Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος, κ’ οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε.

Αναστασία Βούλγαρη


Στα πλαίσια του "πλουλαρισμού, της δημοκρατικής ενημέρωσης" και της "πολιτικής ορθότητας" η ΕΡΤ μετέδωσε την ομιλία του αρχηγού του ναζιστικού κόμματος, τη στιγμή που ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τον Κασιμάτη, τον Μίκη Θεοδωράκη, τους διανοούμενους, τους καλλιτέχνες, τους ιεράρχες, τους στρατιωτικούς, τους καθηγητές που είναι ενάντια στο καθεστώς υποτέλειας που έχει επιβληθεί στην πατρίδα μας.

Μεγαλύτερη ντροπή από αυτήν όμως είναι το γεγονός ότι υπάρχουν δημοκρατικά κόμματα που παραμένουν στη Βουλή μαζί με τους ναζιστές. Γι αυτό ας μην παραπονιόμαστε. Το ναζιστικό κόμμα έχει εκλεγεί. Και αυτό είναι όνειδος για την Ελλάδα. 

Αντί λοιπόν να αναδημοσιεύουμε τις τραγικές μνήμες της Μακρονήσου -σφετεριζόμενοι στην ουσία την ματωμένη ιστορία των κομμουνιστών για να παίρνουμε κι εμείς λίγα ψιχουλάκια δήθεν επαναστατικότητας- ας τιμήσουμε τους πεσόντες των κολαστηρίων, απαιτώντας να ψηφιστεί νόμος που να απαγορεύει στους θιασώτες του ναζισμού να ιδρύουν κόμματα. Οι δήθεν κραυγές μέσα από το φεισμπουκ ενάντια στους ναζί και η δήθεν συγκίνηση για τους πεσόντες ήρωες είναι ωμή μικροαστική υποκρισία. 

Στο κάτω κάτω της γραφής το ναζιστικό μόρφωμα εμείς επιτρέψαμε να ανδρωθεί όταν αντί για ενότητα κι αγώνα προτιμήσαμε την κοινοβουλευτική λύση, εκλέγοντας στην διακυβέρνηση της χώρας ένα κόμμα, το οποίο είχε ταχθεί ενάντια στην έννοια "πατρίδα" και ενάντια στην εθνική συνείδηση. Ένα κόμμα του οποίου ο αρχηγός διατυμπάνιζε από το 2013 ότι η υπεράσπιση του εθνικού κράτους δεν αποτελεί λύση και είναι εθνικισμός. Ας λουστούμε τώρα, όχι τον εθνικισμό απλώς, αλλά τον απόλυτο ευτελισμό της πολιτικής ζωής και της ίδιας της ύπαρξής μας. Γιατί η συμμετοχή των ναζιστών στο Κοινοβούλιο είναι προσβολή προς όλους μας. Αυτοί μας φτύνουν κι εμείς νομίζουμε ότι βρέχει... τόση και τέτοια είναι η κατάντια μας.

Που τους επιτρέπουμε να κάνουν γιορτή στο μνημείο της μεγαλύτερης και ιερότερης μάχης που δόθηκε ποτέ για την ελευθερία του ανθρώπου και του πολιτισμού: Στις Θερμοπύλες. Γιατί εκεί κρίθηκε το μέλλον του Ανθρώπου. 

Ας μην κραυγάζουμε λοιπόν. Ας προστατέψουμε την πατρίδα. Και μέχρι να το κάνουμε αυτό να σωπάσουμε. Γιατί ρεζιλευόμαστε ακόμα και στους νεκρούς.

Αναστασία Βούλγαρη (fb)

anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου