Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ


 Πάμε για διπλό νόμισμα.Ο ανασχηματισμός δεν αποτελεί τίποτα άλλο από αλλαγή των μονάδων πρώτης γραμμής με νέες, πιο φρέσκες. Πρόκειται περί πολέμου κανονικού. Αλλά και στον υπόκοσμο της μαφίας γίνεται το ίδιο. Η οργάνωση αλλάζει τα στελέχη της που έχουν εκτεθεί, έχουν ''καεί'' , πλην όμως έχουν πετύχει την αποστολή τους.
Ποια κυβέρνηση και ποιος ανασχηματισμός...Ο καινούργιος θίασος που προέκυψε είναι αυτός που θα μας οδηγήσει το διπλό νόμισμα.Στην οργάνωση αυτή τα περισσότερα στελέχη δεν έχουν παρά μια γενική θεώρηση και γνώση του σχεδίου, και αυτό διότι δεν χρειάζεται να γνωρίζουν με λεπτομέρειες το σχέδιο.Αυτό που χρειάζεται είναι η τυφλή υπακοή στους δανειστές-αρχηγούς της οργάνωσης. Δεν χρειάζεται ο ΄΄χ΄΄ υπουργός να γνωρίζει ακριβώς γιατί κόβει τις συντάξεις ,απλά πρέπει να το κάνει διότι αυτό τον διατάζουν μέσω email και τηλεφωνημάτων. Ο ΕΝΦΙΑ  , το έχετε ξεχάσει ήδη αλλά είναι αλήθεια, είναι ένας φόρος που αποτελεί πιστή μετάφραση ενός email , ενός πανομοιότυπου μηνύματος που είχε σταλεί σε όλες τι χώρες που είχε πατήσει πόδι το ΔΝΤ.
Οι διάφοροι υπουργοί και ΄΄στελέχη΄΄ έχουν ως αποστολή  είναι να εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές  και όχι να τις ερμηνεύουν και να τις καταλαβαίνουν. Τα αφεντικά γνωρίζουν τι να κάνουν και πότε.Νομίζετε ότι ο ''ψ'' υπουργός έκατσε και σκέφτηκε ότι είναι καλό να στείλει επιστολές στους συνταξιούχους στις οποίες δήθεν να επεξηγεί τα πως και γιατί των περικοπών των συντάξεων; Αστεία πράγματα, αυτά δεν είναι δουλειά του υπουργού, αυτός μόνο ο΄΄μπροστινός ΄΄ είναι ο οποίος κάτι έχει ακούσει με΄σα στην ''Στοά'', κάτι έχει πάρει το αυτί του αλλά γενικά για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι η αμοιβή του και τα όσα του υποσχέθηκαν, να , αυτά τα γνωρίζει πολύ καλά.
Οι τύποι αυτοί είναι στρατολογημένοι από πράκτορες οι οποίοι στρατολογούν  αφού μελετήσουν το αντικείμενο τους αφού βεβαιωθούν ότι πρόκειται για εκμαυλισμένα άτομα με χαμηλή ηθική.
Στις πιο πολλές περιπτώσεις μάλιστα τα ίδια τα υποψήφια για στρατολόγηση άτομα προσέρχονται εθελοντικά μόλις διακρίνουν έστω υποψία ότι ο άνθρωπος απέναντι τους ίσως να αποτελεί πράκτορα. Μιλάμε για πλήρη εκπόρνευση.
Το διπλό νόμισμα θα είναι ο προθάλαμος για την δραχμή.Μην βιαστείτε να πείτε πως αυτό είναι κάτι καλό διότι τώρα είναι αργά για μετάβαση στην δραχμή κι σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να γίνει με τους όρους του Σόιμπλε
Τι θέλει  λοιπόν ο Σόιμπλε ο οποίος σύντομα θα διαδεχθεί την Μέρκελ; Θέλει την επιβολή διπλού νομίσματος, δηλαδή την απόσυρση του ευρώ από την αγορά, την μετατροπή του ευρώ σε συναλλαγματικό απόθεμα, και την λειτουργία του Κράτους και της αγοράς με ένα άλλο νόμισμα συνδεδεμένο με το ευρώ.
Με άλλα λόγια, όπως παλιά που το συνάλλαγμα πχ το δολάριο, ελέγχονταν από το κράτος και χρησιμοποιούνταν μόνο για πληρωμή των εισαγόμενων αγαθών ( βιομηχανικά, τρόφιμα, πετρέλαιο) και στο εσωτερικό της χώρας είχαμε την δραχμή, έτσι και τώρα στο εσωτερικό θα έχουμε τον πρόδρομο της νέας δραχμής και το ευρώ θα χρησιμοποιείται μόνο για τις πληρωμές προς το εξωτερικό. Ωστόσο το μεγαλύτερο κομμάτι  των αποθεμάτων σε ευρώ θα φεύγει για αποπληρωμές των δανείων από την τρόικα,. Με άλλα λόγια το ευρώ θα αποσυρθεί και θα αντικατασταθεί από ένα νόμισμα συνδεδεμένο με αυτό.Έτσι όλα τα κεφάλαια σε ευρώ θα καταλήξουν στην Γερμανία σε βάθος μερικών μηνών και εμείς θα μείνουμε με ένα πληθωριστικό νόμισμα αλά Κολομβίας.
Αλλά τα δεινά δεν σταματούν εδώ και αυτό διότι δεν θα έχουμε δικαίωμα να τυπώνουμε έστω αυτό το παράλληλο πληθωριστικό νόμισμα εφόσον θεωρητικά θα είναι συνδεδεμένο με το ευρώ .Και το κακό συνεχίζεται διότι όλα τα δάνεια από καταναλωτικά έως επιχειρηματικά και κρατικά θα υπολογίζονται με βάση το ευρώ το οποίο θα έχει πολλαπλάσια αξία από το εσωτερικό νόμισμα .Έτσι εάν κάποιος χρωστάει 100,000 ευρώ θα πρέπει να να το αποπληρώνει με εσωτερικό -παράλληλο νόμισμα το οποίο δεν θα έχει καμία αξία και κατά συνέπεια ακόμα και εάν ξεπουλήσει την περιουσία του πάλι δεν θα συγκεντρώνει αρκετά για την δόση.
Το ίδιο θα ισχύει για όλα τα δάνεια, ιδιωτικού και κρατικού τομέα.
Κάπου εκεί θα έρθουν οι ''θεσμοί'' μαζί με τους Αμερικάνους και θα μας προτείνουν την παράδοση του Αιγαιου με αντάλλαγμα την απομείωση του χρέους και την οικονομική βοήθεια. Την στιγμή εκείνη θα ζούμε στιγμές Κολομβίας όπου για ένα καρβέλι ψωμί δίνουν μια σακούλα χαρτονομίσματα τα οποία πλέον δεν μετράνε αλλά ζυγίζουν. Οι νέοι άνθρωποι θα έχουν εγκαταλείψει την χώρα και θα έχουν απομείνει μόνο οι συνταξιούχοι οι οποίοι με χαρά θα δεχθούν την εκποίηση του Αιγαίου προκειμένου να αυξηθούν λίγο οι συντάξεις τους.
Ο Ερντογάν ασταμάτητος πλέον εκκαθαρίζει τους αντιπάλους του.Χθες συνέλαβε με συνοπτικές διαδικασίες τον μεγαλύτερο πολιτικό αντίπαλο του τον Κούρδο Σελαχαντίν  Ντεμιρτάς, ο οποίος στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές έκανε τον Ερντογάν να χάσει τον ύπνο του.Συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2015 οι βουλευτικές εκλογές δεν ανέδειξαν αυτόνομο κόμμα και αυτό διότι το φιλοκουρδικό HDP του Ντεμιρτάς με το 12% που πήρε αναδείχθηκε ρυθμιστής των πραγμάτων.Ο Ερντογάν προκύρηξε επαναληπτικές εκλογές για τον Νοέμβριο του ίδιου έτους τις όποιες και κέρδισε με νοθεία, βία και την βοήθεια του Κατάρ και Σαουδικής Αραβίας.
Ο Ερντογάν με τα χρήματα των σαουδαράβων και καταριανών μπορεί και εξαγοράζει την πίστη της αστυνομίας, των οπαδών του αλλά και της ισλαμικής άτυπης πολιτοφυλακής. Ο ασφαλέστερος τρόπος για να μείνει κανείς αήττητος είναι να ταΐζει τον ιδιωτικό του στρατό.
Παράλληλα με το κύμα τρομοκρατίας που έχει εξαπολύσει πολύ δύσκολα κάποιος θα τολμήσει να του αντιταχθεί. Όσο για τους Κουρδους, αφού ο Ερντογάν έκαψε κυριολεκτικά μεγάλα αστικά κέντρα τους, αφού σκότωσε άμαχους Κούρδους, βίασε, έσφαξε, αφού πάτησε πόδι στην βόρεια Συρία, αισθάνεται σίγουρος ότι εκτός από μερικές βόμβες τίποτα άλλο δεν θα διαταράξει τον θρίαμβο του. Βομβιστικές επιθέσεις δεν πτοούν τον Ερντογάν, το έχει αποδείξει.
Εξάλλου το χρήμα ρέει άφθονο από το Κατάρ, ας φοβούνται οι τουρίστες, μπορεί η οικονομία του να υποφέρει λίγο αλλά ο στρατό.  του θα μείνει ανέπαφος. Τα εξοπλιστικά προγράμματα προχωρούν κανονικά. Ο στόχος είναι το Αιγαίο, τα κοιτάσματα αλλά και η γεωπολιτική αξία του, η επένδυση  απαιτεί θυσίες , αλλά θα αποδώσει όταν έρθει η ώρα.
Εμείς έχουμε μείνει αποχαυνωμένοι και από την μία πλευρά αποχαιρετάμε την νεολαία μας να φεύγει χαρούμενη, εδώ είναι τραγικό, για το εξωτερικό και από την άλλη να ελπίζουμε στην εκπλήρωση των προφητειών έχοντας μετατρέψει τις προρρήσεις των Αγίων πατέρων μας την τέλεια δικαιολογία για την παθητικότητα μας.
Ο Ερντογάν δεν πέφτει αλλά και εάν πέσει οι διάδοχοι του θα συνεχίσουν την ίδια επεκτατική πολιτική. Η εισβολή στην Κύπρο το74 άρχισε να προετοιμάζεται δέκα χρόνια πριν και δεν επηρεάσθηκε από τα σκαμπανεβάσματα της πολικής σκηνής στην Τουρκία .Από το 1970 το πολιτικό ισλάμ του Ερμπακάν έβαλε φωτιά στο  κεμαλικό συντηρητικό πολιτικό σκηνικό της Τουρκίας. Από το 1970 έως το 1974 μεσολάβησε πολική αστάθεια, πραξικόπημα και παλινόρθωση του κοινοβουλευτισμού , ωστόσο και παρόλο την αστάθεια αυτή η προετοιμασία της εισβολής ουδέποτε σταμάτησε.
Έχω γράψει δεκάδες φορές ότι η Γερμανία Τουρκία αποτελούν συμμαχικό άξονα από το 1908. Μαζί προκάλεσαν τη μικρασιατική καταστροφή, μαζί τις γενοκτονίες Αρμενίων και Ελλήνων, μαζί και το πόλεμο στην Συρία.Από το 2009 ο άξονας αυτός εμπλουτίστηκε με το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία, χώρες οι οποίες θέλουν να περάσουν ένα αγωγό αερίου από την Συρία -Τουρκία και Ευρώπη (Γερμανία). Το Κατάρ και Σαουδική Αραβία χρηματοδοτούν την Τουρκική οικονομία με κρυφά κονδύλια.Μάλιστα δε, στον τουρκικό προϋπολογισμό επίσημα,ναι επίσημα, καταγράφεται κάθε χρόνο ένα περίσσευμα της τάξης των εκατοντάδων δις δολαρίων για το οποίο οι Τούρκοι λένε ότι είναι άγνωστης προέλευσης.ΔΕΝ είναι φάρσα, δείτε και τοhttps://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/10/blog-post_6.html και θα καταλάβετε .
Η Τουρκία είναι χώρα που εμείς μπορεί να απαξιώνουμε αλλά κατά βάθος ξέρουμε ότι σέβεται τον εαυτό της. Όταν εμείς θεωρούμε υπεράνθρωπο άθλο την στρατιωτική θητεία σε κάποιο νησί και αυτή με μηδενική εκπαίδευση, η Τουρκία ετοιμάζεται να εισβάλει στο Ιράκ. Δεν λέμε ότι πρέπει να την αντιγράψουμε στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, λέμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα κράτος του οποίου οι ηγέτες είναι ενήλικοι και όχι σε μετεφηβικό-μεταφοιτητικό σύνδρομο στα πλαίσια καλοκαιρινού φεστιβάλ αριστερού κόμματος και σε έδαφος ελλείψεως συντρόφισας-γκόμενας για να τους κεράσει σουβλάκια .
 Η Ελλάδα προορίζεται για να διαμελισθεί. Η αφασία μας δεν αφήνει περιθώρια για κάτι παραπάνω.Αφού φάγαμε στην μάπα εκατομμυρια Αλβανούς μετανάστες από το 1990 και μετά, αφού φτάσαμε να προσκυνάμε τα παιδιά τους ακόμα και ως ποπ σταρ και τραγουδιστές, αφού φάγαμε στην μάπα εκατοντάδες χιλιάδες Πακιστανούς-Κασμιριανούς-Αφγανούς -Βούλγαρους-Γεωργιανούς (οι οποίοι μάλιστα ελληνοποιήθηκαν και απέκτησαν παροχές και δικαίωμα ψήφου σε μηδέν χρόνο) ,αφού λοιπόν στηθήκαμε στα τέσσερα θυμηθήκαμε στα ξεκούδουνα και στο τέλος κυριολεκτικά της ιστορίας μας να ξεσπάσουμε εναντίον 100-200 παιδιών που διαμένουν στους προσφυγικούς καταυλισμούς και που το κράτος θέλει να τα στείλει σχολείο.
Τέτοιοι είμαστε. Φάγαμε στην μάπα τα τελευταία είκοσι χρόνια εκατομμύρια μετανάστες και τώρα έχουμε δήθεν πανικοβληθεί με 60,000 Σύριους και άλλους των hot spots.Αυτό βέβαια γίνεται διότι αυτοί οι60,000 δεν ήλθαν ποτέ να μας παρακαλέσουν για δουλειά για ψίχουλα όπως έκαναν την δεκαετία του 90 οι Αλβανοί και τους βάλαμε στα σπίτια μας.Αυτοί λοιπόν των hot spots θέλουν να φύγουν από εδώ και δεν χρησιμεύουν στον μεσο΄΄πονηρό ΄΄ Έλληνα ο οποίος θα ήθελε πολύ να τους βάλει να δουλεύουν για ένα δεκάρικο την ημέρα. Και γιαυτό του φταίνε τα παιδιά τους.

Εκεί φτάσαμε, να νομίζουμε ότι η εθνική κυριαρχία μας διασφαλίζεται με το να διώχνουμε παιδιά των hot spots απο τα σχολεία μας την στιγμή που οι τουρκικές φρεγάτες βαράνε βόλτες στην Χαλκιδική

Οι Γερμανοί και άλλοι εχθροί ας μας παρατηρούν χρόνια τώρα κι μας γνωρίζουν.Γνωρίζουν ότι πολεμήσαμε το 1940 ενωμενοι αλλά γνωρίζουν επίσης ότι κατά την κατοχή όχι μόνο οι μαυραγορίτες αλλά και οι πονηροί επαρχιώτες παραγωγοί έστησαν ολόκληρη μαύρη αγορά και σκότωσαν από την πείνα τους αστούς αφού τους πήραν τα σπίτια.
Η ίδια φυλή που πολέμησε ενωμένη, ή ίδια αυτή φυλή την επόμενη μέρα χωρίστηκε σε εκτελεστές και θύματα.
Τα γνωρίζουν αυτά οι ξένοι, και μας ετοιμάζουν αυτό που μας αξίζει.
Να είστε σίγουροι ότι οι συνταξιούχοι πρώτοι θα βγούνε στους δρόμους για να στηρίξουν το ξεπούλημα του Αιγαίου εάν έτσι νομίσουν ότι θα σωθεί η σύνταξη τους.Όσο για τους νέους, αυτοί σαν ζαλισμένα κοτόπουλα θα δεχθούν τα πάντα, τα πάντα, αρκεί να βρούνε μια δουλειά με βασικό μισθό και χωρίς ευθύνες, ας είναι και σε μια Ειδική Οικονομική Ζώνη, μαζί με ένα Αφγανό, είναι τόσο όμορφες οι Αφγανές, ε; δεν είναι ;
Αλλά πάλι καλά που δεχθήκαμε όλα αυτά τα εκατομμύρια των Αλβανών και Βουλγάρων διότι ότι αγροτική δουλειά γίνεται στην  κεντρική και νότια Ελλάδα από αυτούς γίνεται χώρια που πολλοί απ αυτούς είναι πλέον αφεντικά και δίνουν δουλειά σε Έλληνες.Πάλι καλά
Ένας από τους λόγους που οι νέοι μορφωμένοι φεύγουν είναι η υποκρισία και ο επαρχιωτισμός των γονιών τους οι οποίοι τα έστειλαν μεν να  ''μορφωθούν'' αλλά ποτέ οι ίδιοι ως γονείς δεν τήρησαν τις υψηλές αξίες που απαίτησαν από τα παιδιά τους να μάθουν στα πανεπιστήμια.Οι γονείς αυτοί απλά έστειλαν τα παιδιά τους να σπουδάσουν για πάρουν ένα δίπλωμα, να διοριστούν και να μπορούν έτσι και αυτά να ''φάνε΄΄ .Έτσι βλέπεις το ΄΄φακελάκι'' στους γιατρούς να βασιλεύει, την διαφθορά στο δημόσιο το ίδιο, την παιδεία να διαλύεται εφόσον  οι νέοι που διορίζονται διαχρονικά και όχι μόνο κατά την περίοδο της κρίσης, συνεχίζουν το έργο των προκατόχων τους.
Μόνο οι πραγματικά φιλότιμοι και πραγματικά έξυπνοι δεν αντέχουν και φεύγουν.
Δεν υπάρχει κανείς νέος ο οποίος να έχει ενστερνιστεί την επαρχιώτικη νοοτροπία των γονιών του, το ''κλέψε για να φας'', ο οποίος θέλει να φύγει στο εξωτερικό. Οι καλοί και καθαροί άνθρωποι φεύγουν. Εντάξει, ας μην αδικούμε συλλήβδην, υπαρχουν και αυτοί που είναι δεμένοι με τον τόπο τους , αλλά και αυτοί δεν εχουν κάποιο σχέδιο για την πρόοδο τους, βλέποντας και κάνοντας πορεύονται. 
Αυτή είναι η τραγωδία, στην Ελλάδα θα μείνουν οι πλούσιοι που δεν έχουν σχέση με την κοινωνία και δεν ενδιαφέρονται για τον τόπο και οι κλέφτες.
Κάτι ανάλογο συνέβηκε και στην Βουλγαρία από το 1990 και μετά, μετά την πτώση του κομμουνισμού.
Η αστική τάξη εξαυλώθηκε και την θέση της πήρε η μαφία.Το ίδιο θα συμβεί και εδώ.
Μόνο που για την περίπτωση της Ελλάδας θα υπάρξει μια διαφορά, ο διαμελισμός της που θα γίνει με σταδιακό χάσιμο της κυριαρχίας σε Αιγαίο-Κρήτη και Βόρεια Ελλάδα.Εάν είμαστε τυχεροί αυτό θα γίνει χωρίς πόλεμο και αίματα, εάν σταθούμε άτυχοι τότε ο τουρκικός στρατός θα αναλάβει να επιτχύνει τα πράγματα.Προς το παρόν φατε στην μάπα ΄΄ανασχηματισμό'' με στελέχη που θα φέρουν το διπλό νόμισμα.

hellenicsunrise

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου