Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Σήμερα, η Ελλάδα οφείλει ως ελάχιστη ευγνωμοσύνη για τη βοήθεια του λαού της Συρίας προς την πατρίδα μας (Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!), ως ελάχιστη συγνώμη για τη χυδαία και προδοτική στάση της επίσημης Ελλάδας, επί πέντε ολόκληρα χρόνια, να προχωρήσει -έστω και τώρα- στην Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας

Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας - http://nikosklitsikas.gr/
Χθες, ο χιλιετής πολιτισμός της Συρίας των Σελευκιδών, των απογόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, γιόρτασε τη νίκη της απελευθέρωσης της Παλμύρας, με μία συναυλία χωρίς προηγούμενο στα παγκόσμια πολιτιστικά δρώμενα: στο Αμφιθέατρο της αρχαίας Παλμύρας.

Η παγκοσμίου φήμης Ορχήστρα του διάσημου Russian Mariinsky Theatre, σε μια μεγαλειώδη συναυλία στο ρωμαϊκό θέατρο της πόλης, με τη διεύθυνση του ιερού τέρατος Μαέστρου Valery Gergiev's, Γενικού Διευθυντή του θεάτρου, μετά από έξι εβδομάδες από την απελευθέρωση της Παλμύρας.

Mια συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη των Μαρτύρων που έπεσαν για την υπεράσπιση της πατρίδας από την ιμπεριαλιστική επίθεση και την αντιναζιστική νίκη του Κόκκινου Στρατού, στις 9 Μάη 1945!
Μήνυμα με τηλεδιάσκεψη του Ρώσου προέδρου Πούτιν, που παρακολούθησε σε απευθείας μετάδοση ολόκληρη τη συναυλία...

Ο Πούτιν, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του για αυτή την "καταπληκτική ανθρωπιστική εκδήλωση", μεταξύ άλλων επισήμανε:
«Αυτή η γιορτή είναι μια ένδειξη ευγνωμοσύνης, της μνήμης και της ελπίδας - μια ευγνωμοσύνη σε όλους εκείνους που για την καταπολέμηση της τρομοκρατίαςθυσίασαν τη ζωή τους. Στη μνήμη όλων των θυμάτων της τρομοκρατίας, ανεξάρτητα από τον τόπο και το χρόνο των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν κατά της ανθρωπότητας. Εκδήλωση ελπίδας για τη διάσωση του σύγχρονου πολιτισμού από αυτή την τρομερή μάστιγα της διεθνούς τρομοκρατίας...».

Αυτά απέναντι στην ένοχη σιωπή της "πολιτισμένης" δύσης, που τόσα "επένδυσε" σ' αυτό τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο...

Χθες στην Παλμύρα γιόρτασαν τη στρατιωτική νίκη εναντίον των μισθοφόρων-δολοφόνων του χαλιφάτου, που στρατολόγησαν, εκπαίδευσαν, εξόπλισαν και έστειλαν στη Συρία οι "πολιτισμένοι" ηγέτες -σωστότερα πλασιέ εμπόρων όπλων- της δύσης, που φιλοδοξούν να γίνουν νεοαποικιοκράτες, χρησιμοποιώντας την Τουρκία, το Ισραήλ, τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ.

Χθες δεν ηττήθηκε το χαλιφάτο, οι χώρες λακέδες της δύσης...
Χθες ισοπεδώθηκε, εξαφανίστηκε, ο λεγόμενος "δυτικός πολιτισμός", η νέα τάξη που για πέντε ολόκληρα χρόνια με την "αραβική άνοιξη" -σωστότερα σκοταδιστικό χειμώνα-, πολέμησαν να υποδουλώσουν έναν λαό.

Χθες αποκαλύφθηκε η διεθνής δημοσιογραφική πορνεία. Τα ΜΜΕ κι οι αργυρώνητοι "δημοσιογράφοι", που για ακόμη μία φορά συγκαλύπτουν και καλλωπίζουν τα ανθρωπόμορφα κτήνη του χαλιφάτου, του ελεύθερου συριακού στρατού, των φραξιών της Αλ Κάιντα, προβάλλοντάς τους ως "μετριοπαθείς αντιπολιτευόμενους" του τύραννου και δικτάτορα Άσαντ. Μάλιστα, τις δολοφονίες στο μαρτυρικό Χαλέπι, τις αποδίδουν στη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Συρίας.

Ακόμη και στη δική μας πατρίδα, αύριο στην Αθήνα, θα διαδηλώσουν "πρόσφυγες" με τις σημαίες των τρομοκρατών και την προστασία των επαγγελματιών αντιρατσιστών, με τις ΜΚΟ του Soros, όπως ακριβώς γίνεται σε σχεδιασμό σ' ολόκληρη την "πολιτισμένη" Ευρώπη.

Το παγκόσμιο μάθημα πολιτισμού, δημοκρατίας, ανθρωπισμού κι ελευθερίας δόθηκε χθες στην Παλμύρα: H Zηνοβία επέστρεψε στον θρόνο της...

Αυτές τις ώρες η σκέψη των Ελεύθερων του κόσμου συναντάει τους Εργαζόμενους, τους Αγρότες της Αδέσποτης Συρίας, που συνεχίζουν να παλεύουν για να έχουν τροφή όλοι οι πολίτες της χώρας.

Αυτές τις ώρες η σκέψη των Ελεύθερων του κόσμου συναντάει τον Σύρο φούρναρη, τον οικοδόμο, τον γιατρό, τον ράφτη, τον πιλότο, τον μηχανικό, τον βοσκό, τον χωρικό, τον οδηγό των μέσων μαζικής μεταφοράς, τους τεχνικούς ύδρευσης και ηλεκτρικής ενέργειας, τους στρατιώτες που με θητεία υπηρετούν την πατρίδα τους, τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή, τις εθελόντριες γυναίκες που δίνουν μάχες με τους "εξεγερμένους" δολοφόνους...

Αυτές τις ώρες η σκέψη των Ελεύθερων του κόσμου δεν μπορεί ν' αγνοήσει τους Μουσουλμάνους Μαχητές της Χεζμπολά, τους Παλαιστίνιους και την Παλαιστινιακή Ταξιαρχία Ιερουσαλήμ, τους Φρουρούς της Ιρανικής Επανάστασης, τους Ρώσους στρατιώτες, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Συριακής κυβέρνησης για βοήθεια...

Αυτές τις ώρες η σκέψη των Ελεύθερων του κόσμου συναντούν τις θρησκευτικές μειονότητες. Τους Ελληνορθόδοξους με το Πατριαρχείο Αντιοχείας, στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση της πατρίδας. Τους άλλους Χριστιανούς, τους Μουσουλμάνους, τους Σουνίτες, τους Σιίτες, τους Αλεβίτες, που ενωμένοι υπερασπίστηκαν τη χώρα των Σελευκιδών!


Λαοί χωρίς μνήμη... δεν έχουν μέλλoν!
Kαλό ταξίδι Khaled al-Asaad... ήρωα των Αδέσποτων όλου του κόσμου
Yποκρισία: Στην Παλμύρα οι θάνατοι δεν έχουν την ίδια αξία...
Εμείς οι Σύροι πληρώνουμε με το αίμα μας...
H μαφιόζικη κουλτούρα της “Αυγής” και του Υπουργείου Πολιτισμού...


Ολόκληρο το βίντεο της συναυλίας: ΕΔΩ
stoxasmos-politikh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου