Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Tο δικαίωμα να έχεις πατρίδα ...


Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες ελλαδας

Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Π. Ρωμανός στο προηγούμενο άρθρο του με θέμα το ζήτημα της Μαζικής Μετανάστευσης 2016, επισήμανε, ανέλυσε και παρέθεσε σειρά στοιχείων αποδεικνύοντας και στον πιο δύσπιστο αλλά λειτουργικά σκεπτόμενο αναγνώστη ότι οι μαζικές μετακινήσεις  ασιατικών και αφρικανικών πληθυσμών στην Ευρώπη δεν είναι κάποια φυσική εξέλιξη, απόρροια των πολεμικών συγκρούσεων αλλά υλοποίηση συγκεκριμένου σχεδίου στο οποίο συμμετέχουν κυβερνήσεις  κρατών και θεσμοί, μυστικές υπηρεσίες, ΜΚΟ με πακτωλό χρημάτων, πολυεθνικές εταιρείες και ότι άλλο απαρτίζει την λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων. 

Στο επισυναπτόμενο νέο άρθρο-ανάλυση του, προχωράει και καταδεικνύει τα τραγικά αποτελέσματα της Μαζικής Μετανάστευσης στην χώρα μας και τους πολίτες της με τον διαφωτιστικό τίτλο  «Το χρονικό του εποικισμού της Ελλάδος».  Αυτό που συμβαίνει σήμερα όμως, είναι η κορύφωση μιας μακρόχρονης προσπάθειας βίαιης αλλαγής/αντικατάστασης του πληθυσμού της Ελλάδας (και της Ευρώπης) ώστε να καταλήξει μια πολύ-πολιτισμική κοινωνία στα Αμερικάνικα πρότυπα που θα την καταστήσει απόλυτα ελεγχόμενη και διαχειρίσιμη.
Προτείνουμε ολόθερμα, σε όποιον ακόμα μπορεί να συλλογάται ελεύθερα, να αναγνώσει όλο το άρθρο αν και μακροσκελές. Μόνο να κερδίσει έχει ... Αλλά και αν ακόμα δεν είναι διατεθειμένος για την πλήρη ανάγνωση,  ας σταθεί στο κεφάλαιο 11, «Το δικαίωμα να έχεις πατρίδα» ...  Ειδικά αν νιώθει Αριστερός ... Και ας επιτρέψει στον εαυτό του να στοχαστεί αληθινά αλλά και να νιώσει έως το βαθύτερο κύτταρό του τι πραγματικά σημαίνει Ανθρωπισμός!
Τότε ίσως τα λόγια του Αθηναίου στρατηγού Μιλτιάδη προς τους Έλληνες πριν από την μάχη του Μαραθώνα να δονήσουν την ψυχή του με το αληθινό τους νόημα :
Μάχη του Μαραθώνος,11η Σεπτεμβρίου 490 π. Χ.
Πριν από τη μάχη των Ελλήνων εναντίον των Περσών στον Μαραθώνα, ο στρατηγός των Αθηναίων Μιλτιάδης, απευθυνόμενος στους Έλληνες, είπε:
«Εάν τους νικήσουμε αυτοί έχουν πατρίδα να επιστρέψουν,
Εάν μας νικήσουν εμείς δεν έχουμε πού αλλού να πάμε.»
Πάτρα, 30/7/2016
Πρωτοβουλία Πολιτών της Πάτρας
«ελλήνων ευθύνη»

11.Το δικαίωμα να έχεις πατρίδα
Είναι απολύτως αναγκαίο να κατανοήσει τάχιστα η βάση της Ελληνικής αριστεράς, αποστασιοποιούμενη από τις παγκοσμιοποιητικές ηγεσίες της, ότι διεθνιστικό καθήκον δεν είναι να φέρεις τον τρίτο κόσμο στην Ελλάδα, αλλά να πας στις χώρες τους να πολεμήσεις για την ανατροπή των συνθηκών εκεί. Ταυτοχρόνως να συντρίψεις μέσα στις δυτικές χώρες, το χρηματοπιστωτικό σύστημα χρέους και εκμετάλευσης, και να θέσεις φραγμούς στην πλανητική εξουσία των πολυεθνικών εταιριών. Αυτό μπορεί και οφείλει να πράξει η αριστερά των δυτικών μητροπόλεων: Να ελευθερώσει την Δύση και τον Τρίτο κόσμο μαζί με αυτήν. Επίσης πρέπει η αριστερά να ενηλικιωθεί ξεπερνώντας τις αγκυλώσεις του 19ου αιώνα – όπως αυτήν του κομμουνιστικού μανιφέστου – ότι τάχα οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα και να συνειδητοποιήσει το προφανές, ότι το κεφάλαιο είναι αυτό που δεν έχει πατρίδα- και αυτός είναι ο λόγος που θέλει να καταστρέψει τις πατρίδες των άλλων. Η πατρίδα είναι το πραγματικό σχολείο του Ανθρωπισμού, της Συμπάθειας η οποία ξεκινάει από τους οικείους για να φτάσει στα όρια της Ανθρωπότητας. Αν δεν αγαπάς την πατρίδα σου προκειμένου να αγαπήσεις τάχα την Ανθρωπότητα, θα διαπιστώσεις ότι έχεις γίνει ανίκανος να αγαπήσεις οτιδήποτε. (Καζαντζάκης)
Το δικαίωμα να έχεις πατρίδα είναι  ανθρώπινο δικαίωμα!  Προστατέψτε την πατρίδα σας, προστατέψτε τον Άνθρωπο! Δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς το συνανήκειν. Μην καταδεχθείτε να γίνετε θύματα του ευρωπαϊκού μηδενισμού. Τα ανθρώπινα δικαιώματα ως δικαιώματα του εκριζωμένου ατόμου είναι απάτη.  Έχεις ως άνθρωπος δικαιώματα αν προηγουμένως έχεις απαρνηθεί την προϋπόθεση της ανθρωπινότητας, δηλαδή την πατρίδα σου; Δικαιώματα του ανθρώπου χωρίς άνθρωπο; Τι δικαιώματα έχει ο άνθρωπος που δεν είναι πια άνθρωπος; Ίσως δικαιώματα του ζώου. Αλλά από ποιόν θα προστατεύονται μέσα στο ζωϊκό βασίλειο τα δικαιώματα του ανθρώπινου ζώου; Όχι πάντως από τα άλλα ζώα. Αυτά αναγνωρίζουν μόνο το δίκαιο του ισχυροτέρου. Το ίδιο δίκαιο θα ισχύει και για το ανθρώπινο ζώο. Όμως το δίκαιο του ισχυρότερου είναι επακριβώς εκείνη η τάξη πραγμάτων που ο άνθρωπος όσο ήταν Άνθρωπος, πάσχισε να ανατρέψει με την πνευματική σύλληψη των δικαιωμάτων του ανθρώπου.
Πατρίδα μας είναι η Ελλάς, πνευματική πατρίδα της ιδέας του Ανθρώπου που ασπάσθηκαν οι λαοί της Ευρώπης. Όμως σήμερα η Ευρώπη διοικείται από μια πολιτική ηγεσία σοφιστών εκπαιδευμένων στην μετατόπιση των εννοιών , στην προπαγάνδα και στις μεθόδους του ψυχολογικού πολέμου. Με εκτελεστικά όργανα πολλές(όχι όλες) προδοτικές κυβερνήσεις και μίσθαρνες «μη κυβερνητικές οργανώσεις», με συμμάχους τους βαρόνους του κεφαλαίου που ελέγχουν την παραγωγή και την ροή του χρήματος, οι στρατευμένοι σοφιστές των Βρυξελλών μεθοδεύουν, με αμείλικτη συνέπεια, την δημογραφική, πολιτική, και πολιτισμική μετάλλαξη της Ευρώπης εις άλλον είδος. Οι πλέον προδοτικές απ’ όλες τις κυβερνήσεις της Ευρώπης είναι οι ελληνικές από την εποχή του Σημίτη και μετά.  Προδοτική είναι η κυβέρνηση που με πρόθεση υπηρετεί την παγκοσμιοποίηση ενώ η εντολή που έχει λάβει από τους πολίτες είναι να υπηρετεί το έθνος και τον λαό.
(απόσπασμα από το άρθρο «Το χρονικό του εποικισμού της Ελλάδος» του καθηγητή Κ. Ρωμανού )


greeknation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου