Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Βόμβα απο την Ζωη...

Έλενα Χαντζή


Ανακοίνωσε νομικό φορέα με πρωτοβουλία της πλεύσης Ελευθερίας.


Στην συνέντευξη τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που δόθηκε στον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών Ακαδημίας 60 η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε για τις γερμανικές αποζημιώσεις, την υπόθεση Siemens, την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, το ελληνικό χρέος, αλλά και για τα μνημόνια όπου οι θέσεις της Πλεύσης είναι γνωστές.

Η μεγάλη είδηση όμως που αλλάζει το σκηνικό σε όλες αυτές τις υποθέσεις που η Πλευση Ελευθερίας έχει κάνει σημαία της και αγωνίζεται από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της για να αποδοθεί δικαιοσύνη βρίσκεται άλλου...

Η Επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε την δημιουργία ενός νομικού φορέα με πρωτοβουλία της Πλεύσης Ελευθερίας, για να διεκδικήσει όλα αυτά που καταστρατηγούνται και παραβιάζονται από τις κυβερνήσεις που πέρασαν τα χρόνια της κρίσης από την χώρα.

Ημέρα ίδρυσης αυτού του φορέα ορίστηκε η 15η Σεπτεμβρίου που συμπίπτει με την παγκόσμια ημέρα δημοκρατίας και θα ανακοινωθεί σε εκδήλωση στα καινούργια γραφεία του κόμματος στα Εξάρχεια.

Συγκεκριμένα τόνισε τα εξής:


Στις 15 Σεπτεμβρίου Παγκόσμια ημέρα της δημοκρατίας θα κάνουμε μια κίνηση υπεράσπισης της δικαιοσύνης ως πυλώνα της δημοκρατίας..

Ο νομικός φορέας θα αποτελείτε από νομικούς και επιστήμονες και η κυρία απασχόληση του θα έχει ως αντικείμενο και θα αναλάβει όλες αυτές την νομικές πρωτοβουλίες που πρέπει να γίνουν για την αποκατάσταση των θυμάτων του Δίστομου, των Γερμανικών αποζημιώσεων, την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, την υπόθεση Siemens, το χρέος και τα μνημόνια,

Αναφέροντας κατά λέξη:


Όλοι αυτοί που λένε πως δεν μπορεί να γίνει τίποτε για την δικαίωση της χώρας στις παραπάνω υποθέσεις θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα αφού πλέον θα φανεί ότι λένε ψέμματα στον ελληνικό λαό και θα πρέπει να λογοδοτήσουν απέναντι στη δικαιοσύνη αλλά και απέναντι στην κοινωνία.


sioualtec

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου