Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ!!! Η πορεία προς την Αθανασία!!!


Παρατηρούμε στην άνω εικόνα εις το άνοιγμα της σπηλιάς την διαρρύθμιση με δυο χαλκοσωλήνες χιαστί, ώστε να εισρέει εντός αυτής ο χρήσιμος Ουράνιος ηλεκτρομαγμητισμός διαμέσου της βροχής. 
Ακόμη αυτό είναι χρήσιμο για  να εισρέει το ιονισμένον ύδωρ εκ των ασβεστολιθικών πετρωμάτων  μετά την αλληλεπίδραση  της γήινης ηλεμαμαγνητικής ακτινοβολίας. Αυτό σημαίνει ότι ο Λιαντίνης δημιούργησε ένα ηλεκτρομαγνητικό κύκλωμα που έκλεισε εις αυτόν....


Ο Λιαντίνης εις το γράμμα που άφησε εις την κόρην του έλεγε μεταξύ των άλλων το εξής : "... Θα δοκιμάσω να πορευτώ τον ακριβό θάνατο του Οιδίποδα ..."

Δείτε για το σημαίνει η παραπάνω αναφορά του περισσότερα εδώ....

Στο παρακάτω σπήλαιο ο Λιαντίνης έκανε ενδιάμεσο χώρισμα με πετρώματα και έβαλε μπροστά στο άνοιγμα δυο χαλκοσωλήνες χιαστί και, έπειτα η είσοδος του σπηλαίου έξωδεν κλείστηκε με πέτρες από τρίτο άτομο με μαστοριά!!!



Η σπηλιά που βρίσκεται στον ΤΑΥΓΕΤΟ και μάλιστα εντός της βάσης της κορυφής που σχηματίζει Πυραμίδα....


Τι σημαίνει  ότι ο Λιαντίνης δημιούργησε ένα ηλεκτρομαγνητικό κύκλωμα που έκλεισε εις αυτόν.... 
Εδώ ας μελετήσετε το άρθρο μου  που αφορά το μυστικό αυτό που υπάρχει στα κέντρα δύναμης, όπου δίνουν την δυνατότητα να ανοίγονται Πύλες εντός σπηλαίων με κατάλληλη διαρρύθμιση... Δείτε  ΕΔΩ   ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...

Παρακάτω υπάρχουν αναλυτικά κι άλλες πληροφορίες στην εκπομπή του Βασίλη Μπαντίδη για το εν λόγω θέμα:





iokh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου