Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

θα «στραγγαλίσουμε το ΝΑΤΟ αν χρειαστεί γιατί ανησυχείτε;»

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

Διατεθειμένος να ξεκινήσει έναν Γ' ΠΠ έδειξε ξεκάθαρα ο Β.Πούτιν λέγοντας την χαρακτηριστική τζουντοκική ατάκα ότι θα «στραγγαλίσουμε το ΝΑΤΟ αν χρειαστεί γιατί ανησυχείτε;» σε ερώτηση Ρώσου δημοσιογράφου.

Σκληρή απάντηση που προσδίδει αποφασιστικότητα έδωσε ο Β.Πούτιν στην ερώτηση του Dmitry Kiselyov o oποίος αναρωτιόνταν μέχρι που θα φτάσει η επέκταση του ΝΑΤΟ προς ανατολάς και τι θα κάνει η Ρωσία σε περίπτωση διείσδυσης σε Ουκρανία και Γεωργία.

Ρώσος πρόεδρος σε πλήρη ηρεμία και με χιουμοριστικό τόνο απάντησε εν πλήρη σιγουριά. Ως παλιός Τζουντόκα ξέρει από «στραγγαλισμούς» και πάλη εδάφους και έδωσε μια απάντηση βασικά στο αμερικανικό βαθύ κράτος καθώς φιλοδοξεί με το νέο Αμερικανό πρόεδρο Ν.Τραμπ να τα βρει σε όλα τα επίπεδα και να λύσει όλες τις διμερείς διαφορές.

Ο Β.Πούτιν ετοιμάζεται δια παν ενδεχόμενο καθώς ξέρει ότι το βαθύ αμερικανικό κράτος δεν θα παραδώσει αμαχητί την εξουσία στο Ν.Τραμπ και θα επιχειρήσει πολλές προβοκάτσιες με στόχο το μόνιμο πολεμικό κλίμα μεταξύ των δύο πυρηνικών υπερδυνάμεων.https://youtu.be/-FhCi7qQPbkΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου