Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΑ ΤΑ ''ΜΩΡΑ'' ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΥ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.

Ξεκάθαρο είναι το μήνυμα που έστειλε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του αθλητισμού ο Γιώργος Βασιλειάδης. 

«Ηρεμήστε ή Grexit», φαίνεται πως είναι το μήνυμα που έχει στείλει ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, δείχνοντας αποφασισμένος να βάλει λουκέτο στο πρωτάθλημα. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο κ. Βασιλειάδης θα έχει, εκτός από ξεχωριστές συναντήσεις με καθέναν από τους μεγαλοπαράγοντες των ΠΑΕ (Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαββίδη), αλλά και με όλους τους ισχυρούς άνδρες των ομάδων. 

Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η Live Sport, πριν από τη συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού με τους «big 4» θα προηγηθεί συνάντησή τους με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη (16/11). 

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται να έχει συνάντηση τη Δευτέρα ή την Τρίτη με τους αξιωματούχους της FIFA και της UEFA, αν και θεωρείται σίγουρο πως ο κ. Κουτσοκούμνης θα έχει ενημερώσει άπαντες για τις τελευταίες εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου