Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Πολιορκητικός κλοιός θανάτου, της Ελλάδος, των Ελλήνων και του Ελληνισμού!

Η Μάχη στα Δερβενάκια (Ιούλιος 1822

Για να δούμε από πού βγαίνει ο τίτλος;

Θα ξεκινήσω από τα πρόσφατα γεγονότα, που εντατικοποιήθηκαν και όλες οι ενέργειες πλέων γίνονται φανερά, για το πριν ας γράψει ο ιστορικός.

Θα μπορούσαν να μας έχουν κάνει Ιράκ, Λιβύη, Υεμένη, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ιράν, Παλαιστίνη και άλλα.

Γιατί όμως δεν το έκαναν;;;

Διότι θέλουν την ιδιοκτησία Ελλάδα και τους Ιθαγενείς της για δούλους, δούλους μορφωμένους, εργάτες μορφωμένους, επιστήμονες μορφωμένους, διευθυντές μορφωμένους!

Μόνο οι Έλληνες έχουν αυτές τις προϋποθέσεις!!!!

Θέλουν το οικόπεδο Ελλάδα, διότι είναι μοναδικό στην ποικιλία  ποιότητας ζωής, και ορυκτού πλούτου, όχι μόνο πετρέλαια και αέριο, αλλά σε μοναδικά μεταλλεύματα!

Στο νερό, τον αέρα, στην θάλασσα, στο βουνό το περιβάλλον, στις παραλίες, την αρχαιολογία που έχει γεμίσει όλα τα ταμεία και τα μουσεία του κόσμου!

Θέλουν υπό την κατοχή τους τον ομφαλό της γης, της ιερής γης, σε άλλο άρθρο θα γράψω για την ιερότητα αυτής της γης, της Ελλάδος!

Είδαν και από είδαν με δυο παγκόσμιους πολέμους, ότι δεν τα κατάφεραν, οι τελευταίοι δολοφόνοι κατά της Ελλάδος σε συνεργασία με τους Άγγλους, μας έταξαν αρχικά έναν εμφύλιο και μετά την απαλλοτρίωση της Ελλάδος, όχι με πόλεμο αφού ξέρουν το αποτέλεσμα, αλλά οικονομικό!

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να εφαρμοστούν, εάν είχαμε καθαρίσει με τους πάσης φύσεως προδότες, βλέπετε σαν λαός, ακόμα και μέσα από έναν εμφύλιο αποδειχτήκαμε ποιο πολιτισμένοι από τα πάσης φύσεων δολοφονικά τέρατα, από όλη την υφήλιο!

Όντος διαβασμένοι καλά αυτήν την φορά, πόνταραν στο ειρηνικό και πολιτισμένο Ελληνικό λαό, άρχισαν να του βγάζουν ένα ένα τα δόντια γιατί ήταν χαλασμένα και να μην χαλάσουν και τα άλλα!

Με χαλασμένα τα δόντια τρως ότι τροφή σου δώσουν αυτοί, πακεταρισμένη σε γυάλα, σε χυλό με άγνωστο περιεχόμενο;

Τώρα με πειραγμένο το ανοσοποιητικό σύστημα των Ελλήνων, με πολιορκητικό κλοιό τους Μετανάστες και τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλωνίζουν, προδότες μισθοφόροι, δολοφόνοι, τρομοκράτες, πράκτορες,  όλων των φυλών,  αφού αλλοτρίωσαν παντελώς το πολιτικό σύστημα, το θρησκευτικό σύστημα, το δικαστικό σύστημα, αλλά κυρίως την παιδεία!

Τώρα βγάζεις νέους ιδικής πάστας, με ένα κινητό περνά στεγνά τον δρόμο, του κορνάρεις, ρε παιδάκι θα σε σκοτώσω και αν σε αναληφθεί, σου ρίχνει και ένα άντε γαμίσου!

Ιδική ποιότητα νέων, κινητά ζόμπι!

Αχάριστα ζόμπι, που ενώ τρώνε ζουν και υπάρχουν με την σύνταξη του γονιούς τους, είναι και καλόγεροι που είναι υπεύθυνοι για την οικονομία, έτσι τους δίδαξαν έτσι λένε, από μιμητισμό δεν έπασχε ποτές η Ελλάδα, βέβαια και οι λεγόμενοι καλόγεροι, δεν άμοιροι ευθηνών.

Για να δούμε τώρα πως λειτουργεί ο πολιορκητικός μηχανισμός σήμερα και τι θέλουν ακόμα;

Πρώτα πρώτα να δούμε τα εργαλεία τους, Χάρβαρντ, Γερμανοτσιλιάδες, Κοτζαμπάσηδες, λόγιοι πνευματικών δικαιωμάτων, με φουντίτσες στις παντόφλες τους, οργιάζουν στην κατατρομοκράτηση του λαού, μην υποστούν το παραμικρό ρήγμα τα κεκτημένα τους, που είναι από απάτες και κλοπές του αίματος του λαού!

Εσωτερικά το πολιορκητικού κλοιού είναι η θρησκεία.

Και ποιο μέσα βρίσκονται οι πάσης φύσεως κομματάρχες, κομματόσκυλα, αρχομανείς για καρέκλα, έστω και αν εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους!

Και το ποιο βρόμικο από όλα, το χρηματιστήριο!

Αυτά τα εργαλεία τα έχουν όλοι οι ανθέλληνες χρησιμοποιήσει και χρησιμοποιούν και σήμερα!

Το άλλο εργαλείο που παίζει και βασικό ρόλο στην επιβίωση και την ζωή, είναι το χρήμα!

Το χρήμα αγοράζει τους παραπάνω και περνά παράνομα ότι θέλει από την ελληνική εγκάθετη και πουλημένη βουλή.

η Ελλάδα που δεν χρωστούσε ποτέ και δεν χρωστά ούτε και σήμερα αυτό το ψεύτικο χρέος!

Το γελοίο είναι ότι αυτό που λένε χρέος, είναι  ένα τεράστιο κερδοσκοπικό θανατηφόρο  παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων.

Πρώτα από όλα είναι ψεύτικο και εικονικό, η Ελλάδα δεν χρωστά σε τρέχουσες υποχρεώσεις, αληθινές, πάνω από 50 δις, με πολύ φαντασία άντε να το κάνουμε εκατό, τα άλλα δημιουργήθηκα, εικονικά με έναν μοναδικό σκοπό, να μην μπορείς να ξεχρεωθείς, να μην τυχόν μια στο εκατομμύριο βρεθούν εφοπλιστές πατριώτες????? Είδος που δεν ευδοκιμεί αυτόν τον αιώνα, αλλά για να μην τυχόν έχουν εκπλήξεις από το πουθενά διόγκωσαν εικονικά το χρέος για να το τρώνε τα ζώα και να κάθονται δουλικά καλά στα αυγά τους.

Το αποκορύφωμα είναι να ξέρετε ότι αν αύριο βρισκόταν ένας να αγοράσει το χρέος και να τους στείλει στο διάολο, δεν θα δεχόντουσαν,  με διάφορες προφάσεις και θα τον έτρωγαν, παράδειγμα Ωνάση, πρώην διευθυντή Σιελλ , Έλληνας και πολλοί άλλοι!

Τώρα έφτιαξαν το 4 μνημόνιο και θα φτιάξουν και άλλα μέχρι να μην υπάρχει Έλληνας ιδιοκτήτης, μέχρι να μην υπάρχει ελληνική ιδιοκτησία που δεν την έχουν κλέψει ή αγοράσει!

Μην με ρωτήσετε πάλι και τι θα κάνουμε;;;

Πρώτα πρέπει να σκεπτόμαστε το αύριο και όχι το σήμερα από πλευράς καλοπέρασης, στις εκλογές να σκοτώσουμε όλο το πολιτικό σύστημα με όποιον τρόπο μπορέσουμε, να βρεθεί ένας τρελός στρατηγός να θυσιαστή για να τους εξαλείψει σε μια εβδομάδα, πριν η Λερναία Ύδρα ξανά γεννήσει κεφάλια.

Επιμένω σε έναν τρελό αξιωματικό, είναι η μοναδική ελπίδα!

Ξέρω όπως λέει ένας βωμολόχος φίλος μου περισσότερο από εμένα, που λέει με αυτά που γράφεις, θα πεταχτούν οι μουνίτσες, οι πουστρίτσες και οι ανθρωπιστές και θα σε βαφτίσουν πολλές φορές, κατά πως συμφέρει τον καθένα!

Δεν με πειράζει όμως, πάντα οι τρελοί ήταν ελάχιστοι, τον Κολοκοτρώνη τον πρόδωσαν 8 φορές πριν από την επανάσταση, αλλά δεν λύγησε!

ΒΟΗΘΕΙΑ

Ένας τρελός αξιωματικός μας λείπει!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ



arxaiaithomi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου