Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Όταν επιστρατεύτηκαν και τα εμβόλια...


" Oι κοιμισμένοι είναι εργάτες και συνεργοί σε αυτά που γίνονται στον κόσμο "ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ

> Πολλά εμβόλια είναι γενετικά τροποποιημένα, και ο στόχος τους είναι η πρόκληση της νόσησης, ώστε μετέπειτα να επινοηθούν «προληπτικές μέθοδοι» για τη διάσωση του πληθυσμού από τα «θανατηφόρα νοσήματα».
> Το «επιστημονικό γεγονός» ότι τα μικρόβια προκαλούν τη νόσηση, στο οποίο βασίζεται η σύγχρονη πολιτική φροντίδας της υγείας, είναι μύθος.
> Τα εμβόλια προκαλούν σοβαρές παρενέργειες, στις οποίες συγκαταλέγονται τα αυτοάνοσα νοσήματα, το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου και ο αυτισμός.
Οι πραγματικές επιστημονικές αλήθειες δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών και των διαμορφωτών της πολιτικής, που είναι ευφυέστατα άτομα. Και αυτό δεν είναι μύθος! Μοναδικό μέλημα των φαρμακοβιομηχανιών-κολοσσών είναι η κερδοσκοπία, η οποία εξασφαλίζεται με τη διαιώνιση μύθων. Με άλλα λόγια, οι εταιρείες που κατασκευάζουν τα εμβόλια και οι κυβερνήσεις με τις οποίες συνεργάζονται, αποκομίζουν πακτωλό κερδών όταν οι πληθυσμοί νοσούν ή κυριεύονται από το φόβο της νόσησης. Κατά συνέπεια, μία από τις πολυάριθμες λανθασμένες απόψεις που έχουν εμφυσηθεί μαζικά, είναι ότι ο εμβολιασμός είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την καλή υγεία. Και εντέλει, οι φαρμακοβιομηχανίες τα κατάφεραν: η μία γενιά μετά την άλλη πιστεύει ότι τα εμβόλια σώζουν ζωές και χαρίζουν μακροζωία. "
από την ανάρτηση  Παίζοντας με τις Πιθανότητες - Τα Εμβόλια Σκοτώνουν τα Αντισώματα

Το πρώτο βίντεο που ακολουθεί μας το έστειλε αναγνώστης με αφορμή αυτήν την ανάρτηση και τους αρκετούς σχετικούς συνδέσμους που περιέχει: Περί εμβολίων (και όχι μόνο) = Οι υποχρεωτικοί νόμοι για τον εμβολιασμό δεν είναι για την υγεία μας. 

 

Φρίττει κανείς από τις μεθόδους παρασκευής των "σωτήριων εμβολίων"  της σαβουρο-ιατρικής, που υπακούοντας στο σχέδο εξασθένησης των ανθρώπινων πληθυσμών-πειραματόζωων στοχεύει μικρούς και μεγάλους. Σχέδια εκπορευόμενα από εγκληματικά κέντρα της πιο σκοτεινής υπερ-εξουσίας και απειλής της ζωής πάνω στον πλανήτη...(Τους επιτρέπουμε να) "Μας δηλητηριάζουν καθημερινά" και φυσικά μια ανάρτηση ως βασικό σημείο αναφοράς σε τέτοιου είδους διαπιστώσεις και συμπεράσματα, που δεν αφήνει περιθώρια ούτε και  στους πιο "σκεπτικιστές":  Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΓΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ: "η εποχή με τα αστειάκια και τα δεν είδα δεν γνωρίζω, έχει τελειώσει"!}   ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ= Προγράμματα εκτροχιασμού του ανοσοποιητικού των ανθρώπων, με την είσοδο στον οργανισμό "κάθε καρυδιάς καρυδιού" και ειδικά των μωρών και μικρών παιδιών (από τη μετάφραση του τελευταίου βίντεο: ...όχι μόνο στην Αμερική, αλλά και στη Βρετανία κι ευρύτερα στον υπόλοιπο κόσμο, όπου από τη γέννηση μέχρι το 2ο περίπου έτος της ηλικίας, χορηγούνται στα παιδιά 25 διαφορετικά εμβόλια και συνδυασμοί τους, κι ο αριθμός αυτός αυξάνεται)Που σε μια περίοδο ανάπτυξης και προσπάθειας σταθεροποίησης του ανοσοποιητικού τους, δέχονται καταιγισμό παθογόνων μικροοργανισμών και χημικών δηλητηρίων που αποδιαργανώνουν κι εξασθενούν το ανοσοποιητικό και πλέον ενοχοποιούνται ευθέως και για τη μάστιγα της αύξησης του αυτισμού στις Ενωμένες Εταιρείες Αμερικής και της διάχυσης αυτής της πληγής και στον υπόλοιπο κόσμο. Παραπομπή εδώ: Σύστημα υγείας ή της πιο σκοτεινής μαφίας;-BINTEO {= Η "επιδημία" ατυχημάτων, δηλητηριάσεων κι άλλων ευφάνταστων τρόπων εξόδου εναλλακτικών γιατρών από την ανθρωπο-φάρμα αυτών που χειραγωγούν και κρατούν εξασθενημένα τα "κοπάδια" (βλέπε κατάσταση ανοσοποιητικού, chemtrails, γενετικά επεξεργασμένη"τροφή", επικίνδυνες ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες από "smart" τεχνολογίες 4ης και 5ης πλέον γενιάς, και ακτινοβολία ασύρματων δικτύων κτλ κτλ ) και αποφασίζουν πότε είναι πρέπον να μειώνεται ο πληθυσμός τους, και με μεθόδους που υποτίθεται ότι είναι για το καλό τους όπως οι εμβολιασμοί. Εναλλακτικοί γιατροί και ερευνητές ανεξάρτητοι που, ενάντια στα τεράστια συμφέροντα της ιατροφαρμακευτικής παγκόσμιας μαφίας, αποδεικνύουν μετά από εκτεταμένες έρευνες τη σύνδεση της ραγδαίας αύξησης του αυτισμού στα παιδιά (στις ΗΠΑ μιλάμε πια για μάστιγα!) με τα εμβόλια που τους χορηγούνται από την πιο τρυφερή ηλικία! Και άλλα συγκλονιστικά ευρήματα που δεν θέλουν τα ανθρωπόμορφα τέρατα, οι εταιρείες και οι κυβερνητικές καμαριέρες τους να βγούνε στο φως του ήλιο! -- "Ναγκαλάση": η πρωτεΐνη/ένζυμο, φτιαγμένη από καρκινικά κύτταρα και ιστούς(!), που προκαλεί σύνδρομα ανεπάρκειας του ανοσοποιητικού συστήματος (λειτουργώντας σαν βομβαρδιστικό stealth σε βάρος του ανοσοποιητικού), συνδέεται και με τον αυτισμό και πολλά άλλα ζητήματα. Οι γιατροί ανακάλυψαν ότι η καταστροφική ναγκαλάση εισχωρούσε στο σώμα είτε μέσω ιών είτε...κατευθείαν μέσω των εμβολίων(!!!) και γίνεται καρκινογενής παράγοντας...}


 

 Στη συνέχεια, βρήκαμε το παραπάνω  βίντεο, που έχει τη δικιά του σημασία: Αμερικανός εισαγγελέας κατακεραυνώνει τα προγράμματα εμβολιασμών, με βάση την προσωπική δραματική ιστορία του παιδιού του και τις έρευνες που έκανε επί ενός ζητήματος μείζονος σημασίας και εγκληματικής συνέργειας κορπορατικού κράτους και βιομηχανίας παρασκευής εμβολίων-κομπογιανίτικης επιστήμης, που αποφέρει τεράστια κέρδη στο ιατροφαρμακευτικό καρτέλ και παχυλές αμοιβές στους συνεργάτες της πολιτικής μαφίας.
Παραπομπή και στο δεύτερο μισό της ανάρτησης Ασύλληπτα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας: Αλήθεια..σκεφτήκατε ποτέ αν οι ανεξέλεγκτοι εμβολιασμοί συνδέονται και μετη ραγδαία αύξηση του αυτισμού; Όπως αυτός εκδηλώνεται μέχρι και το πέμπτο έτος της ηλικίας; Αλλά και με την εκδήλωση σχιζοφρένειας κατά την περίοδο της εφηβείας (ή και νωρίτερα από αυτήν)...Πάντως στις ΗΠΑ η πολύ μεγάλη αύξηση του αυτισμού άρχισε "μυστηριωδώς" να παρουσιάζεται με την αλλαγή της πολιτικής περί εμβολίων (="μπούκωμα" των άτυχων παιδιών στην κυριολεξία), από τη δεκαετία  του 1980. Όπως επισημαίνει και ο επιστήμονας που μιλάει στο βίντεο του τέλους, οι μέσοι παιδίατροι αγνοούν έρευνες και διατριβές για το πώς λειτουργούν κάποιοι μηχανισμοί, όπως η "εξιτοξικότητα" ενός ανοσοποιητικού που δέχεται πληθώρα εμβολιασμών. Οι οποίοι βασίζονται σε κατασκευασμένα "στοιχεία" και ψευδείς επιδημιολογικές μελέτες.

 

Το παραπάνω βίντεο αναφέρεται στο super φιάσκο των περίφημων εμβολίων κατά της γρίπης (και της υποτιθέμενης απειλητικής "επιδημίας" της), η οποία και ξεπερνιέται με φυσικό τρόπο, υπό φυσιολογικές συνθήκες λελογισμένης σωματικής άσκησης και προσεγμένης διατροφής. Οι ανεξάρτητες έρευνες αποδεικνύουν ότι αυτοί που θα σαρωθούν από μια πραγματική πανδημία γρίπης
θα είναι αυτοί που είχαν εμβολιαστεί από αυτό το εμβόλιο-υγειονομική βόμβα, που υποτίθεται ότι θα τους προστάτευε από τη γρίπη, μα στην ουσία καθιστά ευάλωτο τον οργανισμό για τα επόμενα χρόνια απέναντι σε αυτή την απειλή! Φοβερά ευρήματα, που όχι άδικα σε υποψιάζουν για μια μοχθηρή και πολυπλόκαμη επιχείρηση μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού, ώστε να πιάσει αριθμούς πολύ πιο εύκολα διαχειρίσιμους. Ακόμα κι αν ένα πολύ μεγάλο τμήμα της ανθρωπότητας σήμερα μοιάζει σαν μακάριος αμνός πριν από την δρομολογούμενη κουρά και σφαγή...

     «Είναι αδύνατον να πιστέψουμε τα αποτελέσματα των κλινικών ερευνών που δημοσιεύονται, ή να εμπιστευτούμε την κρίση διαπρεπών γιατρών ή τις υποδείξεις των επίσημων ιατρικών φορέων. Συγκρούσεις συμφερόντων και προκαταλήψεις υπάρχουν σε κάθε τομέα της ιατρικής, ιδιαίτερα εκείνους που βασίζονται σε φάρμακα ή συσκευές. Απλώς δεν είναι πλέον δυνατόν να πιστέψετε ένα μεγάλο μέρος της κλινικής έρευνας που δημοσιεύεται ή να βασιστείτε στην κρίση αξιόπιστων ιατρών ή έγκυρων ιατρικών κατευθυντήριων γραμμών. Δεν έχω καμία ευχαρίστηση γι’ αυτό το συμπέρασμα, στο οποίο έφτασα αργά και απρόθυμα στις δύο δεκαετίες μου ως συντάκτης της New England Journal of Medicine» -->Marcia Angell με την ιδιότητα της συντάκτριας του περιοδικού New England Journal of Medicine επί δύο δεκαετίες. 

    ΕΠΙΛΟΓΟΣ: 


      " Αν θέλεις να εξοντώσεις πολύ κόσμο μπορείς να το κάνεις χορηγώντας τους ενέσεις για να πέσουν κάτω νεκροί. Αλλά αν το κάνεις αυτό, οι άλλοι στην ουρά θα πουν 'συγγνώμη δεν θα πάρω ό,τι πήραν αυτοί'. Οπότε το κάνεις πιο διακριτικά: στοχεύεις στο μηχανισμό άμυνας που έχουν όλοι και λέγεται ανοσοποιητικό σύστημα. Για παράδειγμα, ο κόσμος δεν πεθαίνει από το ΑΙDS αλλά από ασθένειες που σχετίζονται με αυτό. Πρόκειται για νοσήματα που θα αντιμετώπιζε φυσιολογικά το ανοσοποιητικό, πριν καταρρεύσει. Οπότε όλο και πιο πολύ τώρα το ανοσοποιητικό δέχεται βολές. Κι αυτό ισχύει ιδιαίτερα στα παιδιά και στους νέους, μέσω εμβολιασμών, επιπρόσθετων στα τρόφιμα και τα ποτά κτλ. Αν το σκεφτούμε είναι πασιφανές. Έχουμε μια κατάσταση όχι μόνο στην Αμερική, αλλά και στη Βρετανία κι ευρύτερα στον υπόλοιπο κόσμο, όπου από τη γέννηση μέχρι το 2ο περίπου έτος της ηλικίας, χορηγούνται στα παιδιά 25 διαφορετικά εμβόλια και συνδυασμοί τους, κι ο αριθμός αυτός αυξάνεται. Τους χορηγούνται όλα αυτά τα χημικά κοκτέιλ, τα οποία αποσταθεροποιούν το σώμα. Και το πιο σημαντικό είναι ότι αυτά πρέπει να αντιμετωπιστούν από ένα ανοσοποιητικό σύστημα που βρίσκεται ακόμα στην ανάπτυξη. Κι έτσι, εκεί που το ανοσοποιητικό αναπτύσσεται για να φτάσει στη βέλτιστη λειτουργία του, δέχεται ξαφνικά ένα παλιρροϊκό κύμα χημικών ουσιών το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει. Κι εκεί που παλεύει με το ένα έρχεται κι άλλο...25 εμβολιασμοί στα πρώτα δύο χρόνια ζωής! Σε οποιοδήποτε επίπεδο κοινής λογικής, είναι εξωφρενικό! Έτσι λοιπόν φρόντισαν να είναι κάποιοι, στοχεύοντας στο ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών. Και καθώς χορηγούνται την περίοδο που αναπτύσσεται το ανοσοποιητικό τους, αλλάζουν οι ρυθμίσεις του κι έτσι αποσταθεροποιείται και χάνει τις ισορροπίες του για το υπόλοιπο της ζωής τους. Το ανοσοποιητικό των παιδιών αυτών δεν θα είναι ποτέ τόσο αποτελεσματικό όσο θα ήταν (αν δεν εμβολιάζονταν με τέτοιους παράλογους ρυθμούς). - DAVID ICKE 
      Επιπλέον παραπομπές: 
    "Αεροψεκασμοί και εμβόλια"(Θέλουν το... καλό μας;) 
     πόσο βολικό για τους "παγκόσμιους νεκροθάφτες": οι "τυχαίοι" πρόσφατοι περίεργοι θάνατοι ολιστικών γιατρών... 
     "Ο σιδηρούς κανόνας του καρκίνου" (και η επιβαλλόμενη "ομερτά" από αυτούς που δεν επιθυμούν την εξάλειψή του!) - βίντεο
     " Placebo: Το φαινόμενο των αυτοεκπληρούμεων προσδοκιών "
      Εμβολιασμοί της συμφοράς (κυριολεκτικά) και ανθρώπινα πειραματόζωα σε σκοτεινές ατζέντες...


    antidras

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου