Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Εσχάτη προδοσία ? Και δεν λέει κανένας τίποτα? Ποιοί είναι αυτοί? Και τι διέπραξαν ? Γιατί κανείς δεν μας ενημέρωσε?

Το παρακάτω απόσπασμα είναι απο τα επίσημα πρακτικά της βουλής,που βρήκα στην ιστοσελίδα του Κοινοβουλίου. Εσχάτη προδοσία ? Και δεν λέει κανένας τίποτα? Ποιοί είναι αυτοί? Και τι διέπραξαν ? Γιατί κανείς δεν μας ενημέρωσε?
Επίσης, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτωνδιαβίβασε στη Βουλή στις 23 Μαρτίου του 2015, σύμφωνα με τα άρθρα 86 του Συντάγματος, 83 παράγραφος 1 του ……..
……..Κανονισμού της Βουλής και 1 και 4 του ν. 3126/2003 που αφορά την «Ποινική ευθύνη των Υπουργών», όπως ισχύει, ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε κατόπιν των από 18-8-2014 «Αναφορών-Καταγγελιών» και των από 5-11-2014 Υπομνημάτων που επέχουν θέση εγκλήσεων των Χαραλάμπους Καλογεράκη του Γεωργίου, του Αντωνίου Σαριδάκη του Μύρωνος, Ηλία-Θεοχάρη Τσικόγια του Γεωργίου και Γεωργίου Ερμή του Κωνσταντίνου, κατοίκων Ρεθύμνου Κρήτης, που αφορά όλα τα μέλη της πρώην Κυβερνήσεως για το φερόμενο ως τελεσθέν αδίκημα της εσχάτης προδοσίας (άρθρο 134 Π.Κ. και 120 του Συντάγματος) κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.
Αναγνώστης

tolimeri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου