Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Που στο διάολο ειναι, οι ξενόδουλοι Έλληνες πολιτικοί;;; Γιατί δεν ενώνετε ο ευρωπαϊκός νότος;;;


ΡΕΝΤΣΙ Α

Καταρρίπτοντας τους μύθους για την ελληνική χρεωκοπία
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2016 11:51 Ελλάς – Ληστές της Ελλάδος
2064

Ο Ζόλταν Πογκάτσα (Zoltán Pogátsa) είναι ένας Ούγγρος λέκτορας Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Ουγγαρίας.

Στο τέλος σας έχω, όλο το άρθρο, που μας έστειλε η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ!!!

Ρέντσι κατά Σόιμπλε: Η Ε.Ε. πρέπει να ελέγχει τον γερμανικό προϋπολογισμό

Ελέγχους της Ε.Ε. στον γερμανικό προϋπολογισμό ζητά ο ιταλός πρωθυπουργός απαντώντας τις πρόσφατες δηλώσεις Σόιμπλε περί «σεβασμού των κανόνων» για το έλλειμμα.
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αρχίσει να ελέγχει τον γερμανικό προϋπολογισμό», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι, σχολιάζοντας τις τελευταίες δηλώσεις του Γερμανού υπουργού οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σχετικά με την ανάγκη να σεβασθούν, όλες οι χώρες, τους ευρωπαϊκούς κανόνες για το δημόσιο έλλειμμα.

«Το εμπορικό πλεόνασμα της Γερμανίας δημιουργεί προβλήματα σε όλη την Ευρώπη. Δεν πρέπει να συμβεί ότι έγινε με το μεταναστευτικό: μας άφησαν μόνους και οικοδομούν τείχη», πρόσθεσε ο επικεφαλής της ιταλικής κεντροαριστερής κυβέρνησης.

Την περασμένη Παρασκευή ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είχε επικρίνει τις Βρυξέλλες διότι κάνουν «υπέρβαση αρμοδιοτήτων» και επομένως παραβιάζουν, κατ’ αυτόν, το ευρωπαϊκό δίκαιο.

Οι Βρυξέλλες έχουν μπει στο στόχαστρο του Βολφγκανγκ Σόιμπλε μετά την πρόταση του επιτρόπου Πιέρ Μοσκοβισί για δημοσιονομική επέκταση της τάξεως του 0,5% υπέρ αναπτυξιακών δράσεων σε χώρες που παρουσιάζουν πλεόνασμα. Ο γερμανός υπορυγός με επιστολή του προς την Κομισιόν σημειώνει ότι οι προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «δεν είναι πειστικές και ότι συνολικά η Ευρωζώνη έχει ελλείμματα και τα χρέη της σταθεροποιούνται σε υψηλό επίπεδο».

«Μάλλον οι περαιτέρω περικοπές και όχι η αύξηση των δαπανών είναι η εγγύηση για να σταθεροποιηθεί μόνιμα η ευρωζώνη», αναφέρει στην επιστολή του ο Γερμανός υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου