Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Η φωτογραφία που από χθες ανεβάζουν στο διαδίκτυο όλοι οι Ρώσοι!



Η παραπάνω φωτογραφία που κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα σε προσωπικές σελίδες και ιστολόγια Ρώσων πολιτών, είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στη χώρα.


Συναγερμός έχει σημάνει στην Τουρκία από την είδηση που μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, επικαλούμενα το αραβόφωνο Αλ Τζαζίρα, ότι ο Πούτιν εν όψει μαζικής επίθεσης του συριακού καθεστώτος στο κέντρο του ISIS αποφάσισε να στείλει επίλεκτες ειδικές δυνάμεις για να ενισχύσει τον συριακό στρατό.

Το σχέδιο αυτό του Ρώσου προέδρου αποκάλυψε ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Andrey Fyodorov, με την υπογράμμιση ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι αποφασισμένος να χτυπήσει καίρια τους Τζιχαντιστες στην ίδια τους τη πρωτεύουσα, την Ράκκα που είναι για αυτούς ότι ήταν το Βερολίνο για την Γερμανία στον Β¨ παγκόσμιο πόλεμο.

Πλάνα που κυκλοφόρησαν από το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δείχνουν αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιούνται από ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη Sukhoi Su-34 στις παράνομες πετρελαϊκές εγκαταστάσεις που λειτουργούν από τον αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος (IS, πρώην ISIS / ISIL) στο Ras al-Ayn, κοντά στα σύνορα Τουρκίας Συρίας


ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου