Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

το πολιτικό σύστημα και με ενεργούμενο αυτό νέμεται τον ελληνικό λαό, πλουτίζοντας ακόμα περισσότερο πάνω στη δυστυχία των Ελλήνων, τους οποίους ξεπουλά στους δανειστές

Απ’ ότι ακούμε από τους γύρω μας, σχεδόν όλοι συμφωνούν στο ότι, όποιος προσπαθήσει να φανεί συνεπής και να πληρώνει συνεχώς όλα τα φορολογικά βάρη που τον επιβαρύνουν, ακόμα και αν σήμερα μπορεί, σύντομα θα καταλήξει με μαθηματική ακρίβεια, σε ατομική και οικογενειακή καταστροφή. Κι αυτό το μαθηματικό αποτέλεσμα θα επέλθει επειδή τα φορολογικά βάρη αυξάνονται συνεχώς, την ίδια στιγμή που τα εισοδήματα πέφτουν κάθετα. Εκτός και αν έχει πίσω του μεγάλες καταθέσεις ή μια μηχανή που να κόβει χρήμα.

Ταυτόχρονα οι δανειστές ζητούν καπάκι ακόμα και την κατάργηση
των ψηφισμένων 100 δόσεων, που κάπως έδωσαν κάποια ανάσα σε χιλιάδες φορολογούμενους. 

Δυστυχώς, αυτή η τεχνητή κρίση που έχει οδηγήσει την Ελλάδα στην αιχμαλωσία, δεν φαίνεται να τελειώνει στο ορατό μέλλον (ακριβώς επειδή είναι τεχνητή) μέχρι να καταπιεί ολόκληρο το έθνος. Και όσο η κρίση δεν έχει συγκεκριμένη ορατή ημερομηνία λήξης, τόσο πιο πολύ αποσυντονίζει τους πολίτες, οι οποίοι ζουν μέσα στην ανασφάλεια και στην αδυναμία προγραμματισμού.

Αυτός ο γόρδιος δεσμός κόβεται μόνο με το σπαθί και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από την έξοδο από το ευρώ, την μονομερή απομείωση  του χρέους και την αφαίρεση της πραγματικής εξουσίας από τα χέρια της εσωτερικής μαυραγορίτικης άρχουσας ολιγαρχίας, που έχει συμμαχήσει με τους δανειστές, έχει υπό τον πλήρη έλεγχό της το πολιτικό σύστημα και με ενεργούμενο αυτό νέμεται τον ελληνικό λαό, πλουτίζοντας ακόμα περισσότερο πάνω στη δυστυχία των Ελλήνων, τους οποίους ξεπουλά στους δανειστές.

Προσοχή όμως, τα δύο πρώτα από μόνα τους χωρίς το τρίτο, δηλαδή, χωρίς να πάρει ο λαός τον έλεγχο της πραγματικής εξουσίας στα χέρια του, θα είναι ακόμα πιο καταστροφικά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου