλλες ψυχές έρθουν να ενωθούν μαζί σου και ο χείμαρρος γίνει ποτάμι, φέρνοντας την εξέγερση ενάντια στην παγκόσμια αδικία που συντελείται στον πλανήτη αυτό, αυτοί την έχουν πραγματικά άσχημα. Γιατί εκείνη τη στιγμή, την ώρα που η οργή της αγανάκτησης θα ξεχυθεί παντού, δεν θα μπορούν πλέον να ελέγξουν τίποτα, και οι στρατοί τους, οι αστυνομίες τους, οι δικαστές τους, οι δημοσιογράφοι τους, όλοι οι «άνθρωποί» τους δεν θα είναι εκεί για να τους προστατεύσουν. Θα έχουν λακίσει προ πολλού.

Καταλαβαίνεις τώρα γιατί έχουν κάθε συμφέρον να σε κρατάνε σε καταστολή σκέψης και συνείδησης; Γιατί προσπαθούν με τα διεφθαρμένα τους μέσα, δικολαβικά τερτίπια και σοφιστίες να εμποδίσουν την αφύπνισή σου;

Γιατί σου βάζουν να βλέπεις μουντιάλ και σαρβάιβορ για να ξεχνιέσαι;

Γιατί θα νομιμοποιήσουν τα «μαλακά» ναρκωτικά και θα στα δίνουν μάλιστα και με το ζόρι αν δεν θέλεις να τα πάρεις;

Γιατί σε τρομοκρατούν συνέχεια με την ύλη και τις επίγειες απολαύσεις που σε απειλούν ότι θα σου στερήσουν αν δεν σκύβεις το κεφάλι;

Γιατί με τεχνητές οικονομικές κρίσεις εξευτελίζουν την ύπαρξή σου και σε κάνουν να σέρνεσαι για ένα κομμάτι ψωμί; Μέχρι και χάραγμα θα σε αναγκάσουν να πάρεις προκειμένου να μην πεινάσεις!

Γιατί δια των νομιμοποιημένων υποτακτικών τους που με θράσος τους αποκαλούν «εκλεγμένες κυβερνήσεις» ξεπουλάνε την πατρίδα σου, ούτε καν για ένα ξεροκόμματο αλλά για «σχέσεις καλής γειτονίας», και σου ανάβουν σπίθες πολέμου;

Γιατί παραδίδουν το φυσικό σου πλούτο στις πολυεθνικές τους εταιρείες να τον εκμεταλλεύονται;

Γιατί σπέρνουν ανάμεσά σου αλλότριους, αλλογενείς και άσχετους πληθυσμούς για να σας κάνουν να τρώγεστε μεταξύ σας; Γιατί αυτό ήδη συμβαίνει σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, μάθε ιστορία επιτέλους, όπου έχουμε συνθήκες οικονομικής ανέχειας και αλλότριων πληθυσμών με άλλα ήθη, άλλα έθιμα, άλλες θρησκείες, άλλες κουλτούρες δημιουργείται το πιο εκρηκτικό μείγμα για συρράξεις (μόνο σε συνθήκες ειρήνης και πραγματικής παιδείας μπορούν τα ανόμοια να συνυπάρχουν).
Ώστε όλοι μαζί να μην διανοηθείτε να ξεσηκωθείτε εναντίον τους αλλά να σφάζεστε μεταξύ σας! Και αυτοί να απολαμβάνουν τις διαστροφές τους στα παλάτια τους.

Γιατί σε φοβούνται!

Ναι εσένα φοβούνται!

Πού έχεις τόση δύναμη αλλά δεν την γνωρίζεις!


thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου