Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Στη Λάρισα ο Τούρκος Στρατηγός της 1ης Στρατιάς

avsever_musa


Αυτό και αν είναι από τα Άγραφα … Αλλά εμείς μυαλό δεν πρόκειται να βάλουμε ποτέ.

Στα δήθεν μέτρα ανοικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδος -Τουρκίας «για αυτό μας στέλνουν τα Πολεμικά τους κάθε τρεις και λίγο έξω από το Σούνιο» και τα μαχητικά τους πάνω απο τα νησιά μας ,μας στέλνουν για επίσκεψη τον Στρατηγό της 1ης Στρατιάς !

Ο Τούρκος Στρατηγός διοικητής της 1ης Στρατιάς της Κωσταντινούπολης είναι ο Στρατηγός που θα μας χτυπήσει στον Έβρο και μας έρχεται για ….τα δέοντα!

Στο πλαίσιο δήθεν των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης έτους 2016, ο Διοικητής της 1ης Τουρκικής Στρατιάς, Στρατηγός Musa AVSEVER, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και ομάδα επιτελών θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2016 στην έδρα της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU OHQ.

Σημειώνεται ότι η 1η Στρατιά είναι ο πλέον σύγχρονος και ετοιμοπόλεμος σχηματισμός του τουρκικού Στρατού, αφού θα αναλάβει το βάρος της υπεράσπισης της «καρδιάς» της Τουρκίας σε περίπτωση επιθετικής κίνησης του Ε.Σ. προς τα ανατολικά ή και το αντίθετο φυσικά.

Αλλά οι συμπτώσεις δεν τελειώνουν εδώ. Η 1η Στρατιά της Κωσταντινούπολης ήταν ήταν το κέντρο της επιχείρησης «Βαριοπούλα» και οι επιτελείς της είχαν καταστρώσει το σχέδιο επίθεσης στην Ελλάδα και κατοχής του βόρειου Έβρου.

Να μην ξεχάσουμε οτι από εδώ βγήκαν τα Άρματα και έπιασαν την γέφυρα του Βοσπόρου την 15 Ιουλίου το βράδυ του Πραξικοπήματος ….Άσχετα αν τους πήραν τα σώβρακα ο όχλος του Ερντογάν ,αφού τους εγκατέλειψαν οι Στρατηγοί !

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου