Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Μερικά κορίτσια αρκούν για να σπάσει το μυαλό σου. Αλλά πόσα ακριβώς; Εσύ τι βλέπεις;Adtech Ad
AdTech Ad

Το ίντερνετ διψάει για γρίφους και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Ενδεικτική είναι η περίπτωση, σχεδόν ένα χρόνο πριν, του #thedress που είχε καταφέρει να μας κάνει να απορούμε με τον κόσμο που έβλεπε άλλο χρώμα από εμάς. Ένα χρόνο μετά από εκείνο τον χαμό, μια άλλη φωτογραφία- γρίφος έρχεται να γίνει viral και να μας τρελάνει.
Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο που μοιράστηκε στο Instagram, η Ελβετίδα φωτογράφος Tiziana Vergari σίγουρα χωρίς να υποψιάζεται τι θα ακολουθούσε.
Εδώ και μια εβδομάδα χιλιάδες άτομα προσπαθούν να μετρήσουν τα κορίτσια που εμφανίζονται στη φωτογραφία. Κοιτούν τα βραχιολάκια, τα μαλλιά, το πλαίσιο και δε βγάζουν άκρη. Είναι 11, 4, 2; Πόσα; Για ξεκίνα να μετράς και εσύ και θα δεις που θα μπερδευτείς.
Η ίδια η φωτογράφος, άφησε λίγο χρόνο να παλέψουμε με την παρατηρητικότητα μας και έδωσε τη λύση του γρίφου. Τα κορίτσια της φωτογραφίας είναι δύο. Πρόκειται για τις κόρες της που απλά κοιτούν δύο καθρέφτες.
Βέβαια, παρά το ότι η αλήθεια έλαμψε, ο κόσμος συνεχίζει να σχολιάζει στη φωτογραφία και να απορεί. Εδώ που τα λέμε, όχι άδικα.
ladylike

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου