Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΚΡΗΤΗ: Ο ΠΡΙΝΙΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ

Από το ΑΠΘ και τη Θεσσαλονίκη στο Χάρβαρντ και τη Βοστώνη! Η 24χρονη φοιτήτρια Ελευθερία Παπαδάκη κατάφερε να εξασφαλίσει υποτροφία στο κορυφαίο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο, κι έτσι θα κάνει το μεγάλο βήμα μετά την Νομική και το ΑΠΘ.

Όπως δηλώνει η ίδια, στην κάμερα της ΕΡΤ1, στόχος της είναι να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, ώστε να βοηθήσει στην αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης. Το πολυπόθητο εισιτήριο για τις ΗΠΑ ήρθε παρά τις οικονομικές δυσκολίες, με κόπους, θέληση, υπομονή και ικανότητες.  Να σημειώσουμε ότι ο πατέρας της Ελευθερίας κ. Μανώλης Παπαδάκης είναι από τον Πρινιά.  Έτσι χτες το πρωί Κυριακή 31 Αυγούστου η Ενορία του Πρινιά και ο Δήμος Γόρτυνας την τίμησαν στο χωριό της.



Συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Πρινιά ο Δήμαρχος Γόρτυνας δια του Δημάρχου κ. Νίκου Σχοιναράκη της πρόσφερε αναμνηστική πλακέτα και έπαινο και η Ενορία ένα χρυσό σταυρό!

Ακολούθησε κέρασμα και ευχές στον  αύλειο χώρο της εκκλησίας.

Παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος της Δ. Ε. Αγίας Βαρβάρας κ. Βαρβάρα Ανωγειανάκη, ο πρόεδρος της Τ. Κ. Αγίας Βαρβάρας κ. Νίκος Καμνάκης, ο πρόεδρος της Τ. Κ. Πρινιά κ. Νίκος Καταντωνάκης  κ.α.

Εμείς της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!

prinias
prinias2
prinias4
prinias5
prinias6

cretanpatriot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου