Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Αν φοβάσαι, να το καταλάβω, αλλά εδώ μας πολεμούν και σε αυτές τις περιπτώσεις ο κάθε ένας επιλέγει τον τρόπο που θα πεθάνει

Aisiodoksa_pososta!...
 Το 80% αυτών που ψήφισαν, εμπιστεύτηκαν και θα εμπιστευτούν ξανά κόμματα που δήλωναν αντιμνημονιακά μεν, αλλά που δέχθηκαν και θα δέχονται με ευκολία τα μέτρα δε. Φυσικά για τα μάτια του κόσμου θα λένε πως δε θέλουν και διάφορα τέτοια.                      

 Είναι θεωρητικά τα κόμματα που δε θέλουν καθόλου μνημόνια αλλά, ευκαιρίας δοθείσης…
Οι πολιτικοί όταν μπουν στη βουλή, σαφώς καλυτερεύουν τις συνθήκες διαβίωσής τους. Είναι δυνατόν μετά το “γλύκισμα” που άρχισαν να τρώνε, να δεχθούν αλλαγές που θα είναι εις βάρος τους  και θα τους αφήνουν πικρή γεύση; Βασικά ΟΧΙ!
Οπότε, μην περιμένεις κάτι το ουσιαστικά διαφορετικό από τον βολεμένο και χορτασμένο.
Οι τραβηγμένα αισιόδοξοι θέλουν να ελπίζουν στην καλύτερη διαχείριση των μνημονίων από το δικό τους κόμμα… Θα τρώνε μνημόνια μέχρι να σκάσουν!       
Τέλος πια στο παραμύθι που βολεύει «Δεν ήξερα, δεν κατάλαβα». Ο κάθε ψηφοφόρος γνωρίζει πολύ καλά τι θα του φέρουν όλοι αυτοί, τέρμα οι δικαιολογίες πια.
Μέσα μου δεν μπορώ να δεχτώ πως κάποιοι αρρωστημένα κολλημένοι ή βολεμένοι θα δίνουν ζωή στο λάθος και θα με οδηγούν στο θάνατό –εντός ή εκτός εισαγωγικών-.
outelogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου