Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Τα παιγνίδια του αρχικωλοτούμπα Καμμένου κατά της Ελλάδας είναι πολύ μεγαλύτερα από ένα πυροτέχνημα πιθανόν λόγω συνόδου για το μεταναστευτικό που πέταξε ο Μουζάλας.

3366b-fyrom.jpg

Σημασία στη πολιτική έχει τί υπογράφεις και όχι ότι λες.
  • Η ενυπόγραφη παράδοση του ελέγχου στο Αιγαίο στο ΝΑΤΟ από τον Καμμένο σε συμφωνία με το Μητσοτάκη δεν αφορά το κ.Μουζάλα, αφορά αυτόν που την υπέγραψε.
  • Τα γεγονότα στην Ειδομένη, είναι …………..λάθη του Καμμένου και της ΕΥΠ και όχι του Μουζάλα. Ο στρατός στην Ειδομένη παραμένει απών. Τα σύνορα στο Αιγαίο δεν τα ελέγχει κανένας Έλληνας. Η χώρα μας είναι ανοιχτή από παντού.
  • Το ελικόπτερο στη Κίναρο δεν χτυπήθηκε από άνεμο… Πιο πιθανό θα ήταν να έκλασε ο Καμμένος στην Αθήνα και με τα αέρια του να το χτύπησε!

Γίνεται θόρυβος από το Καμμένο για το Μουζάλα για να μη γίνει αντιληπτό τι αποφασίζεται αυτή τη στιγμή στην ΕΕ (άλλη μια προδοσία…). Πρόκειται για θέατρο. Καθαρό θέατρο. Θέατρο ήταν και όσα
ο Κρανιδιώτης στη συνέχεια είπε για το θέμα Μουζάλα. Θέατρο ήταν και η αποβολή του από τη ΝΔ. Όλα είναι βαρελότα.
  • Ξέχασε κανείς την άδεια που έδωσε η Θεοδώρα Μπακογιάννη – Μητσοτάκη- Κούβελου στο αεροπλάνο της FΥΡΟΜ για να προσγειωθεί στην Κέρκυρα παλαιότερα, φέρον τα σήματα της Μακεδονίας; Αυτό είναι πράξη. Ο κ.Μουζάλας έκλασε απλά από το στόμα .
  • Ξέχασε κανένας το βραβείο Ιπεκτσί που έχει δοθεί, στη Δώρα Μητσοτάκη – Μπακογιάννη – Κούβελου, όπως και στον μπαμπά της για τις υπηρεσίες του; Και αυτό είναι πράξη. Αφορά αναγνώριση υπηρεσιών…
  • Το διδακτορικό του Τσίπρα είναι πρόβλημα, γιατί σημαίνει στήριξη. Δεν έχει κάνει κάτι για να αναγνωρισθεί…
Για την μεταναστευτική πολιτική είναι υπεύθυνη όλη η κυβέρνηση. Το να πει κάποιος “αποχωρώ επειδή ο Μουζάλας έθιξε τα εθνικά συμφέροντα” είναι παραμύθι της Χαλιμάς, γιατί η παράδοση του Αιγαίου στο ΝΑΤΟ από τον Καμμένο και η μη οριοθέτηση της ΑΟΖ παλιά υπόσχεση των ΑΝΕΛ είναι κάτι χειρότερο.
Η σύνταξη των ΑΝΕΛ υπέρ της δημιουργίας ΕΟΖ όπως και η δημιουργία Τράπεζας Ανάπτυξης με εγγυήσεις τη δημόσια και την εκκλησιαστική ακόμη περιουσία είναι ακόμη μια μειοδοτική πράξη.
Ο Καμμένος δεν αποκλείεται να παίζει και το παιγνίδι της ΝΔ και κάποιων καναλαρχών. Παρέα είναι όλοι. Το θέατρο να παίζει, ο τροχός να γυρίζει. Όπως και να έχει, το σημαντικό είναι ότι κανένα κόμμα δεν έχει προτάσεις. Τα νοιάζει μόνο το βόλεμα. Είναι όλα χαμένος χρόνος.
ιχνος

tolimeri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου