Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

3 μυστικά των επιτυχημένων θαυματοποιών.



3 Mυστικά των Eπιτυχημένων Θαυματοποιών - της Μαριαλένας Νικολοβγένη


Δευτέρα. Μια μέρα τόσο παρεξηγημένη και φορτωμένη με αρνητικές, τις περισσότερες φορές, σκέψεις και συναισθήματα. Σηματοδοτεί το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, που για τους περισσότερους σημαίνει να βγουν και πάλι στην αρένα της ζωής εγκαταλείποντας την ανεμελιά, την ηρεμία την διασκέδαση και τις απολαύσεις του Σαββατοκύριακου.
Ωστόσο, το αντίδοτο που μπορεί να απαλύνει τον πόνο για το ξεκίνημα της κάθε εβδομάδας είναι αρχικά, η συνειδητοποίηση ότι ο καθένας από εμάς, έχει τη δύναμη και την επιλογή να βελτιώσει και να δημιουργήσει την ιδανική του Δευτέρα. Είναι προσωπική μας ευθύνη αν θα επιλέξουμε να ακολουθήσου τη συλλογική σκέψη για το πόσο «μίζερη», «άσχημη» είναι η Δευτέρα ή αν θα δημιουργήσουμε τις δικές μας ημέρες, με τα δικά μας συναισθήματα και τα δικά μας χρώματα. Προφανώς, μπορεί κάποιες Δευτέρες σου να είναι όντως δύσκολες και επίπονες δεν σημαίνει όμως πως όλες οι Δευτέρες του χρόνου θα είναι έτσι.
Γι’ αυτό εάν επιθυμείς να διευρύνεις τις επιλογές σου, αξιοποιώντας την δημιουργικότητα και την ευφυΐα σου μπορείς να εμπλουτίσεις τις μέρες σου υιοθετώντας 3 μυστικά των επιτυχημένων θαυματοποιών.
Θαυματοποιός είναι εκείνος που επιλέγει να δημιουργεί ενεργά τη ζωή του αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη και υιοθετώντας ενεργητική στάση και συμπεριφορά αντί της παθητικής στάσης και της αδυναμίας απέναντι στα γεγονότα και τη ζωή.
  1. Εμπλούτισε τις γνώσεις σου για το πώς λειτουργούν οι Συμπαντικοί Νόμοι. Είναι πλέον γνωστό, πως εκτός από τους γήινους νόμους υπάρχουν και οι συμπαντικοί που συντελούν, μέσα από την εφαρμογή τους, να διατηρούν την συμπαντική ισορροπία της γης και του κόσμου μας.
  2. Αυτό που προσφέρεις στον κόσμο γύρω σου, εκείνο επιστρέφει σε σένα. Αυτό σημαίνει πως όταν γίνεσαι πομπός αγάπης, καλοσύνης και υποστήριξης στους ανθρώπους και στο κόσμο γύρω σου, η ενέργεια που εκπέμπεις αντανακλάται στην δική σου ζωή με θαυμαστούς τρόπους. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κακόβουλες σκέψεις και συμπεριφορές σου. Για αυτό πρόσεχε.
  3. Πιστεύουν στις άπειρες δυνατότητες της δημιουργίας. Η ζωή διαθέτει μια παλέτα επιλογών, σκέψεων και συναισθημάτων. Ενθάρρυνε τον εαυτό σου να εξελιχτεί και να μην περιορίζετε μόνο στις μαθημένες συνήθειες και επιλογές. Μπορείς να πετύχεις περισσότερα και να νιώσεις ομορφότερα όταν επιτρέψεις στον εαυτό σου να βιώσει τον πραγματικό πλούτο της ζωής κι όχι εκείνον που περιορίζεται μόνο στον υλικό πλούτο.
Δοκίμασε τα. Εφάρμοσε τα και επίτρεψε στην ψυχή σου να βιώσει το θαύμα της ύπαρξης.
Με πολλή αγάπη
Μαριαλένα Νικολοβγένη



omorfizoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου