Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας.



Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας


Γράφει η Βάσω Καρλή
Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Κοιτώντας βαθιά μέσα τους θα ανακαλύψεις τι κρύβουν. Δε μπορούν να σε ξεγελάσουν και να σου πουν ψέματα. Αποκαλύπτουν τον εσωτερικό σου κόσμο και βγάζουν στην επιφάνεια τα συναισθήματά σου. Λένε αλήθειες, μπορείς να τα εμπιστευτείς, να ταξιδέψεις μαζί τους, να σε μεθύσουν, να σε παρασύρουν.
Αν σε κοιτάξουν καχύποπτα θα έχουν το λόγο τους, εάν πάλι σου χαμογελάσουν αυτό σημαίνει ότι και η ψυχή είναι ήρεμη και γαλήνια. Μπορεί να μη μιλάνε, όμως με το δικό τους μοναδικό τρόπο είναι τα πιο κατάλληλα να σου πουν το σ’ αγαπώ και να το πιστέψεις. Μα και εάν είναι έτοιμα να πουν το αντίο, πάλι θα στο δείξουν.
Αν η ψυχή σου είναι πονεμένη, αυτά είναι που θα σε «προδώσουν» με τις κινήσεις τους και θα γεμίσουν με δάκρυα. Είναι αυτά που θα σου ζητήσουν βοήθεια, συγγνώμη, αυτά που θα σε κάνουν να δεις τον κόσμο διαφορετικά. Στέλνουν συνεχώς μηνύματα και αν καταφέρεις να τα αποκωδικοποιήσεις σωστά, θα είσαι πιο χαρούμενος και αυτά με τη σειρά τους θα λάμπουν ευτυχισμένα.
enallaktikidrasi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου