Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Με αυτή την ΕΡΤ τι θα γίνει;



Μαγαζί ρουφιάνων ήταν και παραμένει. Έκανε ένα καλό ξεκίνημα, αλλά πολύ γρήγορα μετατρέπεται σε μηχανισμό άθλιας προπαγάνδας.
Χθες το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων ακούσαμε ότι οι σχέσεις ΗΠΑ - Κούβας παρεμποδίζονται από το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με προφανές το υπονοούμενο κατά της Κούβας.
Η δημοσιογραφική κουλτούρα ΣΥΡΙΖΑ, μπολιασμένη με την πολιτική κουλτούρα της μαϊμού αριστεράς.
Λοιπόν άξεστα πουλητάρια της ΕΡΤ και της κάθε μηχανής βρώμικης προπαγάνδας : στις ΗΠΑ με τους πολίτες που τους σκοτώνουν στους δρόμους οι μπάτσοι χωρίς αφορμή (και μετά δεν περνούν ούτε καν από δίκη) υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα ; νοούνται μήπως ανθρώπινα δικαιώματα όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει το δικαίωμα να δώσει εντολή στις μυστικές του υπηρεσίες να δολοφονήσουν ανθρώπους σε όλη τον πλανήτη; τα Γκουαντάναμο, οι κλειστές δίκες κλπ ... είναι παράδειγμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων ; οι περισσότεροι φυλακισμένοι στον πλανήτη ; η εταιρειοκρατία επί των ανθρώπων ; τα ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα των πολιτών των κρατών που μπουκάρουν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ; Μήπως είναι υπόλογοι οι Κουβανοί με τις δεκάδες επιχειρήσεις των ΗΠΑ για εκτέλεση του Κάστρο και για ανατροπή της κυβέρνησης ; μήπως οι έγκλειστοι στις φυλακές είναι πουλημένοι κουβανοί πράκτορες των ΗΠΑ; μήπως 50 χρόνια εμπάργκο είναι λίγο, όταν σε σφίγγει ο γίγαντας ;
Εγώ θα μείνω στο ντοκυμαντέρ του Μουρ, που πήρε τους ανασφάλιστους από τις ΗΠΑ, που θα πέθαιναν χωρίς να μπορούν να έχουν καμία ιατρική φροντίδα και τους πήγε στην Κούβα που έγιναν καλά με 50 δολάρια. Ας φτάσουν οι Η.Π.Α. στο επίπεδο εκπαίδευσης και ιατρικής φροντίδας της φτωχής Κούβας και μετά ας ξαναβγούν τα καραγκιοζάκια της ΕΡΤ να κάνουν άθλια προπαγάνδα.

 stoxasmos-politikh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου