Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ..






Ακούω συχνά οτι αυτοί που μας διοικούν σήμερα είναι τελείως ηλίθιοι και αμόρφωτοι . Αυτό όμως δεν είναι απολύτως σωστό .
Για να φθάσει κάποιος να γίνει υπουργός ή βουλευτής ξεκίνησε απο τα φοιτητικά του χρόνια ( 18-20 ετών ) σαν αφισσοκολλητής . Συμμετείχε σε αμέτρητες κομματικές συνεδριάσεις και συζητήσεις . Διδάχτηκε τέλεια την απάτη , την πουστιά , το ψέμα , την υποκρισία , την προδοσία ...Απέδειξε οτι είναι ανάλγητος και μπορεί να πατήσει επί πτωμάτων . Έδωσε πειστικά δείγματα οτι για μια βίλλα , ένα κότερο και μια παλλακίδα μπορεί να πουλήσει όλη την χώρα .
Οι εξετάσεις είναι δύσκολες : Πρέπει να είσαι αρκετά έξυπνος ώστε να ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΤΙΜΙΟΣ και να ξέρεις να κρατάς ισορροπίες μέσα στο κόμμα . Συγχρόνως όμως πρέπει να είσαι και αρκετά ηλίθιος ώστε να είσαι πνευματικά "κενός" . Να μην σε ενδιαφέρει κανένα μεγάλο επίτευγμα παρά μόνο η βίλλα , το κότερο και η παλλακίδα . Πρέπει να βαδίζεις σε μια λεπτή γραμμή όσο το "κατούρημα ενός κουνουπιού" που λένε . Ούτε πιο δεξιά ούτε πιο αριστερά .
Και μετά 20 χρόνια ( τουλάχιστον ) εκπαίδευση στα πούστικα μπορεί να κριθείς έτοιμος πλέον για πόστα και οφίτσια .
Οπότε τα λαμόγια ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΧΟΛΗ ! Εμείς ( οι τίμιοι ) πού πάμε ξυπόλητοι στα αγκάθια ; Πού είναι η δική μας σχολή που επι 20ετία θα διαμορφώνει στελέχη ; Ξεκινούν οι 20ρηδες με ενθουσιασμό και κάνουν κόμμα ! Πού πάς καημένε ; Έχεις την απαιτούμενη πείρα ;
Γι' αυτό τονίζω την ανάγκη μιας δικής μας ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ . Επι 20ετία να δοκιμάζει πόσο λιτοδίαιτος , πόσο έξυπνος , πόσο υπομονετικός , πόσο εργατικός , πόσο διπλωμάτης είναι ο νέος . Και μετά απο 20 χρόνια να παραδίδει ένα "διαμάντι" στο κίνημα .

schizas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου