Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

EΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η.Π.Α



Ας επαναλάβουμε κάποια πράγματα...που τα έχουμε ξαναπεί και αλλού.
Ο Γκιουλέν είναι διεθνιστής ισλαμιστής και υποστηρίζονταν από τους Δημοκρατικούς των Η.Π.Α. σωστά ο Ρεπουμπλικάνος στρατηγός Φλιν τον χαρακτηρίζει ως ριζοσπάστη ισλαμιστή… ο Ερντογάν είναι ένας εθνικιστής ισλαμιστής, τα χάλασε με τον μέντορα του Αμπ. Γκιουλέν, διότι ο Γκιουλέν ως διεθνιστής επέμενε με πολιτικό τρόπο να δοθούν εδάφη της Τουρκίας για το νέο κράτος του Κουρδιστάν, με αμερικάνικα πολιτικά ανταλλάγματα σε Αιγαίο… οι δε Κεμαλιστές δηλαδή οι κοσμικοί εθνικιστές (που είναι στην φυλακή με τον καπετενάκη + το 70% των μάχιμων Τούρκων πιλότων) δεν θέλουν να δώσουν εδάφη για το νέο κράτος του Κουρδιστάν, αλλά επιθυμούν να επεκταθούν με στρατιωτικό τρόπο σε Αιγαίο κ.λ.π.
Η  κυβέρνηση των Η.Π.Α. υπό του Τραμπ ήταν που έδωσε πληροφορίες στην Ρωσία για το επικείμενο πραξικόπημα όπου μέσω των Δημοκρατικών και του Γκιουλέν κ.λ.π. θα ξεσπούσε στην Τουρκία…Ο Τραμπ δεν είναι σύμμαχος με τον Ερντογάν… και αυτό λόγο του ισλαμισμού… αλλά σίγουρα είναι περισσότερο εχθρός με τον διεθνιστή και ισλαμιστή Αμπ. Γκιουλέν. Από την άλλη η αποτυχία των Δημοκρατικών μέσω του τουρκικού πραξικοπήματος να ενεργοποιήσουν το πολιτικό ντόμινο Κουρδιστάν – Αιγαίο – Β. Ήπειρος – Κόσοβο, τους χάλασε προς στιγμήν τα γεωπολιτικά σχέδια, αλλά μια λύση παραμονής του Ερντογάν μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, λόγο ισλαμισμού Νταές κ.λ.π., ήταν προτιμότερη από τους εθνικιστές κοσμικούς.

 Όπως και να έχει η θέση του Ερντογάν τόσο λόγο εθνικισμού (λόγο Δημοκρατικών), όσο και ισλαμισμού (λόγο Ρεπουμπλικάνων) είναι δύσκολη… μιας και η ομάδα Τραμπ πολιτικοιδεολογικά κλείνει περισσότερο προς τους κοσμικούς εθνικιστές…. Οπωσδήποτε δεν αναμένεται ουδεμία δολοφονική επίθεση προς τον Ερντογάν.Το ποιο πιθανό είναι ότι η Τουρκία αργά αλλά σταθερά θα σέρνεται σε εμφύλιο… με τους Ρεπουμπλικάνους να πλησιάζουν τους εθνικιστές κοσμικούς (κεμαλιστές) και τους Δημοκρατικούς να πλησιάζουν τους ναι μεν εθνικιστές αλλά κατά ουσία ισλαμιστές του Ερντογάν. Τα πράγματα εδώ σε εμάς δεν θα είναι καλύτερα.. η Κυβέρνηση Τραμπ δεν θέλει διεθνιστές… αυτό σημαίνει ότι στην Ελλάδα εκλογές κηρύχθηκαν στις 9/11/2016 αυτομάτως και με την εκλογή Τραμπ…. και απλά η κυβέρνηση ΔΕΝ το έχει καταλάβει και κατά συνέπεια ανακοινώσει!
ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ 
Ο Τ. Ερντογάν είναι ένας εθνικιστής ισλαμιστής… αργά η γρήγορα θα έρθει σε ολοκληρωτική σύγκρουση με τους κεμαλικούς, δηλαδή τουςκοσμικούς εθνικιστές, και τους διεθνιστές ισλαμιστές του Γκιουλέν. Είναι θέμα χρόνου αυτό που άνοιξε το καλοκαίρι του 2016 να κλείσει το συντομότερο. Από την στιγμή όπου την κρατική εξουσία την έχει ο Ερντογάν, τότε η πλάστιγγα γέρνει προς το μέρους του. Καμία σοβαρή επιθετική ενέργεια δεν μπορεί να πράξει η Τουρκία εάν και εφόσον δεν ξεκαθαρίσει το εσωτερικό τοπίο της… είτε με αναγκαστική συνεργασία, είτε με ολοκληρωτική σύγκρουση. Θεωρω πολύ δύσκολο να τα βρουν εθνικιστές ισλαμιστές και κοσμικοί εθνικιστές, λόγο της διαφοράς αντιλήψεως και πολιτισμού....και "μέντορα".
---ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
Κάποια πράγματα μας τα έλεγαν κάποιοι εδώ και 30 χρόνια, παράδειγμα το «Ίδρυμα Ιπεκτσί». Συνήθως η C.I.A. χρησιμοποιεί κάποιους ανθρώπους – συνδέσμους, από τις δομές ενός υποχείριου κράτους προς τις Η.Π.Α. ώστε να αποτελούν τους συνδέσμους πολιτικής ασφάλειας του πλέγματος των αμερικάνικων συμφερόντων… έτσι υπάρχουν άνθρωποι (μαριονέτες) – σύνδεσμοι, προς την Τουρκία και από την Τουρκία προς την Ελλάδα… η έστω προς το Ισραήλ και αντιστρόφως. Αυτοί οι άνθρωποι – πολιτικής ασφαλείας ζουν ανάμεσα μας, και έχουν απόλυτη κάλυψη όταν συμμετέχουν μαζικά και ενεργά σε κάποιο οργανωμένο σχέδιο… βεβαίως βραβεύουν, η βραβεύονται από ιδρύματα, λέσχες, κλαμπ κ.λ.π. κάνοντας τις «κατάλληλες» γνωριμίες επί του πλέγματος των αμερικάνικων συμφερόντων.
Όπου βλέπεις «φιλότουρκους»… «φιλοισραηλινούς»… «φιλοαλβανούς»  άτομα να μιλάνε για ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ κ.λ.π. είναι καρατσεκαρισμένοι σύνδεσμοι σχέσεων πολιτικής ασφάλειας, όπου από το επιφανειακό επάγγελμα τους, καταλαβαίνεις και τον ρόλο τους, επί του πλέγματος. Σε αρκετές περιπτώσεις οι σύνδεσμοι του πλέγματος, ανεξαρτήτως κράτους, καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ένα και μόνο σκοπό. Πριν από μερικούς μήνες σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ραδιοφωνικού σταθμού Real Fm… άκουγα ότι ο F.S.A. και Al Nursa ήταν αντάρτες και όχι τρομοκράτες! Αυτή όμως είναι μια άποψη του State Department για τις τρομοκρατικές οργανώσεις στην Συρία… το πρόβλημα σε αυτό έγκειται ότι ο Real Fm υποτίθεται ότι δεν είναι ραδιοφωνικός εκπρόσωπος του State Department… η μήπως είναι;!
Αυτές τις μέρες διαβάζω περί της δηλώσεως του Κιτσίκη...." Ζητώ συνομοσπονδία μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας." .

Υ.Γ  Όταν γράφω εδώ και αρκετό καιρό (από το καλοκαίρι του 2016) ότι τα ζητήματα μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας θα λυθούν με πολιτικούς τρόπους (κατά Β. Λίντλχαρτ Υψηλή Στρατηγική), γνωρίζω το τι γράφω.   
 ---ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ C.I.A
Μπορείτε να ρωτήσετε δημόσια πρόσωπα, όπως τον Δ. Λιακόπουλο (και όχι μόνο), που εργάζονταν στο Ν.Α.Τ.Ο. πριν από 25 περίπου χρόνια…. να σας πει την γνώμη του. Όπως και να έχει μετά την διάλυση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και το πέρας του Β΄Π.Π. το Οικουμενικό Πατριαρχείο πέρασε στην επιρροή της C.I.A. κάτι που όμοιο του, δεν είχε γίνει στο παρελθών, για παράδειγμα από την Mi6, και αυτό λόγο του πολύ σοβαρού αυτοκρατορικού ρόλου των Οθωμανών… από την στιγμή όπου εμφανίστηκε το έτερο δυτικό εξάμβλωμα στο Αιγαίο, δηλαδή το νεότερο τουρκικό κράτος, το Οικουμενικό Πατριαρχείο εδώ και 67 χρόνια πέρασε στην επιρροή της C.I.A., σε συνάφεια τότε με τον υπαρκτό σοσιαλισμό στην άλλοτε Ε.Σ.Σ.Δ. και όσο αφορά το Άγιο Όρος με τους μοναχούς που σωστά δεν έβλεπαν με καλό μάτι τον άθεο κομουνισμό προσέγγισαν τον αγγλοσαξονικό παράγοντα.
Εδώ και 67 χρόνια ότι βγαίνει από αυτούς τους 2 ορθόδοξους πόλους έχει την επιρροή και συγκατάθεση της C.I.A. ότι ξεφεύγει από αυτή την επιτήρηση, τότε είτε διαβάλλεται, είτε διαβρώνεται κατά την πορεία από εμβόλιμους «πιστούς» ελληνικής καταγωγής, ειδικά προερχόμενους από τις Η.Π.Α. που λόγο της συγκρούσεως Αγγλοσαξόνων και ιουδαιοχαζάρων παρουσιάζουν σημάδια βαθιάς εσωτερικής συγκρούσεως, σε όλα τα επίπεδα. Αν κάποιος μελετήσει ιστορία αντιλαμβάνεται ότι η άνοδος του υπαρκτού σοσιαλισμού έγινε μέσω των ιουδαιοχάζαρων τραπεζιτών, με δικούς τους ανθρώπους, όπως ο Λένιν, Τρότσκι κ.λ.π. ένα από τα ρητά της προπαγάνδας των τότε Χάζαρων σοσιαλιστών ήταν και το «η θρησκεία είναι το όποιο των λαών».
Στις μέρες μας, η Ορθόδοξη Εκκλησία Ελλάδος δέχεται σε τρία μέτωπα επίθεση, το α) μέτωπο είναι αυτό στην κορυφή της ηγεσίας της εκκλησίας, που έχουν τοποθετηθεί και με την συγκατάθεση και επιρροή του Οικουμενικού Πατριαρχείου ανάξιοι οικουμενιστές Αρχιερείς, το β) μέτωπο είναι από τους πολιτικούς και την πολιτεία, που χρησιμοποιούν την ισχύ του κράτους και το γ) μέτωπο είναι αυτό που αποσκοπεί στις λαϊκές μάζες των εύπιστων πιστών, μέσω καθοδηγούμενων δήθεν «προφητειών», που όχι μόνο αντιφάσκουν μεταξύ τους, αλλά και δεν εκπληρώνονται! Με αποτέλεσμα οι πιστοί, να κουράζονται και τελικά να χάνουν έστω και την όποια αγαθή πίστη τους σε κάποιες αληθινές προφητείες!
Y.Γ  Ακόμα και στο πολιτικό πεδίο, η πρόσφατη κατάσταση με τον Αρτέμη, E.N.D. κ.λ.π. ήταν στημένη made in U.S.A. και με εδώ συνδέσμους… αποσκοπούσε στις μάζες ώστε να χάσουν την εμπιστοσύνη και την ελπίδα τους, σε νέα πολιτικά σχήματα!

***Η ανάρτηση είναι συρραφη,απο αυτουσια ανεξάρτητα αρθρα του ΜΑΥΡΟΥ ΑΕΤΟΥ,πού μπορείτε να δείτε στο μπλόγκ του εδώ http://zeys-elaynon.blogspot.gr/

enaasteri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου