Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Γιατί ο Βελόπουλος μπορεί να έχει μεγάλη τύχη με το κόμμα του και οι πλάτες που τον στηρίζουν


Με αφορμή την επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στην Αθήνα, το γερμανικό περιοδικό Stern αναφέρεται σε επιφανείς φιλορώσους επιχειρηματίες και πολιτικούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα σημειώνει η Deutsche Welle.


Εκτός της αναφοράς στον Ιβάν Σαββίδη και την ενδεχόμενη είσοδό του στο τηλεοπτικό τοπίο.


Το Stern επισημαίνει πως η ενδεχόμενη λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού του Σαββίδη προκαλεί σύγχυση σε Αμερικανούς παρατηρητές αφού αναρωτιούνται πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο Σαββίδης, ο άνθρωπος του Πούτιν στην παραδοσιακά προς τη Δύση προσανατολισμένη Ελλάδα».



Τέλος, το άρθρο αναφέρεται σε έναν ακόμα μεγάλο φίλο της Ρωσίας στην Ελλάδα, «στον Κυριάκο Βελόπουλο, γεννημένο στη Γερμανία, υπερσυντηρητικό, βαθιά θρησκευόμενο, δημοσιογράφο, χαρισματικό ρήτορα που ακόμα και τα παιδιά τον γνωρίζουν στην Ελλάδα.


Το όνομα του νέου ρωσόφιλου κόμματος είναι ‘Ελληνική Λύση’. Εντοπίζει όμως τη λύση πολύ λιγότερο στους πρόποδες της Ακρόπολης, όπως υπονοεί το όνομα του κόμματος, και πολύ περισσότερο στη μακρινή Μόσχα. Διότι η ‘υποταγή της Ελλάδας στη Δύση΄ και στα κέντρα εξουσίας στο Βερολίνο, τις Βρυξέλλες και την Ουάσινγκτον είναι η ΄ρίζα του κακού’ σύμφωνα με τον Βελόπουλο».


Και στο σημείο αυτό να θυμίσουμε τη δική μας λεπτομερή ανάλυση όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος παρουσίασε την "Ελληνική Λύση" στο Σεφ: Γιατί ο Βελόπουλος μπορεί να έχει μεγάλη τύχη με το κόμμα του και οι πλάτες που τον στηρίζουν



kyklwpas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου