Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ


Φωτογραφία του Basil Lykiardopoulos.
Basil Lykiardopoulos [Β.ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ από το βιβλίο του "Ο ΟΜΗΡΟΣ  ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ]
ΠΡΟΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ [;;;] ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ
1620 π.χ. επίσημη ημερομηνία εμφάνισης των δυο μοντέλων που έμελε να εποικίσουν τον πλανήτη ΓΗ απο τους δημιουργούς μας.
Τους Μυκηναίους και τους Δωριείς .
Η ημερομηνία [το 700 της νέας εποχής του ΚΡΙΟΥ] σημαδεύεται απο τους Ελληνες δημιουργούς μας με την έκρηξη του “ηφαιστείου” της Θήρας [1620 π.χ. ακριβώς] ,ώστε να ειναι αδύνατον για τους ανεγκέφαλους, αγγλοσάξονες* ,της λευκής φυλής ,να αμφισβητήσουν τα γεγονότα.
*Παρόλα αυτά,στο απόγειο της δόξας τους [17ος – 18ος αιώνες] , κατάφεραν να επιβάλουν στον πλανήτη την καθόλα ΨΕΥΔΉ Ινδοευρωπαϊκή θεωρία.
Οι Μυκηναίοι εμφανίζονται απο το πουθενά** στα δρώμενα του πλανήτη και αναλαμβάνουν δράση αμέσως. Η έλλειψη του Μεσολόβιου απο το κρανίο τους ,δηλαδή , η ελεύθερη ροή πληροφοριών μεταξύ των δυο εγκεφαλικών λοβών, τους επιτρέπει να κυριαρχήσουν σε ολόκληρο τον τότε γνωστό κόσμο.
** Αφού ήταν αποτέλεσμα εργαστηρίου γενετικής των Ελληνων δημιουργών , στην Φαιστό της ΚΡΗΤΗΣ υπό την επίβλεψη της γενετίστριας Καλυψώς.
Οι χρυσές Μυκήνες σβήνουν απο τον χάρτη ανεξήγητα μετά 380 χρόνια [4 αιώνες περίπου] συνεχούς παρουσίας στο ζενίθ του πολιτισμού τους [ΓΙΑΤΊ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΆΡΑΓΕ;;;]
Η συμφωνία ΔΙΑ _ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ απαγόρευε την χρήση ανθρώπινων μοντέλων χωρίς το εμπόδιο του Μεσολόβιου στον πλανήτη μας.
Το ημερολόγιο έγραφε 1240 π.χ.
Κάθοδος των ΔΩΡΙΕΩΝ, το 1080 της εποχής του Κριού ,ακριβώς στο μέσο της εποχής [1080 + 1080 = 2160 ]
Επίσημη εμφάνιση, απο τους δημιουργούς, του μοντέλου ΔΩΡΙΕΑΣ ,που εν τω μεταξύ και για 380 χρόνια είχαν εγκατασταθεί στα ορεινά της Μακεδονίας του Μεγα Αλέξανδρου.
Αυτο το μοντέλο είχε διττή υποσταση ,ήταν αποδεκτό και απο τις δυο πλευρές !!!
Η απόδειξη των καταπληκτικών γεγονότων που συνέβησαν το 1240 π.χ. σφραγίζεται ,για τον μελλοντικό ερευνητή , με μια σειρά μεγαλιθικών μνημείων [ οι [9] εννέα δόμοι των Μυκηνών [1240 π.χ.] μεταξύ τους και ένα απο τα σημαντικότερα μεγαλιθικά μνημεία του πλανήτη [ο θησαυρός του Ατρέα – σημερινή ονομασία] , την πύλη των λεόντων στις αρχαίες Μυκήνες ,καθώς και την έναρξη των περιβόητων [4] τεσσάρων, μαύρων αιώνων, της αρχαίας Ελληνικής ιστορίας.
Συγχρόνως το 1240 π.χ. εξαφανίζονται ,ως δια μαγείας , εκτός απο τους Μυκηναίους ,οι άνθρωποι της θάλασσας ,οι Χετταίοι κ.α. ,ώστε να μην υπάρξει καμιά απειλή για το νέο μοντέλο στον Ελλαδικό χώρο [Πελοπόννησος – η πατρική ΓΗ = ο γαλαξίας ΑΡΓΟΣ]
400 χρόνια αργότερα [840 π.χ.] ,ως δια μαγείας πάλι , η Ομηρική, Ελληνική γλώσσα, κάνει την εμφάνιση της. Ήταν το εργαλείο που θα οδηγούσε στην ένδοξη, αρχαία, Ελληνική ιστορία.
Πράγμα που έγινε . Αυτο τουλάχιστον ειναι αποδεκτό απο όλους .
Οι Δωριείς που παρέμειναν στα ορεινά της Μακεδονίας ,ονομάστηκαν Μακεδόνες ,ειναι αυτοί που υπό την ηγεσία του Φιλίππου αρχικά και στη συνέχεια του Αλέξανδρου κατέλυσαν την αυτοκρατορία των Αχαιμενιδών. [οι βάρβαροι της υπόθεσης – και οι Εβραίοι μεταξύ τους]
Τι σχέση μπορεί να έχουν οι Σλάβοι Σκοπιανοί με τον Μεγα Αλέξανδρο και τους ΔΩΡΙΕΙΣ του ;;;
Τα δυο γένη χωρίζουν 1620 π.χ. - 700 μ.χ. = 2320 χρόνια. Αν οι Σλάβοι εμφανίστηκαν στα Γήινα δρώμενα τον 7ο μ.χ. αιώνα !!!
Ποιοι ειναι οι Ελληνες [;;;] πολιτικοί που επιμένουν να δωρίσουν την ένδοξη ιστορία των Δωριέων και του Αλέξανδρου στους Σλάβους – Σκοπιανούς ;;;
Ποιος ειναι ο λόγος για κάτι τέτοιο ;;;
Γιατί επιμένει η αγγλοσαξονική λευκή φυλή να χαθεί η ταυτότητα μας ;;;
Γιατί αφέθηκαν οι Σλάβοι – Σκοπιανοί να χρησιμοποιούν το όνομα της Μακεδονίας ελεύθερα όλα αυτά τα χρόνια ;;;
Τι έκανε το Ελληνικό [;;;] κρατος ,οι υπουργοί εξωτερικών και οι διπλωματικές μας αποστολές σε ολόκληρο τον κόσμο , για να τους εμποδίσει να μας κλέψουν την ιστορία μας ;;;
Εκτός αν οι προδότες , κατά τον Όμηρο , Ιωνες των Αθηνών , ακόμη αποφασίζουν ενάντια στην αλήθεια .
Γιατί δεν στήθηκε ακόμη το άγαλμα του Αλέξανδρου, σε περίοπτη θέση, στην πρωτεύουσα ;;;
Διότι ο Αλεξανδρος ήταν Σλάβος ;;;
Η διότι η μάνα του ήταν Αλβανίδα [ ιωνας – καχηναιος παχύδερμο πολιτικός ] ;;;
Η γιατί η ιστορία της Ελλάδας, ειναι ΜΟΝΟ η ιστορία της Αθήνας, σύμφωνα με τον συγχωρεμένο Ιωνα ψευδό - “φιλόσοφο” απο τα καφενεία του Παρισιού ;;;
Ποιος – ποιοι μας το απαγορεύουν ;;;
Δυστυχώς ο Ελληνικός λαός, χωρίς την ένδοξη ιστορία του και με τις πληθυσμιακές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα ,λόγω των πολέμων στην ευρύτερη περιοχή , βρίσκεται κάτω απο την άμεση απειλή της εξαφάνισης της ταυτότητας του στις επόμενες δεκαετίες.
Ειδικά αν απαγορευτεί στα σχολικά βιβλία η οποιαδήποτε αναφορά στους Δωριείς ,τους Μακεδόνες και τον Μεγα Αλέξανδρο.
Προσωπικά τους συγχωρώ ,λαμβάνοντας υπόψη μου την επιταγή του Απόλλωνα – Χρηστού επάνω στο σταυρό.
[Πάτερ , αφες αυτοις ου γαρ οιδασι τι ποιουσι ]
[Πέτρα , αφες αυτοις ου γαρ οιδασι τι ποιουσι ]
[Πτερά , αφες αυτοις ου γαρ οιδασι τι ποιουσι ]
και ο νοων νοειτω ...

enaasteri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου