Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Σφουγγοκωλάριοι έτοιμοι για όλα



Το  τραγικό και επικίνδυνο  στην υπόθεση  του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης  σχετικά με τις δηλώσεις του  για το κάψιμο της σημαίας  και την αποδοχή της Χρυσής Αυγής  απ τα πολιτικά κόμματα , 
δεν είναι που τα διαψεύδει , 
δεν είναι που πάλι δεν καταλάβαμε τι είπε  
αλλά  που πιστεύουμε πως τα είπε  αν αγνοία της κυβέρνησης . Πως ο Σύριζα δεν είχε ιδέα για όλα αυτά.. Ούτε βεβαίως  οι ΑΝΕΛ. 
Θα έπρεπε να είχαμε μάθει  πια πως η τακτική  του Σύριζα  είναι αυτή ..Ρίχνει άδεια να πιάσει γεμάτα 
.. Πρόθυμοι σφουγγοκωλάριοι  πολλοί.. Και άτομα με «κύρος».. Ακόμα και άτομα  που διδάσκουν δίκαιο  σε φοιτητές .. 
Αυτή τη φορά   ίσως  δεν έπιασε  γιατί υπήρξε αντίδραση χωρίς αυτό να εμποδίσει την Χρυσή Αυγή να μπουκάρει  στην ΕΣΗΕΑ ..  
Θα πιάσει όμως κάποτε ..   
Ο ρόλος  ( εκτός  του παραδοσιακού της ) για τον οποίον την προορίζουν  όλοι  αυτοί  που  ενέκριναν  τον σχηματισμό της ως κόμμα  ( ποιοι άραγε ....) ώστε να  να μπορεί να ψηφίζεται  όπως όλα τα άλλα κόμματα  είναι ακριβώς αυτός .. Να  διχάσει,  να  απειλήσει,  να γίνει  σκαλοπάτι  σε σχέδια   που θα  εξαφανίσουν  την Ελλάδα που ξέραμε .. 
Με πρόσχημα  τι άλλο??  Την  θαυματουργή λέξη « Πατρίδα»  που όλοι  οι υπόλοιποι αναμασάνε  χωρίς να γίνονται πιστευτοί .. 

Ξέρει λοιπόν πολύ καλά ο Σύριζα  τι είπε ο Παρασκευόπουλος ,  για να μην αναφερθούμε  και που έχει γραμμένα  ως κόμμα και την Πατρίδα , 
και τη σημαία 
και τα σύνορα ..  

emaistra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου