Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ! ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ


Διαδηλωσεις λεει σε πολλες πολεις της Αμερικης!!

Πληρωμενα τσιρακια του πραιτωρα των παγκοσμιων δολοφονων,του Ζωρζ Σορρος!!

Μονο που οι στοχευσεις τους,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ!!

Ειναι να σωσουν το τομαρι τους!!

Ας δουμε λοιπον τι ακριβως γινεται!!

Δεδομενα:
α)Σε λιγες εβδομαδες απο τωρα,και προς το τελος του χρονου,θα εχει πραγματοποιηθει η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΒΛΙΟΥ απο την κηδεμονια ΡΟΤΣΙΛΝΤ.Η Κεντρικη τραπεζα της Ρωσσιας,επανερχεται στα χερια της Ρωσσικης διοικησης μετα απο την <<υποταγη>> της στον τραπεζικο δολοφονο Ροτσιλντ που υπεγραψαν τα τουρκοσπορα αποβλητα με την ονομασια <<Μπολσεβικοι>>.

β)Η παγκοσμια δολοφονικη μαφια,εχει ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕΝΑΡΙΑ,ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!!

γ)Χρησημοποιει και τις τελευταιες της εφεδρειες για να αποφυγει την ανευ ορων αποχωρηση της απο την Μ.Ανατολη! αυτες,ονομαζονται,Τουρκια.

δ)Εχασαν την μητροπολη του δολοφονικου τους οπλου που ονομαζεται Ουασιγκτον DC.

ε)Ειναι ολοφανερη πλεον η σαστημαρα τους,μπροστα στα γεγονοτα που εξελισσονται εναντιον τους και χωρις αυτους!!Κλασσικη η δηλωση του Γερμανου υπουργου,οτι πια δεν ξερουν τι να κανουν!!

Ας τα δουμε ενα-ενα:

α)Η επαναφορα του Ρουβλιου στα Ρωσσικα χερια,<<λυνει τα χερια του Πουτιν>> στο να ξεκαθαρισει τους στοχους του!

Δεν θα υπαρχει πλεον κανενας τροπος για οικονομικους εκβιασμους!!

Παραλληλα,η υποχρεωτικη αναγνωριση του ως παγκοσμιο νομισμα διεθνων συναλλαγων,θα σημανει την καταρρακωση του δολλαριου στις διεθνεις αγορες!!

Ενος δολλαριου που ηδη ειναι νομισμα ανευ ανταλλακτικης αξιας που ηδη δεχεται πιεσεις απο αυτες!

Η Ρωσσια με το δικο της νομισμα,θα μπορει να εκδωσει σειρες Ρουβλιων,εναντι Χρυσου,που εδω και πολλα χρονια ΑΓΟΡΑΖΕΙ τρομοκρατωντας μυστικες υπηρεσιες,και πληρωμενους απο τους δολοφονους δηθεν Οικονομικους αναλυτες!!

Αυτο θα σημανει την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,που θα κανει τις<<οικονομικες>> κυρωσεις των δυτικων,παιγνιδακι για παιδακια!!

Ηδη με την επεκταση της Ευρασιατικης οικονομικης ζωνης που εδω και χρονια δημιουργησε,εχει αυξησει τις αγορες στις οποιες κινειται!

Αρα!!Η μειωση της <<αναγκης>> της Ρωσσικης οικονομιας απο την αγορα της Ευρωπης,θα σημανει και την περεταιρω αυξηση των <<πολιτικων επιχειρηματων>> της εναντι αυτης!!

Να θυμισουμε δε οτι η Ευρωπη τεινει να γινει το περιχαρακωμενο τελευταιο καστρο της Τουρκοσποριτικης μαφιοζικης Τραπεζικης αλητειας,που και αυτο βρισκεται υπο την αιρεση του ντομινο αλλαγων,μετα το Ελληνικο δημοψηφισμα,το BREXIT,αλλα και της σιωπηλης επαναστασης του λαου των ΗΠΑ!

β)Παρα την απολυτη κηδεμονια των αλητων σε ολα τα δυτικα μιντια,δεν αποφευχθηκαν τα τρια προαναφερομενα <<ατυχηματα>> τους!

Υπεστησαν-κι αυτο θα συνεχιστει- μεγαλες επικοινωνιακες ηττες!

Αποδειξη,οτι πλεον ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΡΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

Το επικοινωνιακο τους στραπατσο ειναι αυτο που τους φοβιζει περισσοτερο απο ολα,γιατι εχουν χασει πια τον ελεγχο επι των λαων και το βαρος πεφτει πια μονο στην οικονομικη ευρωστια τους και στους προθυμους εναντι οικονομικων ανταλλαγματων να τους ακολουθησουν!!

Μα τα πραγματα δειχνουν οτι και αυτα τα πουλημενα κορμια,λιγοστευουν επικινδυνα!!

Οπως αλλωστε και η οικονομικη τους ευρωστια με την καταστροφικη πορεια του οικονομικου τους οπλου που ακουει στο ονομα <<ΔΟΛΛΑΡΙΟ>>!!

γ)Εδω εχουμε μια Τουρκια που παραπαιει οικονομικα,να εξοπλιζεται επικινδυνα!!Και να πουλαει το γνωστο παραμυθι της μαγκιας σε επιπεδο βαλκανιων και Μ.Ανατολης!

Αν νομιζουμε οτι ο <<φιλος>> τους Πουτιν δεν γνωριζει τι παιζει με τους Τουρκους και τους μαφιοζους,πεφτουμε τελειως εξω!

Το τι ζηταει η Ρωσσια απο την Τουρκια,θα το δουμε σε λιγες μερες που το Χαλεπι θα καθαριστει απο τις βρωμιες των τουρκοσπορων Τζιχανωμαλων!

Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι η αντιαεροπορικη ομπρελλα που στηθηκε ,περιλαμβανει ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!

Εχει κλειδωθει και ασφαλιστει καθε δυνατοτητα της Τουρκιας να δρασει,χωρις την αδεια της Μοσχας!

Ουτε ειναι τυχαια η επαναπροσεγγιση ΗΠΑ και Τουρκιας μερικα εικοσιτετραωρα πριν τις Αμερικανικες εκλογες!

Την Τουρκια θελουν να την χρησημοποιησουν για να κανουν μπαχαλο τις προσπαθειες για τον καθαρισμο της Μ.Ανατολης απο τους Τζιχανωμαλους!!

Αυτο ομως δεν εχουν πια δυνατοτητα να το κανουν,γιατι το παιγνιδι μισοτελειωσε,αλλα και υπαρχει πλεον προσεγγιση Ρωσσων και Κουρδων, σουνιτων και σιιτων .Ζητουν Ρωσσικα οπλα!!

Γνωριζοντας,βεβαιως,οτι ο <<Ασσαντ θελει την απελευθερωση της Συριας και την μη διαιρεση της>>,αλλα και την << παρομοια θεση της Ρωσσιας >> στο θεμα αυτο!!

Μα καλα!!Ζητανε οπλα απο την υπερδυναμη που στεκεται εναντια στα συμφεροντα τους που ειναι η δημιουργια του μεγαλου Κουρδισταν??

Ακομα και οι Ιρακινοι θελουν Ρωσσικα οπλα!!!

Ας συνελθουμε λιγακι!!

Το Κουρδισταν ειναι πια προ των πυλων και εχει συμφωνησει και η Ρωσσια και η Συρια,αλλα και το Ιραν,ακομα και το Ιρακ φαινεται!!

Το τελευταιο χαρτι της Τραπεζικης μαφιας,θα ειναι Η Τουρκια στο αιγαιο,για να αποκλειστει η Ρωσσια απο την μεσογειο!!

Αραγε ο Λαβρωφ,ηρθε στην Ελλαδα,για να μαζεψει λουλουδια?

Ας αρχισουμε λιγο να ειμαστε υποψιασμενοι γι αυτα που λεγονται και γινονται!!

δ)Οι εκλογες στην Αμερικη ειναι η μεγαλη πανωλεθρια τους!

Ο λευκος οικος,θα πεσει στα χερια ξενων!!Δεν εχει σημασια που ειναι Αμερικανος!!Σημασια εχει οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ!!Αρα….παρανοια και πανικος!!

Το αστειο ειναι οτι απο την πρωτη στιγμη βγηκαν τα ορνεα να πεισουν οτι ειναι του <<συστηματος>> απλα λιγο επαναστατημενος!!!

Και τι δεν εχουμε ακουσει και διαβασει τις τελευταιες μερες!!Ατελειωτες αναλυσεις που ολες καταληγουν στην καταστροφολογια!!

Ας δωσουμε μερικα πραγματα που δειχνουν!!

FBI καθαρα αποσκιρτησε απο τις μαφιοζικες πρακτικες τους!

CIA!! Να θυμισουμε οτι ο Ομπαμα ειχε προβληματα στην Συρια με αυτους?

Αμερικανικος στρατος!!Μα τοσο καιρο πριν τις εκλογες τα δολοφονικα γερακια,δεν φωναζαν να γινει πραξικοπημα?Τι εγινε?Μηπως ο στρατος απεκτησε την δικη του αποψη?

Αμερικανικος λαος!!Χωρις λογια!!

Οι συγκεντρωσεις και οι διαμαρτυριες θα συνεχιστουν!Οι παγκοσμιοι δολοφονοι πιστευουν με μεγαλυτερη ενταση!

Αντιθετα μου φαινεται οτι θα σβυσουν,γιατι ειναι ανευ λογου!Ο λαος εψηφισε αρα αντιτιθενται στην δημοκρατια!!

Αλλωστε μιλησαν για ειρηνικες διαδηλωσεις! Δεν τους παιρνουν οι μαγκιες,γιατι οι ψηφοφοροι του Τραμπ,ειναι οι περισσοτεροι οπαδοι των οπλων.Και ο Τραμπ ειναι υπερ της οπλοφοριας των πολιτων!!

Το μονο οπλο που τους μενει στις ΗΠΑ ειναι το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ!!Δεν μπορουν ομως να το χρησημοποιησουν,γιατι μαζι με την Αμερικη,θα καταστραφουν και οι ΙΔΙΟΙ !!

ε) Με ολα αυτα τα χτυπηματα που δεχονται τα τελευταια χρονια,η αποτυχια τους στην μητροπολη τους,τους εχει φερει σε απογνωση και σαστημαρα!!

Εχουν μαθει να κινουνται βασει σχεδιου,γιατι ειναι αρκουντως ηλιθιοι να αυτοσχεδιασουν!!

Ολα εκεινα τα πλαν b.c,d.Που ακουγαμε περιελαμβαναν εναλλακτικες λυσεις,εαν κατι παει στραβα!!

Ποτε τους δεν προβλεψαν πλανα,για το αν θα αποτυχουν τελικα,τι θα κανουν!!

Σημερα ειναι στο πουθενα χωρις σχεδιο!!Δηλαδη χαμενοι στο διαστημα!!

Η Ιστορια με τις διαδηλωσεις,ειναι μεσα στα γνωστα χιλιοπαιγμενα σεναρια!Επαναλαμβανονται διαρκως.Αυτο σημαινει οτι τους τελειωσαν τα πλανς!!

Και κατι ακομα που διελαθε της προσοχης μας!!Αν ηξεραν οτι ο Τραμπ ηταν ευαλωτος,θα τον ειχαν ηδη καλωσορισει στην προεδρια των ΗΠΑ με σκοπο να τον προσποριστουν,ειτε με εκβιασμους,ειτε με πονηρα τετελεσμενα!!Αληθεια!!!ΠΟΣΟ ΑΟΠΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΩΝΩΣΟΥΝ,ΑΠΟΜΩΝΟΝΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ?

Το ποιο σωστο το ειπε ο Σοιμπλε:
Με ριξανε τα σοσιαλ μιντια!!
Οχι οτι αυτο ειναι αληθεια,Αν ηταν σωστος και οχι δολοφονος,τι θα του εκαναν?

Ομως αυτο δειχνει και την δυναμη που απεκτησαν τα σοσιαλ μιντια εναντι των καταχειραγωγημενων ΜΜΕ σε ολον τον πλανητη!!

Ας πουμε ενα ευχαριστω στις ιστοσελιδες,στα μπλοκς και σε ολες τις μορφες ενημερωσης που ξερουν και θελουν να βρισκονται στις επαλξεις της αδουλωτης ενημερωσης!!Κι ας υπερβαλλουν καποιες φορες!!
Ολα χρειαζονται!!Ακομα και οι υπερβολες!!


Ιωαννα Βαφειαδου


triklopodia.gr 

thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου