Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016

Μας αγάπησαν γιατί τους πρόδωσε ο Ερντογάν;

ΦΩΤΟ (2)
Έλα κόσμε να πάρεις… το παζάρι ξεκίνησε και βγαίνουν τα άπλυτα στην φόρα.
ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

¨Αυτοκριτική για τα λάθη που διέπραξε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο πρώτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ελλάδας, καθώς και αναγνώριση της «μοναδικότητας του ελληνικού προβλήματος», περιλαμβάνει η Έκθεση του Ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης του Ταμείου (Independent Evaluation Office- ΙΕΟ), η οποία δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα…
Η έκθεση του του Ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης (Independent Evaluation Office-IEO), είναι μία ισχυρότατη απόδειξη πως η χώρα μας οδηγήθηκε στο Μνημόνιο, αντί να ενεργοποιηθούν άλλες διεργασίες που θα έσωζαν την οικονομία και θα τερμάτιζαν μία οικονομική κρίση που διαρκεί μέχρι σήμερα.
Καταγράφονται και δημοσιοποιούνται τα λάθη που έγιναν για την αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης χρέους το 2010, και από τα οποία φαίνονται οι λάθος εκτιμήσεις, προβλέψεις, και υποθέσεις.
Η χώρα επλήγη σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι οι άλλες χώρες εξαιτίας των αντιδράσεων που εκδηλώθηκαν από οργανωμένα συμφέροντα, από σοβαρά προβλήματα εφαρμογής του προγράμματος, καθώς και από τις επαναλαμβανόμενες πολιτικές κρίσεις. Τα παραπάνω οδήγησαν σε πολλαπλές κρίσεις, υπονομεύοντας έτσι την εμπιστοσύνη προς τη χώρα, αφήνοντας τον φόβο του Grexit να επικρέμεται.». parakato.gr/2016/07/blog-post_225.html#ixzz4FpfNSeDC
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ;
¨Υπάρχει πλέον μια τεκμηριωμένη απόδειξη ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο υπέκυψε σε πολιτικές πιέσεις και δεν απαίτησε αναδιάρθρωση χρέους προτού χορηγήσει το δάνειο του 2010 στην Ελλάδα, δηλαδή υπήρξε δόλος κατά της Ελλάδος!
Φυσικά όλα αυτά είχαν γραφτει και δημοσιευτεί κατά την διάρκεια των ετών όμως όλοι (εγχώριοι και εξωχώριοι) προσποιούνταν όχι μόνο ότι δεν τα καταλάβαιναν αλλά έλεγαν κιόλας ότι ευθύνονται οι πολίτες.
Τώρα όμως υπάρχει μια επί της ουσίας επισημοποίηση.
Όλα έγιναν για να σωθούν οι γαλλικές και γερμανικές τράπεζες που ήταν φορτωμένες με Ελληνικά ομόλογα. ¨
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου pronews.gr/portal
29 Ιουλίου 2016
Ο ΚΑΛΟΣ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ
Όμως πριν την έκθεση του ΔΝΤ ήρθε ο καλός αγγελιοφόρος στις 21 Ιουλίου 2016. ¨Απομείωση του ελληνικού χρέους πριν από τη λήξη της θητείας της κυβέρνησης Μ.Ομπάμα», θέλουν οι ΗΠΑ όπως δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιού κατά τη συνάντηση που είχε στο Μαξίμου με τον Έλληνα πρωθυπουργό επαναφέροντας το θέμα για τρίτη φορά μέσα σε μια ημέρα.
Aυτό σημαίνει ότι οι ΗΠΑ αυτή την φορά θα επιθυμούσαν άμεσα και τάχιστα τον επανεξοπλισμό της χώρας, καθώς γνωρίζουν ότι η Τουρκία δεν είναι φιλικό για αυτούς μέρος.¨
Οι Αμερικανοί λόγω της απομερικανοποίησης που εφαρμόζει ο Ρ.Τ.Ερντογάν στην Τουρκία θέλουν την άμεση ανάνηψη της Ελλάδας και τον επανεξοπλισμό της διότι χάνουν τον μόνιμο επί δεκαετίες «χωροφύλακα» στην περιοχή και δεν μπορούν πλέον να αναπτύξουν τα γεωπολιτικά τους συμφέροντα.
Το ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ της ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ξεκίνησε για την ΚΑΘ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗ και είναι όπως φαίνεται γεωπολιτικό .orient-express από την Αμερική 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου