Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

Βούτηξε στις γραμμές του μετρό να σώσει επιβάτη που έπεσε...

Αυτοθυσία στο Λονδίνο: Βούτηξε στις γραμμές του μετρό να σώσει επιβάτη που έπεσε [εικόνες]

Και όμως, υπάρχουν και σύγχρονοι «καλοί Σαμαρείτες». Το απέδειξε ένας Βρετανός ο οποίος, λίγα λεπτά πριν φτάσει ο συρμός, «βούτηξε» στις γραμμές του μετρό στο Λονδίνο, για να...
σώσει έναν άνθρωπο που έπεσε,


Και όχι μόνο αυτό αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του γενναίου άνδρα με την αστυνομία να αναζητά απεγνωσμένα να τον εντοπίσει.

Ολα ξεκίνησαν όταν ένας 47χρονος άνδρας που στέκονταν στην πλατφόρμα, ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία, ζαλίστηκε και έπεσε στις γραμμές του μετρό. Αμεσως, χωρίς να το σκεφθεί, ο ήρωας συνεπιβάτης βούτηξε στις γραμμές και τον τράβηξε με ασφάλεια πίσω στην πλατφόρμα του μετρό, στον σταθμό Τότεναμ Κορτ Ρόουντ.

Ο επικεφαλής της βρετανικής αστυνομίας μεταφορών δήλωσε: «Η κάθοδος στις γραμμές είναι εξαιρετικά επικίνδυνα, αλλά πρέπει να εξάρω την γενναιότητα αυτού του ανθρώπου. Η ταχύτατη αντίδρασή του, όπως και των άλλων επιβατών, λίγο πριν φτάσει το τρένο, απεσώβησε μια τραγωδία».

Η Αστυνομία θέλει να βρει τον γενναίο διασώστη για να τον συγχαρεί για το κουράγιο του. Ετσι, όποιος αναγνωρίσει τον άνδρα, καλείται να ενημερώσει την Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών.


Πηγή: Daily Mail


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου