Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΜΑΡΙΛΙΖΑ Η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ…. ΖΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ…

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΑΛΒΙΝΑΣ


Μια πολυθρόνα για να σωριαστώ ή ένα παράθυρο για να πηδήξω!

Κοιτάξτε τι λέει η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου!

Το κορίτσι το δουλεύει άριστα το ψιλό γαζί!

Το άτομο (αλλά και ο Τσίπρας για να λέμε την αλήθεια) είτε νομίζει ότι απευθείνεται σε ανοϊκούς, είτε το ίδιο πάσχει από άνοια και δεν θυμάται ποια είναι και τι έχει κάνει, είτε μας εμπαίζει μέσα στα μούτρα μας γιατί μας θεωρεί ηλίθιους.

Αυτή που ως υπουργός -δια χειρός Μαργαρώς- συμμετείχε ως ενεργότατο μέλος της ομάδας που εξετέλεσε την Ελλάδα, μιλάει για υποκρισία!

Τι να πιάσουμε και τι να αφήσουμε… Η «αντιμνημονιακότητα» του Σύριζα, που μάζεψε τα παρτάλια του μνημονίου απ” το Πασοκ, είναι ακριβώς ίδια με την «αντιμνημονιακότητα» της ΝΔ που μάζεψε τα μνημονιακά παρτάλια του ΛΑΟΣ. Τα έργα και τις ημέρες της «αντιμνημονιακής» ΝΔ τα λουζόμαστε τώρα μεγαλοπρεπώς εν αναμονή και του δεύτερου «αντιμνημονιακού» πακέτου που μας έρχεται από τον Σύριζα.

Εμείς αυτήν την πετάξαμε εκτός βουλής, αλλά η περιφρόνηση προς την λαϊκή ετυμηγορία κι η απαξίωση των εκλογέων, είναι τόσο αυτονόητη για όλους αυτούς, ώστε χωρίς να διστάσει ούτε αυτή αλλά ούτε ο Τσίπρας συμφώνησαν, σαν να μην τρέχει τίποτα, να σταυλίσει κι αυτό το μνημονιακό παρτάλι, στο «αντιμνημονιακό» του κόμμα και να μας ξαναπροτείνει την μπακατέλα του Πασοκ κάτω από νέα ταμπέλα!

Τόσο μας μετράει, τόσο μας υπολογίζει. Δηλαδή θεωρεί ότι και μια σακκούλα με σκατά να μας προτείνει αν βάλει ταμπέλα «Σύριζα» εμείς θα την ψηφίσουμε! Και αυτό ακριβώς κάνει.

Δεν πα” να την διώξατε, εγώ σας έχω γραμμένους και θα σας την ξανά καπελώσω και θα πείτε κι ένα τραγούδι! Ε! Όχι Αλέξη μου…

«Θεωρώ τις αντιδράσεις υποκριτικές» «Η δραματική περίοδος που ζούμε απαιτεί καθαρές πολιτικές θέσεις». «Οι βουλευτές που είχαν δηλώσει αντίθετοι τίθενται προ των ευθυνών τους» Εσύ που ως βουλευτής του Πασοκ, μωρή Ναι-ναί-κα, το είχες υπερψηφίσει αυτό κι όλα τ” άλλα, τολμάς να μιλάς για ευθύνες;

Έχουμε ξεπεράσει τα όρια του εμπαιγμού, πλέον αγγίζουμε την σχιζοφρένεια!

Αυτή η άχρηστη τυχοδιώκτρια, που διώκεται για εσχάτη προδοσία, τώρα παριστάνει την αντιπολίτευση του εαυτού της και των πράξεών της!

Ποιος μας έβαλε στην «δραματική αυτή περίοδο»; Εσύ πού ήσουν όταν μπαίναμε κυρά μου; Τί έκανες για αυτό; Πού ήσουν από το 2009 ως το 2012; Κι αν δεν σε είχαμε πετάξει κλωτσηδόν απ” την βουλή τι θα έκανες τώρα;

«Η απαράδεκτη αυτή πράξη νομοθετικού περιεχομένου δεν κυρώθηκε ποτέ από την Βουλή»…. ΟΥΤΕ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ. Και δεν είδα κανέναν Τσε γκεβάρα του κτηνοβουλίου να μιλά ποτέ για αυτό! Πόσο μπεεεεε νομίζεις ότι είμαστε πια;

ΚΙ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΝΕΠΙΚΥΡΩΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ¨ΝΑΙ» !

ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΑΛΛΟΣ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ εναντίον της πόρνης της κυβέρνησης, της οποίας εσύ ήσουν πρωτοκλασσάτο μέλος, ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΚΥΡΩΤΗ!

Αλλά εμείς κάνουμε μομφή για την ΕΡΤ!… η δανειακή δεν μας ενοχλεί καθόλου.

ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΥΠΕΡΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΤΡΟΪΚΑ”.

Η «καθαρή πολιτική θέση» του Τσίπρα είναι να μαζέψει εσένα και τις υπόλοιπες μνημονιακές σαβούρες του Πασοκ, και να κάνει πρόταση μομφής, για την ΕΡΤ, κι όχι πχ για τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας, ούτε για την ανεπικύρωτη δανειακή, ενώ είναι γνωστό ότι θα αποτύχει αφού για να γίνει δεκτή η πρόταση μομφής χρειάζεται απόλυτη πλειοψηφία.

Στρακαστρούκες ρίχνει ο Αλεξάκος και το ξέρει, αλλά αυτό δεν είναι υποκρισία, έτσι μνημονιοκόριτσο; αυτό είναι «καθαρή πολιτική θέση»…

Δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσει κανείς το απύθμενο θράσος σου, αλλά και το θράσος του Τσίπρα που σε μάζεψε φτύνοντας στα μούτρα τον κόσμο που σε απέρριψε και τον κόσμο που τον τίμησε και τον εμπιστεύθηκε.

Η μόνη καθαρή θέση που βλέπουμε να έχετε είναι ότι μας εμπαίζετε, ότι έχετε απόλυτη περιφρόνηση προς τους πολίτες της χώρας κι ότι πέρα από την εξασφάλιση της μάσας σας δημοσία δαπάνη δεν καταλαβαίνετε και δεν σας ενδιαφέρει απολύτως τίποτα.


arxaiaithomi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου