Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Η Δικαιοσύνη νομιμοποιεί τα κυβερνητικά πραξικοπήματα…


 «Η απόφαση του ΣτΕ για τη συνταγματικότητα του λουκέτου στην ΕΡΤ θρυαλλίδα στα θεμέλια της Δημοκρατίας»
Η «ανεξαρτησία» της Δικαιοσύνης είναι ευθέως ανάλογη με τις εντολές που παίρνει από τους ισχυρούς του χρήματος και τα πολιτικά τους ανδρείκελα: Άπειρα τα παραδείγματα… Στα κατοχικά χρόνια, στα χρόνια των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ αυτή η «ανεξαρτησία» της Δικαιοσύνης έχει πάρει σκανδαλώδεις και μοχθηρές διαστάσεις:

α). Ενεργοποιείται, επιλεκτικά και κατά τρόπο ωμά προκλητικό ΟΤΑΝ τα ίδια τα ισχυρά κέντρα εξουσίας και τα κυβερνητικά τους ανδρείκελά αναζητούν «πλυντήρια» της σήψης τους, των εγκλημάτων τους και των πολιτικών παιχνιδιών τους. 

β). Κλείνει πεισματικά τα μάτια μπροστά σε κατάφορες παραβιάζει του Συντάγματος και στα μεγάλα εθνικά, κοινωνικά και πολιτικά εγκλήματα της δωσίλογης κυβέρνησης. 
Το Σύνταγμα έχει γίνει κουρελόχαρτο, η εθνική ανεξαρτησία έχει παραχωρηθεί στις ύαινες των τοκογλύφων και του 4ου Ράιχ, διαπράττονται από τα ανδρείκελα των τοκογλύφων και του 4ου Ράιχ, απανωτά και καθημερινά πραξικοπήματα και εγκλήματα σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της (οικονομικά, εθνικά, κοινωνικά, πολιτικά κ.λπ) και η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη κωφεύει κυνικότατα… 

γ). Δεν κωφεύει απλώς, αλλά και πολλά τα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ: Βάζει σ’ αυτά τα θηριώδη ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ τη βούλα τη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ!!!
 

Αυτός είναι και ο ρόλος του Δικαίου: Να βάζει τη στάμπα της νομιμότητας στη βία, την εκμετάλλευση και τα εγκλήματα του καθεστώτος. 

Σήμερα, στα πλαίσια του κατοχικού καθεστώτος, αυτό το έργο το υλοποιεί ΑΝΟΙΚΤΑ, χωρίς προσχήματα και μοχθηρά. Ευθέως ανάλογα με αυτό που υπηρετεί: Το 4ο Ράιχ και τα δωσίλογα ανδρείκελά του… 

Το Συμβούλιο της Επικρατείας, λοιπόν, νομιμοποίησε τα πραξικοπήματα της κυβέρνησης και την κατάλυση του χαρακτήρα και των λειτουργιών του «κοινωνικού κράτους»: Των λειτουργιών που αφορούν ζωτικές ανάγκες του λαού (από κοινωνικές και πολιτικές μέχρι πνευματικές, πολιτιστικές, ψυχαγωγικές…). 

Δηλαδή νομιμοποίησε την ιδιωτικοποίησε των ΠΑΝΤΩΝ: Αυτές είναι οι προσταγές των κερδοσκόπων…
 

Η κυβέρνηση έχει καταλύσει το Δημόσιο, συνεχίζει αυτό το καταστροφικό έργο μέχρι να μην μείνει ΤΙΠΟΤΑ και η Δικαιοσύνη έρχεται και βάζει τη σφραγίδα της νομιμότητας…

resaltomag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου