Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Χωρίς συνειδητοποίηση της απεριόριστης φύσης της, η ψυχή χάνεται στην καθημερινότητα.

έξοδο matrix

Της Έλενας Έρα
Y
πάρχουν πολλά ερεθίσματα που αποσπούν την ψυχή από το έργο της σήμερα. Πολλή πληροφόρηση, πολλές εμπειρίες, πολύ απασχόληση του σώματος και όλα αυτά μέσα στο matrix. Χωρίς συνειδητοποίηση της απεριόριστης φύσης της, η ψυχή χάνεται στην καθημερινότητα.
Και αυτό συνεχίζεται από την μία ζωή στην επόμενη χωρίς να εκμεταλλεύεται ο άνθρωπος σημαντικές ευκαιρίες να αφυπνιστεί.
Από τα πιο δύσκολα πράγματα που καλείται να κάνει ο άνθρωπος σήμερα, είναι να καταφέρει να τραβήξει την προσοχή του προς τα μέσα, προς τον εσωτερικό, ιερό εαυτό. Εκεί βρίσκεται η πόρτα της αφύπνισης. Αλλά μπροστά από αυτήν βρίσκονται ένα σωρό σκουπίδια.
Άρχισε να ξεκαθαρίζεις αυτά που λαμβάνουν οι αισθήσεις σου καθημερινά. Τι ακούς; Τι διαβάζεις; Τι βλέπεις; Επίσης επέλεξε κάποιες εμπειρίες που είναι καλές για το σώμα. Οι περισσότερες εμπειρίες μάς συμβαίνουν αυθόρμητα αλλά κάποιες μπορούμε να τις επιλέξουμε. Ένα κατάλληλο βιβλίο είναι μια σημαντική εμπειρία, η γιόγκα, να κάνουμε επιλεγμένη διατροφή, να παρακολουθήσουμε ένα σεμινάριο που θα προσθέσει κάτι χρήσιμο μέσα μας, να βοηθήσουμε εθελοντικά κάπου… όλες αυτές οι εμπειρίες και άλλες πολλές είναι χρήσιμες για το σώμα. Το βοηθούν να ξεκολλήσει από την τοξικότητα.
Οι εμπειρίες που επιλέγεις γίνονται ένα μεγάλο φτυάρι το οποίο καθαρίζει τα σκουπίδια μπροστά από την πόρτα που οδηγεί στην έξοδο από το matrix. Πάρε την πρωτοβουλία να δράσεις ενάντια στην καθημερινότητα που σε κοιμίζει και πρόσφερε στο σώμα σου πολλές καλές συνήθειες. Μη νοιάζεσαι τι θα πουν οι άλλοι που θα αρχίσεις να αλλάξεις. Ο κόσμος πάντοτε θα λέει γιατί είναι η φύση του εγώ να σχολιάζει και να δείχνει με το δάχτυλο όλη την ώρα.
Είναι δύσκολο να ξεφύγεις από κάποιες τοξικές συνήθειες που έχουν γίνει δεύτερη φύση σου αλλά μπορείς να τα καταφέρεις. Πίστεψε στον εαυτό σου… στον αληθινό, όχι στον ανθρώπινο. Δεν βαρέθηκες να φοβάσαι, να ανησυχείς, να αγχώνεσαι ή να περιμένεις να συμβούν μάταια κάποιες αλλαγές στη ζωή σου;
Μπορείς να ζεις με ευδαιμονία ό,τι κι αν συμβαίνει. Να καλωσορίζεις τη ζωή όπως ακριβώς εκδηλώνεται. Να νιώθεις ισορροπία όταν μια πρόσκληση σκάει μύτη. Μπορείς να έχεις 100% εμπιστοσύνη στο Σύμπαν πως ό,τι έρχεται στη ζωή σου είναι κατάλληλο για την εξέλιξη της ψυχής σου.
Μπορείς να ζεις ξέροντας πως θα τα καταφέρεις. Είσαι το Σύμπαν που αντιπροσωπεύει ένα συγκεκριμένο σώμα, μια συγκεκριμένη μορφή ενέργειας. Το σώμα έχει περιορισμούς, εσύ όμως όχι. Μπορείς να υπερβείς το νου και να σταματήσεις να πιστεύεις την ατέλειωτη μουρμούρα του. Είναι η φύση του να βάζει υπότιτλους σε ό,τι συμβαίνει αλλά σε διαβεβαιώνω πως μπορείς να πάψεις να τον πιστεύεις. Και τότε είναι που ανοίγει η πόρτα προς ένα συναρπαστικό ταξίδι προς τα μέσα.
Τότε είναι που το εσωτερικό σου ταξίδι για να βγεις έξω από το matrix επιρεάζει το συλλογικό ασυνείδητο και ευεργετεί την ανθρωπότητα, ενισχύοντας την αφύπνιση.
Τόσο απλά.

Πηγή: www.elenaera.gr

 omorfizoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου