Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Yπάρχουν νόμοι και οι νόμοι εκτελούνται αρκεί να μην ενοχλούν τους ολίγους και ισχυρούς

Που είναι η αριστερά οεεοο; Από το Μαξίμου απέδρασε, έμειναν κάτι περίεργοι τύποι που εκτελούν δεξιά πολιτική, διατεταγμένη υπηρεσία και τους Έλληνες,στο όνομα μια Ευρώπης που μας φτύνει κατάμουτρα, με κακία και μίσος τολμώ να πω, ζητώντας υπακοή στους ευρωπαϊκούς νόμους που η ίδια αρνείται να   υπακούσει.
Μήν είδατε την δημοκρατία; Την είδαμε σε μακρινό ταξίδι, μόνη και έρημη, περιπλανώμενη δυστυχισμένη και άπορη.Η δημοκρατία της Ευρωπαϊκής Ελλάδας, παρίας στη χώρα που την γέννησε.
Που είναι η δικαιοσύνη; Ωχ αυτή η δικαιοσύνη! Συνεδριάζει κλεισμένη στο κελί της, συσκέπτεται, αποφασίζει και εκτελεί...Τι εκτελεί; Όχι το καθήκον της πάντως, εκτελεί τους Έλληνες, αλλά ποιος νοιάζεται...υπάρχουν νόμοι και οι νόμοι εκτελούνται αρκεί να μην ενοχλούν τους ολίγους και ισχυρούς..
Χάσαμε το φιλότιμο, την ελπίδα,  την αξιοπρέπεια, έχει οριστεί αμοιβή, δεν ξέρω αν φορολογείται, πιθανόν ναι με 26% αλλά για την πατρίδα χαλάλι.... τρέξτε συνέλληνες...ο ευρών αμειφθήσεται!!!
Μην είδατε τους καναλάρχες, παλιούς και νέους; Ναι καλέ, ευκολάκι... στο Μαξίμου βρίσκονται, αυτούς δεν θα τους χάσετε ποτέ..είναι πάντα δίπλα σε τραπεζίτες, και πίσω από την κυβέρνηση, όποια και αν είναι αυτή.
Που πήγαν οι ερευνητές δημοσιογράφοι...άντε καλέ διαβάζουν δελτία τύπου των αφεντάδων και με ύφος εκατό καρδηναλίων μας κουνούν το δάχτυλο.
Η τέταρτη εξουσία αγκαλιά με τις άλλες τρεις-τις ξέρετε μην λέμε τα ίδια-δίνουν αγώνα να διασφαλίσουν τα κεκτημένα τους.Τα δικά μας κεκτημένα στον Καιάδα...δεν έχει σημασία που είμαστε πολλοί και έχουμε δίκιο...Σημασία έχουν μόνο τα ...μύρια κεκτημένα των ολίγων.
Που είναι η επανάσταση τώρα που την χρειαζόμαστε; Αχ η καημένη λάλησε, άκουσε τον Κούλη να μιλάει για την αλήθεια, τον Άλεξ(δεν είναι πια Αλέξης ο Έλλην, είναι Άλεξ ο Ευρωπέος..ναι ναι Ευρωπέος) να μιλάει για αριστερό όραμα διάσωσης και ανάπτυξης, Τον Κουτσούμπα δεν τον καταλαβαίνει ότι και αν λέει, τη Φώφη να μιλάει για διαφάνεια, τον Ποτάμη για ελεύθερη κατάδυση...ε πολύ θέλει;Τα μάζεψε άρον άρον και  βροντοφωνάζοντας... ζήτωωωω πήρε τα βουνά για καθαρό αέρα.
Μείναμε έρημα και μόνα με μοναδικό σύνθημα " τα ορφανά πορεύονται και οι χήρες κονομιούνται", να βγάλουμε ακόμα μια ημέρα, μια εβδομάδα, μια ζωή μέσα στο λήθαργο και τη μιζέρια. ....περιμένοντας το τρένο της ανάπτυξης που πούλησαν στους Ιταλούς,και βλέποντας  το νερό που θα πούμε νεράκι στα ξένα χέρια, το ρεύμα που θα είναι πολυτελές αγαθό για έχοντες,τη σύνταξη που θα είναι άπιαστο πουλί, την υγεία που θα πέσει οσονούπω σε κώμα, την παιδεία που θα είναι δημόσια και ίσων ευκαιριών αν μένεις ΒΠ και ΝΠ. Εμείς των ΔΠ δεν χρειαζόμαστε ευκαιρίες, δίπλα στο ποτάμι είμαστε ας πάμε να πνιγούμε, μπας και σωθούν οι Ευρωπαίοι Έλληνες που μάχονται και μοχθούν για την ανάπτυξη της ΠΠ.(προσωπική περιουσία). Άντε και καλή επανάσταση μόλις την βρούμε εύκαιρη και χωρίς τρέλα στο μάτι!

logiakaiskepseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου