Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Έλληνας Τρέλανε Την CIA :Αποκαλύπτει Από Το 2012 Ότι Το Ιράν Έχει Ήδη Πυρηνικά Όπλα Μέσω Β.Κορέας! Ποιός Είναι; Όλα Τά Αυθεντικά Έγγραφα Στην Φόρα!



Μετά την αποκάλυψη Πούτιν που έφερε τα πάνω κάτω σε όλο τον κόσμο, με ένα μυστικό πού ήταν 17 χρόνια καλά κρυμμένο, ούτε η CIA-NSA το γνώριζε ότι: Ο εκλιπών ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ Ιλ, του είχε αποκαλύψει ( στον Βλαντιμίρ Πούτιν) στις αρχές της δεκαετίας του 2000, πως η χώρα του διαθέτει ατομική βόμβα.Όπως και ότι μπορούσαν, χρησιμοποιώντας απλά συστήματα πυροβολικού, να την εκτοξεύσουν και να πλήξουν την Σεούλ. Αυτό συνέβη τότε,το 2001! Σήμερα,το 2017, η Β.Κορέα αντί ατομικής βόμβας, διαθέτει βόμβα υδρογόνου! Τώρα έρχεται ένας Έλληνας,Ναι Μάλιστα ένας Έλληνας, με αποδείξεις, να κάνει των κόσμο όλον Π@ΥΤΑΝΑ! Και αν το λεξιλόγιο αυτό σας φαίνεται κάπως, Διαβάστε τι Έγραψε στις 17 Απριλίου του 2012 σε μια έκθεση του σενάριο(τότε,γιατί τώρα μόνο σενάριο δεν είναι, Είναι Αποκάλυψη ) που την έστειλε στο FAX της CIA!

Τώρα (το 2017) κάποιες ιστοσελίδες ενημέρωσης με άρθρα τους κάνουν λόγο ότι <<Το Ιράν έχει ήδη πυρηνικά όπλα μέσω Β.Κορέας>> Άργησα όμως κάτι λίγο! Μονο 5 χρονάκια, σε σχέση με τον Σπύρο Πρίφτη, πού για κάποιους είναι γνωστός για τα άρθρα του κυρίος σε γεωπολιτικά και στρατιωτικά θέματα, αρθρογραφώντας σε διάφορες ιστοσελίδες ενημέρωσης!
Για να συγκρίνετε τα τωρινά δημοσιέυματα και αυτα που γράφονται, σε σχέση με αυτά που έγραψε ο Σ.Πριφτής πριν 5 Χρόνια ( να έχετε υπομονή,και να διαβάσετε όλο το άρθρο,για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας, διότι ο Σ.Πρίφτης δεν έγραψε μονο για το Ιραν, αλλά για,Β.Κορέας,Συρία,Λίβανο, Χεζμπολάχ, Αλ Κάιντα, Λιβύη,Τουρκία ).
Τι γράφουν Τώρα:Το Ιράν έχει δημιουργήσει ένα «βαρύ» οπλοστάσιο πυρηνικών όπλων σε μυστικές εγκαταστάσεις με τη βοήθεια επιστημόνων της Βόρειας Κορέας, ισχυρίζεται μυστική νέα έκθεση αντικαθεστωτικών επιστημόνων του Ιράν.
Το Εθνικό Συμβούλιο Αντίστασης του Ιράν αναφέρει ότι η ιρανική κυβέρνηση δεν έχει σταματήσει το πυρηνικό της πρόγραμμα παρά τη συμφωνία του 2015 με τις ΗΠΑ και τις άλλες πέντε διεθνείς δυνάμεις.
Τι γράφει ο Σ.Πρίφτης το 2012, (Σας Αποκαλύπτουμε τα πρωτότυπα κείμενα στην Αγγλική Γλώσσα, και Μεταφρασμένα στα Ελληνικά)
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Βόρεια Κορέα είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη περίπτωση, με αφορμή την επικίνδυνη πολιτική με πυρηνικές και πυραυλικές δοκιμές από το καθεστώς, αλλά ο πραγματικός κίνδυνος είναι στο Ιράν, που μπορεί να αποδειχθεί πιο μεγάλη κρίση και από αυτή της Β. Κορέας! Ολα ξεκίνησαν με αφορμή την νέα δοκιμή ενός βαλλιστικού πυραύλου από το Ιράν, με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να θέτει υπό αμφισβήτηση τη διεθνή συμφωνία του 2015 ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις και την Τεχεράνη για το πυρηνικό πρόγραμμα της, κατηγορώντας ταυτόχρονα το Ιράν ότι συνεργάζεται με την Βόρεια Κορέα. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ στον λογαριασμό του στο Twitter έγραψε: «Το Ιράν μόλις δοκίμασε έναν βαλλιστικό πύραυλο ικανό να πλήξει το Ισραήλ. Συνεργάζεται επίσης με τη Βόρεια Κορέα. Δεν έχουμε στ’ αλήθεια μια συμφωνία!»
Άμεση ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, χαιρετίζοντας ως “θαρραλέα απόφαση” του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να μην επικυρώσει εκ νέου τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης. Ο υπουργός Πληροφοριών του Ισραήλ, Ίσραελ Κατζ υποστήριξε πως η δήλωση αυτή του Ντόναλντ Τραμπ θα μπορούσε να οδηγήσει στον πόλεμο, δεδομένων των απειλών που έχει εκτοξεύσει το Ιράν. “Το Ιράν είναι η νέα Βόρεια Κορέα. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση”, κατέληξε ο ίδιος.
Τα βασικά στοιχεία συνεργασίας Ιραν Β.Κορέας είναι:
1) Οι δυο χώρες συνεργάζονται στα ΠΥΡΗΝΙΚΑ και ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ προγραμματα τους.
2) Το Ιραν έχει εδώ και χρόνια μόνιμη στρατιωτική και επιστημονική παρουσία-αποστολή στην Β.Κορέα.
3) Ιρανοί επιστήμονες ήταν παρόντες στο κέντρο πυρηνικών δοκιμών ΠΟΥΝΓΚΙ-ΡΙ της Β.Κορέας.
4) Ο Κορυφαίος Ιρανος επιστήμονας Μοσεν Φακριζαμπεντ Μαχαμπαντι που είναι ο επικεφαλής του Ιρανικού Πυρηνικού Προγράμματος ηταν πολλές φορές σε μυστικές αποστολές στην Β.Κορεα.
Η Έκθεση Σ.Πρίφτη Μεταφρασμένη προς την CIA.
Εάν το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν δεν είναι αρκετά κοντά στην απόκτηση ατομικών όπλων,το Ιράν θα μπορούσε να αγοράσει 2 πυρηνικές βόμβες από τη Βόρεια Κορέα, δίνοντας 10 δισεκατομμύρια δολάρια! Μια τέτοια πρόταση θα ήταν πολύ ελκυστική για τη Βόρεια Κορέα, καθώς με τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να αγοράσουν νέα όπλα από την Κίνα, και τον εκσυγχρονισμό του στρατού.
Για το λόγο αυτό θα πρέπει να παρακολουθείται στενά το όποιο αεροσκάφος ή αεροπλάνο πηγαίνει από το Ιράν στη βόρεια Κορέα, και αντιστρόφως. Κατά τη γνώμη μου, η βόρεια Κορέα έχει περισσότερες από 10 πυρηνικές βόμβες!
Στο Ιράν πρέπει να επιβληθεί  εμπάργκο και να σταματήσουν ότι εισέρχεται-εξέρχεται. Δεν θα χρειαστεί επίθεση στο έδαφος στο Ιράν, παρά μόνο αεροπορικές επιδρομές. Αλλά σίγουρα χρειάζεται μια επίγεια-χερσαία επίθεση (απο τις ΗΠΑ) στο Λίβανο για να καταστραφεί μια για πάντα η χεζμπολάχ. Η Χεζμπολάχ σίγουρα θα χτυπήσει το Ισραήλ, σε μια επίθεση στο Ιράν. Δεν πιστεύω ότι το Ιράν θα συνεργαστεί με την Αλ Κάιντα, δεδομένου ότι το Ιράν πιστεύει ότι η Αλ Κάιντα έχει αποδυναμωθεί σε μεγάλο βαθμό, έχοντας χάσει την δύναμη της,και παρακολουθείται στενά από τις δυτικές μυστικιστές υπηρεσίες.
Σίγουρα θα υπάρξουν πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ αν συμβεί μια επίθεση στο Ιράν, με τους Ολυμπιακούς αγώνες που θα διεξαχθούν στο Λονδίνο να αποτελέσουν στόχο, και ίσως και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί απο κοινού στην Πολωνία και την Ουκρανία θα είναι ένας τρομοκρατικός στόχος για το Ιράν. Αυτές οι δύο χώρες, η αστυνομία και ο στρατό τους αντιστοίχως, δεν έχουν την κατάλληλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, αλλά ούτε έχουν κάποια εμπειρία σε τρομοκρατικές επιθέσεις, θα γίνουν ένας εύκολος στόχος για τους τρομοκράτες.
Τα εκρηκτικά που θα χρησιμοποιήσει το Ιράν για να χτυπήσει τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, θα περάσουν από πετρελαιοφόρα πλοία σε μικρές ποσότητες.Το Ιράν θα μπορούσε επίσης να περάσει εκρηκτικά ώστε να πλήξουν τις ΗΠΑ μέσω των Μεξικανικών συνόρων με τις ΗΠΑ. Αν πράκτορες-τρομοκράτες του Ιραν  έχουν διεισδύσει στην επικράτεια των ΗΠΑ και της Ευρώπης, δεν νομίζω ότι θα κάνουν τα ίδια λάθη με την Αλ Κάιντα, να αγοράζουν από καταστήματα ή μέσω του διαδικτύου εξαρτήματα για την κατασκευή βόμβων-εκρηκτικών, δεδομένου ότι θα γινόταν αντιληπτό από τις κρατικές αρχές και θα συλληφθούν, όπως οι επίδοξοι τρομοκράτες της Αλ Κάιντα που συνελήφθησαν κάνοντας αυτό το λάθος.
Θα πρέπει επίσης να παρακολουθούνται οι πρεσβείες του Ιράν σε αρκετές χώρες, επειδή μπορεί να έχουν όπλα και εκρηκτικά, όπως μερικές πρεσβείες της Λιβύης, όπου και βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικά (μετά την πτώση Καντάφι), και ίσως  και το Ιράν έχει κατορθώσει να  περάσει ( όπλα) με τον ίδιο τρόπο όπως η Λιβύη. Είναι ένα μεγάλο στρατηγικό λάθος η απόσυρση του στρατού των ΗΠΑ από το Ιράκ,οι δυνάμεις των ΗΠΑ θα μπορούσαν να προστατεύσουν μια πιθανή επίθεση του Ιράν στο Ιράκ, μια επίθεση του Ιράν στο Ιράκ θα φέρει πετρελαϊκή κρίση σε όλο τον Κόσμο,δεδομένου ότι αν το Ιράν κατάφερε να κλείσει τα στενά του Ορμούζ  για μικρό χρονικό διάστημα, θα αποτελούσε μεγάλη οικονομική καταστροφή για τις αδύναμες οικονομικές χώρες.
Εάν οι Στρατιωτικες Δυνάμεις των ΗΠΑ παραμείνουν στην Ιρακινή επικράτεια, θα μπορούσαν να προστατεύσουν το Ισραήλ και τις Αραβικές Χώρες,από μια πυραυλική επίθεση από το Ιράν, με τα (τότε) αντιπυραυλικά-αντιαεροπορικά  συστήματα πάτριοτ. Ένα άλλο Κράτος θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για το Ιράν είναι το αζερμπαϊτζάν, καθώς γνωρίζουμε ότι τα δύο αυτά έθνη έχουν στενούς ιστορικούς δεσμούς, το αζερμπαϊτζάν είναι η πύλη προς τους ιρανούς μυστικούς πράκτορες για την έξοδο τους από το Ιράν σε διάφορες χώρες.θα ήθελα επίσης να διαφωνήσω με το Ισραήλ που πωλούν  διάφορα όπλα στο Αζερμπαϊτζάν, τα οποία αυτά τα όπλα και η τεχνολογία τους θα μπορούσαν να πέσουν στα χέρια της Ρωσίας ή του Ιράν.
Η Τουρκία δεν θα βοηθήσει την ΗΠΑ σε μια επίθεση στο Ιράν, ούτε θα δώσει στρατιωτικές βάσης για το σκοπό αυτό. Η Τουρκία θέλει να γίνει μια μεγάλη περιφερειακή δύναμη, και όχι μόνο, ως απόδειξη αυτού του σκοπού, είναι η προσπάθεια να αναπτύξουν μια εγχώρια πολεμική και αμυντική βιομηχανία. Κατα την γνώμη μου οι ΗΠΑ διαπράττουν  ένα μεγάλο λάθος να πουλήσει στην Τουρκία 100 F 35, και βοηθουν στην πραγματοποίηση του ονείρου της Τουρκίας να γίνει μια μεγάλη δύναμη, μιας και αργά ή γρήγορα, οι ΗΠΑ και η Ρωσία θα επιδεινώσουν της σχέσης τους με την Τουρκία. Είναι ένα μεγάλο λάθος των ΗΠΑ να πωλούν ένα τόσο μεγάλο και στρατηγικό όπλο σε άλλες χώρες ( F 35),χάνοντας το προνόμιο να έχουν μόνο αυτή και μόνο,το πιο ισχυρό αεροπορικό όπλο!
Το Ιράν, αργά ή γρήγορα, γνωρίζει ότι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ θα επιτεθούν στα πυρηνικά εργοστάσια του, γιαυτό το Ιράν θα προσπαθήσει να κατασκευάσει μικρά πυρηνικά εργοστάσια σε ολόκληρη την χώρα, με καμουφλάζ, για παράδειγμα εργοστάσια παραγωγής γάλακτος, και όταν απο τους υποτιθέμενους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ-Ισραηλ, θα καταστραφούν τα μεγάλα πυρηνικά εργοστάσια, το Ιράν με τα μυστικά μικρά πυρηνικά εργοστάσια θα μπορέσουν να συνεχίζουν το πρόγραμμα τους για να αποκτήσουν την πυρηνική βόμβα. Το Ιράν μάλλον συνεργάζεται με τους ταλιμπάν, και θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για το άνοιγμα πολλών πολέμικων μέτωπων(Αφγανιστάν), μαζί με την χεζμπολάχ στο Λίβανο, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στον αμερικανικό-Ισραηλινό στρατό.
Με Παζλ να αποτελεί το πώς  διάφορα όπλα από τη Λιβύη έπεσαν στα χέρια της χεζμπολάχ και παλαιστίνιων, πιστεύω ότι  αντάρτες της Λιβύης τα παρέδωσαν στους Αιγύπτιους Ισλαμιστές οι οποίοι τους βοήθησαν στην επανάσταση εναντίον του συνταγματάρχη Καντάφι, και αυτη πέρασαν τα όπλα απο τα αιγυπτιακά σύνορα με το Ισραήλ. Πάντως παραμένει μυστήριο το πως αυτά τα όπλα έπεσαν στα χέρια της χεζμπολάχ, και πώς. Πιστεύω ότι για άλλη μια φορά οτι οι αντάρτες παρέδωσαν αυτά τα όπλα στους ισλαμιστές της Αιγύπτου, και από την Αίγυπτο με μικρό πλοιάριο έφτασαν στον Λίβανο αυτά τα όπλα. Η Λιβύη μπορεί να απελευθερώθηκε από το καθεστώς του συνταγματάρχη Καντάφι, αλλά τα πράγματα στην λιβύη ειναι πολύ ασταθής ακόμη. Ο συνταγματάρχης Καντάφι είχε δίκιο ότι η Αλ Κάιντα και ίσως ιρανοί πράκτορες βοήθησαν τους αντάρτες; Δεν θα έπρεπε οι διάφορες ευρωπαϊκές χώρες να σπεύσουν να πουλήσουν διάφορα όπλα στη Λιβύη, όπως η Γαλλία, που θέλει να πουλήσει μαχητικά αεροπλάνα στη Λιβύη, καθώς τα πράγματα στην Λιβύη είναι πολύ ασταθή, και απειλούν να πέσουν και άλλα όπλα στα χέρια της Χεζμπολάχ, το Ιράν, και τους Παλαιστίνιους.
Στην Συρία φαίνεται πιο δύσκολο να πέσει το καθεστώς του Μπασαρ Αλ Ασαντ ,όπως έπεσε το καθεστώς στη Λιβύη, επειδή το καθεστώς έχει την βοήθεια της Ρωσίας, της Κίνας και του Ιράν. Η επανάσταση στη Συρία δεν έχει πετύχει, γιατί δεν έχει την πλήρη υποστήριξη του λαού της Συρίας, για παράδειγμα, οι πόλεις της Συρίας που συνορεύουν με τον ιράκ και την Ιορδανία δεν έχουν ακόμη επανάσταση, μόνο οι πόλεις που συνορεύουν με τον Λίβανο και την Τουρκία έχουν επαναστατήσει. Ο πρόεδρος του καθεστώτος Μπασαρ Αλ Ασαντ, δεν φαίνεται οτι θα αποχωρήσει από την Συρία, και φαίνεται πιο διαλλακτικός χαρακτήρας, αλλα σε καμιά περίπτωση δεν ειναι διατεθειμένος να έχει την ίδια τύχη με τον συνταγματάρχη Καντάφι.Γι Αυτό οι ΗΠΑ θα πρέπει πρώτα να εξετάσει το πρόβλημα με το Ιράν, και μετά να ασχοληθεί με τη Συρία!
Απο το Διαδίκτυο διάβασα για μια άσκηση της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, για το πώς να βομβαρδίσουν την Βόρεια Κορέα,αυτά τα σχέδια δεν πρέπει να διαρρέονται στα ΜΜΕ. Η Κίνα θεωρεί την βόρεια Κορέα ως τον μοναδικό σύμμαχο της στην περιοχή, και γιαυτό η Κίνα βοηθά την βόρεια Κορέα στρατιωτικά, η Κίνα αισθάνεται ότι βρίσκεται περικυκλωμένοι από της στρατιωτικές δύναμης της Νότιας Κορέας, της Ιαπωνίας,Ταϊβάν,Βιετνάμ,των Φιλιππίνων, και φυσικά των ΗΠΑ.Η πρόσφατη αποτυχία των πυραυλικών δοκιμών της βόρειας Κορέας, μπορεί να ήταν σκόπιμη,  για να δούνε πως θα αντιδράσουν Νότιας Κορέας και Ιαπωνία,και αν θα πραγματοποιήσουν τις απειλές στους, περι κατάρριψης του πυράυλου τους,απο αντιαεροπορικά συστήματα  που διαθέτουν αυτες η 2 χώρες.
Άρθρο  Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr
 asimvivastoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου