Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ??

Μια Ιταλίδα μάχεται για την Ελλάδα , Στηρίξτε κι εσείς την προσπάθειά της

Η Ελλάδα μπορεί να διαπομπεύεται διεθνώς, όμως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που υποστηρίζουν τη χώρα μας και θέλουν να αποκαταστήσουν την πληγωμένη φήμη της.
Η 47χρονη Ιταλίδα Κλαούντια Μπετιόλ, η οποία είναι μηχανικός, αποφάσισε να οργανώνει μέσω Ίντερνετ μια εκστρατεία υπέρ της Ελλάδας, ζητώντας από τους Ευρωπαίους να πουν «όχι» στην εκποίηση της ελληνικής δημόσιας περιουσίας.
Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα των «Νέων», η Κ. Μπετιόλ δεν θέλει να πωληθούν σε κερδοσκόπους τα ελληνικά περιουσιακά στοιχεία, ωστόσο ζητεί να τα πάρει ένας ευρωπαϊκός δημόσιος φορέας που θα τα χρησιμοποιήσει ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα που πρέπει να δώσει η χώρα στους δανειστές.
«Οι ρίζες της Ευρώπης είναι στην Ελλάδα. Μαζεύουμε υπογραφές ώστε να ακουστούμε στις Βρυξέλλες. Θέλουμε να συγκεντρώσουμε έναν σεβαστό αριθμό για να μην πουν ότι είμαστε λίγοι» δήλωσε πρόσφατα στην ιταλική τηλεόραση.
Μέσω της ιστοσελίδας europeancommongoods καλεί όλους τους Ευρωπαίους να συμμετέχουν. Μέχρι στιγμής, την ιστοσελίδα έχουν επισκεφθεί περισσότεροι από 36.000 χρήστες, ενώ έχουν υπογράψει περίπου 2000 Έλληνες.

1 σχόλιο: