Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!



Δηλαδή, 43,4 δισ. ευρώ παραπάνω, και γύρευε πόσα ακόμη θέλουν να μας αρπάξουν οι αδίστακτοι τοκογλύφοι-εταίροι μας


Μας πίνουν το αίμα οι… φίλοι και εταίροι μας, μπροστά στους οποίους ο Σάιλοκ μοιάζει μαθητούδι… Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα, όπως αναδύεται γυμνή από τους αριθμούς, τους οποίους οι ομοτράπεζοί μας έχουν θεοποιήσει, κι ας πεινάνε κι ας αυτοκτονούν άνθρωποι.

Τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, τα οποία γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο δικός τους άνθρωπος, ο Γιάννης Στουρνάρας, και επομένως κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει, είναι… τρομοκρατικά. Και οι εταίροι μας αποδεικνύονται χειρότεροι τρομοκράτες από τον Ξηρό και τον Μαζιώτη.

Η Ελλάδα από το 2010, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου μάς έβαλε στο Μνημόνιο, με τη σύμφωνη γνώμη του Βενιζέλου, μέχρι και την ώρα που παρέδωσαν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, δηλαδή όλο το 2014, πήρε:

* από το ΔΝΤ 32 δισ. ευρώ και

* από τη δανειακή σύμβαση (GLF και EFSF) 194,7 δισ. ευρώ.

Σύνολο 226,7 δισ. ευρώ.

Από αυτά πήγαν:

* στην κάλυψη του ελλείμματος (δηλαδή, έμειναν στην Ελλάδα) μόλις 33,3 δισ. ευρώ

* σε τόκους 48,7 δισ. ευρώ και

* σε τοκοχρεολύσια 191,8 δισ. ευρώ.

Τι προκύπτει από όλους αυτούς τους αριθμούς;

Ότι ο ελληνικός λαός είναι το μεγάλο κορόιδο της οικουμένης. Από τα 226,7 δισ. ευρώ που δανειστήκαμε στα πέντε χρόνια, μόνο τα 33,3 δισ. ευρώ (14,69%) κρατήσαμε εμείς για να καλυφθεί το έλλειμμα που είχε η χώρα μας.

Τα υπόλοιπα (193,4 δισ. ευρώ) πήγαν στην τσέπη των δανειστών μας, συν 76,7 δισ. ευρώ, λεφτά από την αφαίμαξη του ελληνικού λαού αυτά τα τραγικά πέντε χρόνια, για να πληρωθεί ο συνολικός λογαριασμός του Α’ και του Β’ Μνημονίου, που είχε φθάσει στα 270,1 δισ. ευρώ με τους τόκους και τα τοκοχρεολύσια, όπως φαίνεται αναλυτικά από τους πίνακες της… συναδελφικής λεηλασίας που παραθέτουμε.

Αυτά είναι τα έργα, το success story, το κατόρθωμα της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, για το οποίο επαίρονται ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος.


ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου