Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

"Syria Always Beatiful"... το βίντεο που αναστατώνει τη δύση

Από το "PRESS-GR
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Αυτό είναι το βίντεο του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Συρίας, με τίτλο "Η Συρία είναι πάντα όμορφη", γυρίστηκε μόλις τώρα απόdrone που υπερίπταται της ακτής στην Ταρτούς, όπου οι λουόμενοι έχουν κατακλύσει την παραλία και ξεφαντώνουν στη διασκέδαση.
Το σποτ προκαλεί πανικό κι ανησυχία στη δύση, σε δύο μέτωπα:
α. Ανησυχία στις Μεσογειακές χώρες που ο τουρισμός είναι μια "βιομηχανία" (περιλαμβάνεται κι η Ελλάδα σ' αυτές τις χώρες, χωρίς να έχουμε πληροφόρηση αν το βίντεο είναι γνωστό στους αρμόδιους φορείς και κάποιος έχει ασχοληθεί με το ζήτημα) και κυρίως στην Ιταλία που η πτώση της τουριστικής κίνησης, κυρίως στο Νότο, έχει πέσει σε χαμηλά επίπεδα λόγω του "μεταναστευτικού-προσφυγικού" ρεύματος, αλλά αυτή η τεράστια ανησυχία έχει καταλάβει τους τουριστικούς επιχειρηματίες κι όχι την ιταλική κυβέρνηση.
β. Πανικό στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που διαπιστώνουν πως ο νέος άξονας κυριαρχίας στην περιοχή Δαμασκός-Μόσχα-Τεχεράνη-Πεκίνο (1), εδραιώνει και καθιστά κυρίαρχη τη Συρία, που το διευθυντήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσπάθησε με την πλήρη στήριξη των "εξεγερμένων μισθοφόρων 'ισλαμιστών'" κι επιβεβαίωσε προσφάτως αυτή τη νέο-αποικιοκρατική πολιτική στο Συμβούλιο Εξωτερικών υποθέσεων της Ε.Ε.Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία... Είναι πλέον σαφές πως η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αποφασίσει να πάει μέχρι τέλους με την αμερικάνικη πολιτική και να αδιαφορεί με το "Assad must go!"... τέλος! Τρανή απόδειξη, μιας και συνεχίζει την "επικοινωνιακή" αμερικάνικη πολιτική, για δικαιολογηθεί στους Ευρωπαίους πολίτες η ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: Από τον μικρό Αϋλάν... στον μικρό Ομράν... η αλήθεια!
Ένα βίντεο τουριστικής προβολής που τα διεθνή ΜΜΕ χαρακτηρίζουν "εξωφρενικό" και στα ελληνικά ΜΜΕ πρώτος ο ΣΚΑΙ: "Εξωφρενικό... έχουν αιματηρό πόλεμο...".
Επισημαίνουν όλα τα διεθνή Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης, μπας και η διεθνή κοινή γνώμη χάσει τη...
γραμμή των νέο-αποικιοκρατών: "Εξωφρενικό... έχουν 400.000 χιλιάδες νεκρούς αυτά τα χρόνια του 'εμφυλίου' πολέμου (η εισβολή των μισθοφόρων-αποκεφαλιστών της δύσης, είναι για τα ΜΜΠ'εμφύλιος')... 4 εκατομμύρια πρόσφυγες (ξεχνούν να τονίσουν πως το 'προσφυγικό' είναι η μεγάλη μπίζνα της 'πολιτισμένης' δύσης -Χόρχε Μπεργκόλιο (πάπας Φραγκίσκος): "Οι μετανάστες είναι ένας πλούτος"!) και ο Οργανισμός Τουρισμού της Συρίας επιμένει να καλεί: "'Ελάτε να μας επισκεφθείτε, στην περιοχή μας ο τουρισμός είχε φέτος άνοδο 3%'...".
Μία συντονισμένη παραπληροφόρηση: Δημοσιογραφική πορνεία, ή "συνομωσιολογία";

Οι χαμηλόβαθμοι τραπεζοϋπάλληλοι, δήθεν "ηγέτες" της Ευρώπης, με φονικό όπλο τη "δημοσιογραφία" σε διατεταγμένη Υπηρεσία, θέλουν ακόμη και τώρα να πείσουν τη διεθνή κοινή γνώμη για το "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς Άσαντ". Δεν θέλουν να αποδεχτούν την ήττα. Μια ήττα των νέο-αποικιοκρατών που δεν έλαβε υπολόγισαν τι σημαίνει λαός της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ήθελαν να ληστέψουν τον εθνικό ορυκτό πλούτο του λαού της Συρίας (αγωγός Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Συρία, Τουρκία), τη γεωστρατηγική θέση της χώρας στη Μεσόγειο και με την "αραβική άνοιξη", το σκοταδιστικό χειμώνα για τους λαούς της περιοχής και το νόμισαν εύκολη υπόθεση. Στη Λιβύη, πέτυχε, στην Αίγυπτο επικράτησε και τώρα μπήκε το ΔΝΤ κι ακόμη στην Παλαιστίνη πήγε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να "βοηθήσει την Παλαιστινιακή Αρχή στην ανάπτυξη"...
Οι κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών χωρών που δέχονται τα μεταναστευτικά ρεύματα, έχουν άλλη "αντίληψη" και "σχέδιο" για την ανάπτυξη των χωρών τους. Δεν είναι τυχαίο πως ο "αριστερός" πουργός Εθνικής Οικονομίας της Ιταλίας, ο κ. Pier Carlo Padoan, πρώην εκτελεστικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Ιταλία (2001 - 2005) και έχοντας την εποπτεία του ΔΝΤ για τις χώρες Ελλάδα, Πορτογαλία, Άγιος Μαρίνος, Αλβανία και Ανατολικό Τιμόρ, είχε χαράξει τη γραμμή του Διευθυντηρίου, (26 Αυγούστου 2015), Μετανάστες: "Λύνουν το δημογραφικό πρόβλημα"  (Immigrati, Padoan: "Risolvono problema demografico").
Συνεπώς, στην ίδια κατεύθυνση, χωρίς καμία παρέκλιση ο επίσης "αριστερός" υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα, ο κ. Ξυδάκης : Οι μετανάστες μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση του δημογραφικού.
Τα ΜΜΕ δεν ανέφεραν ποτέ πως η "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" έχει επιβάλει δολοφονικό εμπάργκο στο λαό της Συρίας...
Τα ΜΜΕ δεν ανέφεραν ποτέ πως η Συρία διαχειρίζεται 5.000.000 εκατομμύρια εσωτερικούς πρόσφυγες και σε άριστες συνθήκες...
Τα ΜΜΕ δεν αναρωτήθηκαν ποτέ, πως από την κοσμική Συρία της ανεξιθρησκείας, στην Ελλάδα καταφθάνουν στην πλειοψηφία τους "ισλαμιστές" με τις οικογένειές τους, νεαροί λιποτάκτες με τα υπερσύγχρονα κινητά τους... στην πλειοψηφία τους υποστηρικτές των "εξεγερμένων", με μηνιαίο μισθό 3.000 δολάρια... Ποτέ δεν αναρωτήθηκε ένας δημοσιογράφος, γιατί δεν έφθαναν πρόσφυγες από την έναρξη της "αραβικής άνοιξης" (2010), αλλά μόνον μετά την νόμιμη επέμβαση της Ρωσίας, μετά από πρόσκληση για βοήθεια από τη νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας (κυβέρνηση με συμμετοχή 2 κομμουνιστικών κομμάτων και κομμουνιστές υπουργούς).
Τα εγχώρια ΜΜΕ δεν ανέφεραν ποτέ, πως όλες οι κυβερνήσεις της Ελλάδας των τελευταίων 5 χρόνων, όχι μόνον έχουν επιβάλει δολοφονικό εμπάργκο στο λαό της Συρίας, αλλά και διέκοψαν τις διπλωματικές σχέσεις, με απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την Ελλάδα "ως ανεπιθύμητο πρόσωπο"! Εξαίρεση η εφημερίδα "Ριζοσπάστης", 13 Δεκέμβρη 2012: Απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την Ελλάδα.
Οι ευρωπαϊκές τουριστικές επιχειρήσεις, δεν συμμερίζονται την αισιοδοξία των Ευρωπαίων ηγετών πως θα τελειώσουν τη Συρία. Γνωρίζουν ότι αποσιωπά η δημοσιογραφία σε διατεταγμένη Υπηρεσία. Την τουριστική συνεργασία Κίνας-Συρίας, την τουριστική συνεργασία Ρωσίας-Συρίας κι επειδή το θέμα είναι σήμερα επίκαιρο, όπως διαβάζουμε (Προσφυγικό: Εκπέμπουν SOS Χίος και Λέσβος!), ας σκεφθούμε τον "θρησκευτικό τουρισμό" της Ρωσίας και τους ανεκτίμητους θησαυρούς των Ελληνικών Μοναστηριών της Συρίας, που έχουν εγκαταλείψει στο έλεος των αποκεφαλιστών "ισλαμιστών" οι κυβερνήσεις, το Φανάρι κι ο Ιερώνυμος (Τρεις Πατριάρχες της Συρίας, χαστουκίζουν την υποκρισία της Ευρωπαϊκής Ένωσης!), όλοι τους αυτοί προσηλωμένοι στη "διαχείριση" του "προσφυγικού" και των κονδυλίων, ως χώρα αποθήκευσης ψυχών, απ' όπου η "αναπτυγμένη" βόρεια Ευρώπη θα επιλέγει φθηνό εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό και επιστήμονες για τις δικές της ανάγκες...
Δυστυχώς, η σημερινή Ελλάδα, οι κυβερνήσεις κι όχι ο λαός, ξεχνάει:Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανένας....
Ας κρατήσουμε τα λόγια του Ανδρέα Παπανδρέου, ως ελπίδα για τον λαό μας: Λαοί χωρίς μνήμη, δεν έχουν μέλλον. Ας ελπίσουμε ότι το μέλλον θα στείλει σπίτι τους το πολιτικό προσωπικό, υπηρετικό προσωπικό της "νέας εποχής"!

(1Στις 18 Αυγούστου, σημειώναμε πως τώρα υπάρχει ένας νέος παγκόσμιος άξονας: "Στον άξονα Δαμασκός-Μόσχα-Τεχεράνη... τώρα και το Πεκίνο. Ώρα είναι να υπάρξουν κάποιοι αμετανόητοι δυτικοί νεοαποικιοκράτες και λακέδες τους και να κραυγάζουν -όπως επί πέντε χρόνια-  "Assad must go!" - "Assad must go!"... τέλος! To ελληνικό "άρωμα" στην υπόθεση... 

sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου