Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Η πλουσιότερη γλωσσα του κόσμου πάνω στην οποία βασίστηκαν οι γλώσσες πολλών λαών δέχεται επίθεση από έλληνες (;) , από τον ίδιο τον υπουργό παιδείας!

2016-05-31_232854

Ο Ν. Φίλης μετά τις προκλητικές δηλώσεις που έκανε  στο παρελθόν περί εθνοκάθαρσης των Ποντίων και άλλα τέτοια ανιστόρητα μαργαριτάρια που πετάει κατά καιρούς, αυτή τη φορά μας ξεφούρνισε μια μεγαλοπρεπέστατη κοτσάνα περί «κατάργησης της διδασκαλίας των Αρχαίων αλλά και των Νεων Ελληνικών! »
Τα Αρχαία Ελληνικά σήμερα διδάσκονται ανά τον κόσμο στα καλύτερα Πανεπιστήμια και οι φοιτητές μαθαίνουν για τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμο, τον Ομηρο και τους αρχαίους τραγωδούς και οι σπουδές τους ποιό κλασσικές δεν γίνονται!
Την ίδια ώρα ο προκλητικότατος Ν Φίλης στη χώρα μας , με ύφος περισπούδαστο προτείνει  ανερυθρίαστα την καταργηση της διδασκαλίας  των αρχαίων  ελληνικών στα  ελληνικά γυμνάσια αμφισβητώντας ανόητα  τη σπουδαιότητα τους !
Αλήθεια ο Ν Φίλης δεν γνωρίζει πως για να μάθει κανείς να γράφει σωστά νεα ελληνικά πρέπει να μάθει γραμματική ? Δεν γνωρίζει οτι η γραμματική προυποθέτει τη γνώση των αρχαίων ελληνικών γιατί αυτά είναι η βάση όλων?
Αν δεν το γνωρίζει αυτό καλά θα κάνει να φροντίσει να το μάθει
και να μην λέει «Αρλουμπες»  .. μην εκραγούμε  και του πούμε τίποτα βαριά  … «γαλλικά» !
Αντε με τον κάθε ανιστόρητο   λεβεντομαλ@κα  που έχουμε μπλέξει.
Δείτε το βίντεο πριν σχολίασετε  …

Υ.Γ   Κυκλοφορεί ότι ο Φίλης
  • ετοιμάζει νέα τροπολογία να αρπάζουν τα παιδιά δεξιών στην ηλικία των 6 ώστε να τα κάνουν Ερυθρούς Χμερ.
  •  θα εκδωσει και δελτίο κολατσιού.Τα παιδιά θα τρώνε μόνο:1φ.ψωμί(2ημερών)+2 ελιες(θρουμπες)!
    (Βάση του νέου πλάνου εξάλειψης διακρίσεων…)
  • Καταργούνται και οι βασίλισσες από τα μελίσσια
    Θα μπούνε … συντρόφισσες😀
  • προτίθεται να κοψει ως και τις βασιλόπιτες..
Διαδώστε!!

13344614_10154168170237980_227578134651456220_n
 update 01/06/2016Οι γονείς μπορούν να αποκαλούν τα παιδιά τους όπως θέλουν (δήλωσε χτες ο μπουχέσας μετά το σάλο που ξέσπασε .) Δεν πρόκειται να τους υποδείξουμε εμείς το πώς, είπε. Βεβαίως, μετά απ’ αυτό γεννάται το μέγα ερώτημα: Ποιος συνέταξε τον Κώδικα Συμπεριφοράς που έχει τον εντυπωσιακό τίτλο «Παιδαγωγικός Κώδικας Δημοκρατικού Ανθρωπισμού»; Είχε ή όχι την έγκριση της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας; Και αν την είχε, πώς δηλώνει τώρα άγνοια ο υπουργός Παιδείας, ο οποίος δεν διστάζει να αποκαλύψει δημοσίως πώς αποκαλεί την κόρη του «φως μου» παρ όλο που ο ίδιος είναι διοπτροφόρος!
Το δούλεμα έχει και τα όριά του, δεν νομίζετε; Δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ είμαι σε διλημμα…
Ο τύπος είναι συγκροτημένος σταλινικός γκεσταπιτης…η απλως τα  έχει χαμενα?..

 xeimwniatikhliakada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου