Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

ΣΑΛΟΣ από τις δηλώσεις Γεροβασίλη για την απόφαση του ΣτΕ... Κι η πλάκα είναι πως το ίδιο ΣΤΕ έβγαλε "Συνταγματικά" τα μνημόνια του 4ου Ράιχ...Από το "PRESS-GR"
Οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι δεσμευτικές, αλλά κρίνονται από την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό, τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε δήλωσή της σχετικά με την... απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες.

Με μια δήλωση που ήδη έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, η κ. Γεροβασίλη έκανε λόγο για απόφαση που, λόγω της απώλειας εσόδων για το Δημόσιο, στερεί σε 15.000 παιδιά την πρόσβαση σε παιδικό σταθμό και στερεί 4.000 νοσηλευτές από τα νοσοκομεία, ενώ σχολίασε πως με την απόφαση αυτή το ΣτΕ επιστρέφει τη χώρα στο ίδιο καθεστώς ανομίας που το ίδιο είχε κρίνει για την υφιστάμενη κατάσταση.

Προανήγγειλε εξάλλου ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει τη Δευτέρα στην κατάθεση νομοσχεδίου για την έκδοση αδειών με βάση τον διαγωνισμό που διεξήχθη, ανεξάρτητα από την απόφαση του ΣτΕ, διαμηνύοντας πως τίποτα δεν θα εμποδίσει τη βούληση της κυβέρνησης να βάλει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο.

sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου