Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Να ποιά είναι η κατάσταση στην Ελλάδα τον Μάρτη του 2016 και Να τι είναι ρατσισμός και ποιός και από ποιόν τον υφίσταται και ποιος όχι!

hell
Η Ελλάδα που ξέραμε κι αν δεν  τελείωσε, τελειώνει.Ξεψυχάει ..
Αλλά εμάς μας φταίνε πάντα οι άλλοι. Εμείς που τα δεχόμαστε και τα υποθάλπουμε, ποτέ.
Πρόκληση η φράση του Φίτσο που είπε ότι  » ήρθε η στιγμή να θυσιαστεί η Ελλάδα», και να τα κλάματα  τα δικά μας και να οι τίτλοι στα ελληνικά συστημικά ΜΜΕ για τους κακούς ξένους και ότι «αυτή δεν είναι η Ευρώπη που όλοι ονειρευόμαστε».

Ο Φίτσο όμως δήλωσε και κάτι άλλο ακόμη που εμας μαλλον σκόπιμα μας διέφυγε. Πως προειδοποιούσαν τον Τσίπρα να φυλάξει τα σύνορα αλλά αυτός αναρωτιόταν με εκείνο το μπλαζέ υφάκι -του ανθρώπου που δεν έχει δουλέψει ποτέ του για να βγάλει  το μεροκάματο-  αν έχει σύνορα η θάλασσα!
Μετά έτρξε και τρέχει και τηλεφωνεί χεσμένος στον ποιον? Στον  Λεβέντη! Ο Αλέξης Τσίπρας Ελληνάκο μου, καταστρέφει την Ελλάδα ή μάλλον αποτελειώνει ότι είχε απομείνει και (κάνει πως) δεν το αντιλαμβάνεται!
Οι μόνοι που ζουν καλά είναι οι κολλητοί ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ που προσλαμβάνονται ως σύμβουλοι και μετακλητοί.

Επειδή δεν πρέπει να μας φταίνε πάντα οι άλλοι, οφείλουμε πρώτα από όλα όσοι στηρίξαμε με έμμεσο έ ααμεσο  τρόπο  την άνοδο του Τσίπρα στην εξουσία, να ζητήσουμε  συγγνώμη. Όπως συγγνώμη οφείλουμε και όλοι όσοι κάναμε με την όποια δύναμη έχουμε, ότι μπορούσαμε μέσα από το διαδίκτυο ώστε να ανατραπεί η τότε κυβέρνηση ελπίζοντας ότι κάτι ίσως αλλάξει, θεωρώντας πως δεν υπήρχε παρακάτω. Κάναμε λάθος, ας το ομολογήσουμε. Τελικά πάντα υπάρχουν χειρότερα.
Στα Εθνικά θέματα, τώρα.
  • Η Αλβανία μας πάει στη Χάγη για τους Τσάμηδες , τα Σκόπια μας κλείνουν τα σύνορα και διαβάσαμε ότι άνοιξαν πυρ σε ελληνικό έδαφος και η Τουρκία εκτός από σουρωτήρι του εναέριου χώρου μας, έχει σε διαρκή εξέλιξη τη σύγχρονη απόβαση της Νορμανδίας. Ο έλληνας αναληρωτής υπουργός Ξυδάκης δίνει συνέντευξη και αποκαλεί τα Σκόπια, Μακεδονία ενώ βλέπει θετική την επιμιξία με το Ισλάμ. Παραδώσαμε το Αιγαίο στο ΝΑΤΟ γιατί εμείς είμαστε ανίκανοι, να φυλάξουμε τα σύνορά μας.
    Και ας έρθουμε τώρα και στην άλλη καυτή πατάτα. Το προσφυγικό / λαθρομεταναστευτικό. Δεν υπάρχει καμία κακιά Ευρώπη. Υπήρχαν και υπάρχουν ανόητοι  άνθρωποι που:
  •  έλεγαν ότι όποιος εισέρχεται στη χώρα και δηλώνει «πρόσφυγας» θα του χορηγείται άδεια παραμονής 6 μηνών,
  •  έκλειναν ορθά την Αμυγδαλέζα αλλά αντί να απελάσουν τους έγκλειστους, τους εξαπέλυσαν αναξέλεγκτους στην Ομόνοια!!!!!!!!!!!
  •  απειλούσαν ότι θα γεμίσουν το Βερολίνο τζιχαντιστές


Δεν μας φταίνε τα νησάκια μας ούτε η μορφολογία του εδάφους τους. Το Αιγαίο ήταν και παραμένει το καλύτερο σύνορο. Η μη τήρηση των νόμων, όμως,  εδώ και η τήρησή τους παντού έξω ,  μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση
  • Εμείς είμαστε που πνίγουμε παιδιά στο Αιγαίο! Εμείς είπαμε, ελάτε. Και ήρθε όλο το Μαγκρέμπ και όχι μόνο τη Συρία!
  • Κανένας πόλεμος δε φταίει. Ο πόλεμος υπάρχει εδώ και πέντε χρόνια τώρα. Όπως υπάρχει τα τρία τελευταία χρόνια και το γερμανικό σχέδιο για εξισλαμοποίηση της Ευρώπης και εισαγωγή προσφύγων προκειμένου να λύσει το ασφαλιστικό της η Μέρκελ
  • Εμείς τους φέραμε και τώρα δεν ξέρουμε τι να τους κάνουμε διότι τελικά δεν «εξαφανίζονται» κυρα Τασία μου με το καμηλό παλτό  τα χρυσαφικά και το υπεροπτικό υφάκι.                                                                                                                                                                                                                       Στα ρεπορτάζ στην Ειδομένη είδαμε  πως μοιράστηκαν 3.000 μερίδες νερόσουπα για 12.000 κόσμο. Η πείνα γεννά έγκλημα.
    Επίσης  εγκλημα και  παραβατικές συμπεριφορές γεννιουνται θέλουμε δεν θάλουμε και για άλλους λόγους.

  • Ο γέροντας στο Κιλκίς έβλεπε να του κλέβουν αυτές τις ημέρες 1,5 τόνο ξύλα και όλο το κοτέτσι. Αυτός, τι φταίει; Τι θα γίνει όταν κάποιος άλλος, πιο νέος, θα αντιδράσει βλέποντας 2-3 Αφγανούς να εισβάλλουν στην ιδιοκτησία του;
  • Μετά , πώς νομίζετε θα «Εκτονωθούν» αυτοί ; Λάθρο και νέοι σε ηλικία ισλαμιστές με μια κουλτούρα αντιμετώπισης του άλλου φύλου ως αντικειμένου; Δεν θα βιάσουν όταν τους σφίξει η σεξουαλική πείνα;
    Στην πλατεία Βικτωρίας οι Αφγανοί πλακώνονται μεταξύ τους για πιο απλά θέματα μπροστά στους δικούς μας τους εθελοντές που τους πηγαίνουν ρουχισμό και τρόφιμα.
    Κάποιοι άλλοι πάλι, δικά μας παιδιά με γαλλικά και πιάν(ω)ο, αρρωστημένα μυαλά, ψωνίζουν κοπελίτσες ή και νεαρούς με 10-15 ευρώ.
    Ναι , ναι! Στα σοβαρά αναρωτηθείτε: “Κυκλοφορούν ανάμεσά μας άνθρωποι που αγνοώντας παράλληλα όλους τους πιθανούς κινδύνους, εκμεταλλεύονται τη δυστυχία προσφύγων και λαθρομεταναστών και τους γαμάνε (ή το ανάποδο) στην κυριολεξία!
    Τι χώρα κατάντησε πια αυτή η Ελλάδα να γεννά τέτοιες ψυχές; Τους φέραμε, τους παγιδεύσαμε, ξέρουμε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγούν και τους πηδάμε κι από πάνω!
    Και μέσα σε όλα βγαίνει κι ένας Μουζάλας με τα μαντήλια και τα φουλάρια του να μας πει ότι γινόμαστε αποθήκη ( ψυχών ή μόνο μελαψών ή και λευκών σωμάτων ( αυτό δεν το διεκρίνησε) πως θα μείνουν 100.000 εδώ και επιτάσσει τις διάφορες υποδομές που έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός, επ’αόριστον…!
    Οργάνωση; Καμία.
    Ποιοι είναι σιίτες; Ποιοι σουνίτες; Όσοι είναι πραγματικοί πρόσφυγες, τι άποψη έχουν για τον πόλεμο στη χώρα τους; Υποστηρίζουν τους τακφιριστές, δηλαδή τους ορθόδοξους σουνίτες που κόβουν κεφάλια ή τη νόμιμη κυβέρνηση;                                                          
    Και τώρα τι θα κάνει η κυβέρνηση μας;
  • Έφερε εδώ με τις πράξεις της δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων και θα τους περιφέρει;
  • Τους έφερε για να τους φυλακίσει;
  • Κι αν εξεγερθούν;



Οι κυρα Τασω και οι  Τσιπρανελ  τι κάνουν? Επαιξαν  μαζί τους και τώρα τα μωρά κλαίνε στους καταυλισμούς τρώγοντας νερόσουπες κι αυτοι θα κάθονται ετσι με δεμένα τα χέρια να τους καμαρώνουν?  Θα γίνει διασπορά ανα τη επικράτεια είπε ο Δρίτσας.
Να τους στείλει στη Τασία , του αποκρίνομαι εγώ και πολλοί ΄’αλλοι  Έλληνες που  οι  οικογένειες τους έχουν δώσει αίμα για τη λευτερια  αυτού εδώ του τόπου.
O ανόητος πρωθυπουργός μας με το μπλαζέ υφάκι έπαιξε με την χρεοκοπημένη Ελλάδα φορτώνοντάς της από το πουθενά ένα ακόμη τεράστιο πρόβλημα και παίζει στα ζάρια και την πληθυσμιακή και εθνική της αλλοίωση με ένα στοιχείο (ισλάμ) που δεν αφομοιώνεται και είναι εντελώς ξένο και ενάντιο στη νοοτροπία, τα δεδομένα, τα ήθη , τα έθιμα και κουλτούρα μας!!!!!!!!! Σόκαρε λεει  τους αρχηγούς στην αρχή της σύσκεψης, όταν τους είπε ότι δεν μπορεί να κάνει διαχωρισμό προσφύγων και μεταναστών.
Δειτε τι συμβαίνει ήδη στην Ευρώπη και ειδικά στην Γερμανία έτσι για να πάρετε μια πιο σφαιρική ιδέα!
Λύσεις υπάρχουν;
Ναι υπάρχουν παρόλο που  τα περιθώρια έχουν πλέον στενέψει επικίνδυνα πριν ζήσουμε τις πιο απίθανες ακρότητες.


Δυστυχώς όμως δεν έχουμε τους ανθρώπους που θα αποφασίσουν από τη μια πλευρά να σώσουν τη χώρα και από την άλλη να μην εξαπατούν / παγιδεύουν πρόσφυγες και εξαθλιωμένους. Ούτε στην κυβέρνηση, ούτε στην αντιπολίτευση.
Όπως υπάρχουν και χειρότερα. Ποια είναι αυτά; Θα τα δούμε στην πράξη. Σκεφτείτε λίγο τα παρακάτω.
Έχετε συνειδητοποιήσει ότι μέρα τη μέρα αυξάνει δραματικά ο αριθμός τους σε όλη τη χώρα και ότι αντίστοιχα δείχνουν το θράσος τους και στην Ελλάδα ? Tην Ελλάδα που είναι η ΜΟΝΗ που τους δέχεται ( επίσημα τουλάχιστον) και τους φροντίζει. Για τέτοια φύση ανθρώπων και αντιλήψεων μιλάμε . Κανείς δεν τους θέλει εξ αιτίας ακριβώς της ισλαμικής επιθετικής θανάσιμης ιδεοληψίας και ιδιαιτερότητάς τους κι όμως αυτοί επιμένουν να κάνουν το δικό τους.
Θα μας δεχτείτε γιατί απλά ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ Και ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ. Aντιθέτως, ΕΣΕΙΣ θα γίνετε ισλαμιστές μια μέρα. “ , λένε με τις πράξεις τους . Και να τα κλεισίματα δρόμων γιατί απλά, έτσι γουστάρουν….
Κι αν σας ακούστηκαν σαν ρατσισμός οι ανησυχίες μου διαβάστε αυτό κι ελάτε ύστερα να μου πείτε εμενα τι είναι ρατσιμός και ποιος υφίσταται τις  διακρίσεις !
«Χτες πέταξαν έξω από το Ιπποκράτειου νοσοκομείο Έλληνα , που είχε βιβλιάριο υγείας της πρόνοιας ( Πριν πλήρωνε ΤΕΒΕ 32 χρόνια και δεν είχε πια από αυτούς ιατροφαρμακευτική κάλυψη γιατί με την κρίση δεν είχε πληρώσει εισφορές τα τελευταία 5 χρόνια)
Ο 55χρονο άντρας έχει κάνει εδώ και 5 μήνες βιβλιάριό από την πρόνοια για να μπει να κάνει εγχείρηση λόγο σοβαρού προβλήματος που έχει στο πάγκρεας του. και σε έναν ενδεχόμενο υποτροπιασμό ενδεχομένως και να πεθάνει. Μάλιστα ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει κάνει έκκληση και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ που του υποσχέθηκαν ότι θα κανόνιζαν το θέμα του. Όταν λοιπόν του πήγε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να υποβάλει αίτηση ώστε να πάρει σειρά προτεραιότητας για να εγχειριστεί τότε του είπαν ότι θα πρέπει πρώτα να το εγκρίνει ο πρόεδρος του νοσοκομείο και μετά να πάρει ημερομηνία. Με λίγα λόγια ο διοικητής του νοσοκομείου αποφασίζει ποιος ζει και ποιος πεθαίνει. Ο διοικητής του Ιπποκράτειου νοσοκομείο όχι μόνο δεν έδωσε άδεια αλλά τον απέρριψε γιατί όπως λέει είχε βιβλιάριο πρόνοιας και αυτό δεν δικαιολογεί τα έξοδα της εγχείρησης. Να σημειώσουμε εδώ ότι οι λαθρομετανάστες παίρνουν βιβλιάρια που κανονικότατα τους παρέχονται τα πάντα και σε ανθρώπους που έχουν δώσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ 32 χρόνια δεν δίνεται ούτε η ευκαιρία να ζήσουν

 xeimwniatikhliakada


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου