Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

Πάρτον και στο γάμο σου τον Τρ. Αλεξιάδη: «τέλειωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα»!


«Από τα 56 μου χρόνια, τα 36 ασχολούμαι με ζητήματα φορολογίας…Αυτό που θα έβαζα σαν τίτλο στη φορολογική ιστορία της χώρας θα ήταν, «τέλειωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα»»!

Η παραπάνω δήλωση έγινε  στη Βουλή,
από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, κατά τη διάρκεια συζήτησης ερώτησης ενός βουλευτή.Προσυπογράφουμε τη δήλωση όχι μόνο γιατί περιγράφει αντικειμενικά την έως τώρα «φορολογική ιστορία» της χώρας, αλλά και γιατί αποτυπώνει με την μέγιστη σαφήνεια την ιστορία που γράφουν σήμερα ο κ. Αλεξιάδης και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε, είναι ότι θα πρέπει να υπάρχουν και κάποιες συνέπειες γι΄ αυτούς που παραλαμβάνουν, τα πράγματα, άσχημα και τα κάνουν… χειρότερα!

Βεβαίως, εν συνεχεία, ο κ. Αλεξιάδης έδωσε διευκρινήσεις και είπε ότι η δήλωση του αφορούσε τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Θα δεχόμασταν τη διευκρίνηση αν ο κ. Αλεξιάδης είχε να μας παρουσιάσει έστω και μια περίπτωση, που η σημερινή κυβέρνηση κατάφερε να μην κάνει χειρότερη τη θέση των φορολογουμένων, σε σχέση με τους προηγούμενους.

ημεροδρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου